• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi garip eş!!

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
33
Merhaba iyi bayramlar herkese.
Size bugün eşimin beni durduk yere sinir etmesini anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Eşimle ben de çalışıyoruz iyi gelirimiz olduğu gibi iyi de giderimiz var.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Çamaşırları as diye başının etini yedim de en son astı, hayret.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????

Hesabi siz tutun o zamn, ama size yaptiginin aynisinida ona yapin.
Mesela yolda bir su bile alsa bin tane laf soyleyin:KK53:
Kendi harcamalarinizida elinizden geldigi kadar ona duyurmadan yapin.
Gerekli seyleri aldiginizda bile baya sitem edin masraflar bitmiyor vs. diye basinin etini yiyin.
O size aciklama yapsin:dondurma:

Tam 49 tl ye nasil hem bez ıslak mendil, hem yemeklik, hem de abur cubur aldın diye soracaktım ki sonraki yazdıklarını görünce....
Ben gideyim madem :işsiz:

49 tl mi

İyi de o miktar geçerken markete uğrasan harcanıyor

Islak mendil bez vs diyorsunuz o zaten o kadar etmez mi

En son 5 yıl önce bez alıyordum paketi 20 tl üstü idi sütün litresi 4 tl ye yakın

Eşim şimdi markete gitti elinde bir liste ile içinde et süt peynir vs olmayan 100 tl altı harcayamayacak

Eşiniz hiç alışverişe gidiyor mu fiyatlardan haberi var mı

Birlikte gidin alışverişe her şeyin fiyatını tek tek irdeleyin ve eve gelince fişi de okuyun birlikte

Pazarda Domates 1,5 salatalık 2,5 fasülye 5 tl eşin bunları biliyor mu

Son düzenleme:
Evet para çekicem mesela atm ye uğrayalım diyorum napıcaksın parayı diyor, napabilirim harcıcam diyorum. Kendi kazandığım paranın hesabını bile veriyorum siz düşünün. Yaklaşık 4 bin lira kadar her ay harcamamız var kredi ödememiz bu arada.
Hesabını bilmeyen biri değilim. Ama 3ün 5in hesabını da yapmıyorum tabi, heleki yeme içme konusunda. Oyuncak alma muhabbetini defalarca yapıyor, almadığım halde. Bıktım bu huyundan

49 tl mi

İyi de o miktar geçerken markete uğrasan harcanıyor

Islak mendil bez vs diyorsunuz o zaten o kadar etmez mi

En son 5 yıl önce bez alıyordum paketi 20 tl üstü idi sütün litresi 4 tl ye yakın

Eşim şimdi markete gitti elinde bir liste ile içinde et süt peynir vs olmayan 100 tl altı harcayamayacak

Eşiniz hiç alışverişe gidiyor mu fiyatlardan haberi var mı

Birlikte gidin alışverişe her şeyin fiyatını tek tek irdeleyin ve eve gelince fişi de okuyun birlikte

Pazarda Domates 1,5 salatalık 2,5 fasülye 5 tl eşin bunları biliyor mu
Ona kalsa hiç alışverişe çıkmayalım, kıyafet vs almayalım, evde yiyecek birşey yok mesela inanmıyor, pazara zorla gider, market vs zaten sürekli gidiliyor ama bunların bile lafını yapıyor

Adam bulaşık topluyo çamaşır asıyo vay be.

Gerçekten bıkmıştır borçtan beraber oturup tekrar hesap yapın.

Bu arada işini sevmiyor sürekli işim sallantıda deyip duruyor, stresli bi işi var, geliri iyi olsa da.

Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????
Benim ablamda öğretmen enistemde ..
Söyle diyim ablam 4 çeşit yemek yapar çocukları var 2 tane onlarla kendi ilgilenir herşey ablamin üzerinde.
Genellikle çalışan bayanlarda öğle oluyor
Şunu da demeden gecemicem calismayan bayanlar daha kıymetli oluyor adamın parasını yiyenler helede
Bence çevrede nasıl kadınlar var yatsin kalksın dua etsin size eve para getirmek erkeğin görevi
Ama şunu da diyim ben ünv mezunuyum çalışıyorum da şu an evliyim 1 sene yeni oldu esim askerden
Ama çocuğum olursa çalışmak istemiyorum
Helede kredi haram olduğu kadar var evin bereketi kalmıyor çekmek istemiyorum
Rabbim uzak tutsun cok zor
Devir de öğle bir devir ki çekmeyen yok nerdeyse
Bence siz sakın olun karşınıza esinizi alin konuşun

Yapacak tabiki ben daha fazlasını yapıyorum, ve çalışıyorum da neden şaşırdınız?
Bu cümlelerine katılıyorum.

Eşine gelince, ağzının payını ver, susma. para hesabı yapan, hele ki bunu çocuğunun oyuncağı üzerinden yapan adam tiksindirir gerçekten. 49 tl kenarı atmakla ne zengin olursunuz, ne de o yeni bir daire satın alır. Ver paparayı gitsin. Çocuğuna bir oyuncak, iki abur cubur alamayacaksan ne anlamı kaldı çalışmanın? Hep ev hep araba mı yesin paraları? Eşin tam şark kurnazı.

Eşimin güzel bir lafı vardır "ne diye çalışıyoruz o zaman?" Borcumuz da olsa kendimizden kısarız ama birbirimizden kısmayız. Eğer bir tl bile harcadığınızda eksiye düşecek kadar kötü değilse he deyin geçin, o kadar para biriktirmek istiyorsa başka şeyden kıssın boşver.

Benim ablamda öğretmen enistemde ..
Söyle diyim ablam 4 çeşit yemek yapar çocukları var 2 tane onlarla kendi ilgilenir herşey ablamin üzerinde.
Genellikle çalışan bayanlarda öğle oluyor
Şunu da demeden gecemicem calismayan bayanlar daha kıymetli oluyor adamın parasını yiyenler helede
Bence çevrede nasıl kadınlar var yatsin kalksın dua etsin size eve para getirmek erkeğin görevi
Ama şunu da diyim ben ünv mezunuyum çalışıyorum da şu an evliyim 1 sene yeni oldu esim askerden
Ama çocuğum olursa çalışmak istemiyorum
Helede kredi haram olduğu kadar var evin bereketi kalmıyor çekmek istemiyorum
Rabbim uzak tutsun cok zor
Devir de öğle bir devir ki çekmeyen yok nerdeyse
Bence siz sakın olun karşınıza esinizi alin konuşun
Sunu da eklemeden gecemicem
Eşiniz gayet iyi bir erkek
O kadar da olsun
Benim eniştem o kadar emeğe hala inan bir agresif sınırlı bilmis ukala ki ben bile sinir oluyorum ablam napsin
Eşiniz çoğu şeye yardım etmeye uğraşmış
Adam da napsin erkek yani sonuçta
Benim esim inan iyi huylu dedigim biri o bile bunlari yapmaz yani
Bence sukredin

49 tl için mi bütün bunlar ? İyi gelir gider deyince ilk parağrafta bende bişey sanmıştım. 49 tl'yi fazla harcama olarak görüyorsa ciddi sıkıntı benim için. Karışılmasına hiç tahammülüm yoktur harcamalarımın..

Benim esiminde sizin esinize benzer ozelliklikleri var bende calismama ragmen 20 tllinin hesabini yapar ben degistiremedim ne yparsam yapayim o hep hakli

Back
X