Bi fikir verse

mrv2855

B(77.3)G(75.2)H(69)....hadi gulum yandan:))
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
7.248
7.677
248
34
Evettt güzelll evlerin güzel hatunları...
Hepinizn evlerine bakıp bölee mööl mööl kalıprum.. Ne kadar özenmişsiniz masallah.. Ben evlendigimde hiç bu ladar özenmmemişim.. Niye bilmiyorum.. 2 +1 evcazım var.. Bnm evim oldugundan bnm yani yapacak bişi yok.. Yatak odam oturma ve misafircik odam...
Arkadaslar size sorum olacak.. Bana güzel fikirler vericenizi biliyorum.. Su arkadasınıza bi el uzatın yahu...
3 yıl küsür evliyiz.. Koltuklarım yeni süngeri falan.. Oturma odam koyu kahve misafir odam acık kahve bu ne arkadas bunaldım.. Ayrıca bn cok renklı i insanım hanı hangı akla aldım bılmıorum....resim yüklicem tabiki..
İlk önce oturma odamı bi gözden geçirelim mi.. Aralık son da dogummda var.. Böle evime gün dogsun istiyorum.
Parkeler koyu kahve oldugundan hangı renk koltuk gider bilemedim.. Dösetsemmi ki fiyat arastırması yapcam.. Tuzluysa kılofmı kullansam bi kac sene daha....
Hangi renk olsun .. Nasıl olsun .... Cok karısıgım cokkk

Kızlar işte bu modelden ve renkten iki üçlüm iki teklim var.. Yastıkların ortasında dugmeler de varda yıkayınca cıkardım.. Daha dikilcek... Halımı degıstrmk istemıyorum.. Perdem krem... Napsam hangı renk kullansam ... Uyar bu renklere.. Acık renk olsa ikinci bebişim olcak...tecrubeli hanmlar lütfennnn...

evet gerçekten çok koyu ve sıkıcı görünüyor
halı ve perdeler kalacaksa
kreme pembeyi yakıştırıyorum ben, fuşya da olabilir
hem çok açık da sayılmaz
ama oldukça yeni duruyor, yerinizde olsam kumaş değişikliğine giderdim
deneyen arkadaşlar döşemeyle ilgili fikir verecektir, ben bilmiyorum fiyat nasıl olur falan

sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım koltuklarım yeni sadece işte renk cok boguyo bni... Büyklerin her halta karısmasından yola cıkılarak alınan bi mobılya.... Bunalıyorum ewde... Fiyat alıp danısacam... Doguma kadar bi yol bulurum inş... Halı kar kalacak perdem zaten düz krem ... Cokda masrafa kacamam... Bilmiyorum ya... Mavili kremli bişi nasıl olur..

olur tabii, gönlünüz hangisiyle neşe bulacaksa o olur...
pembe, mavi, fuşya, turkuaz..havasını değiştirecektir odanın
hem de seviyorum ben dekorasyonda böyle sevimli renkleri
kolay gelsin size

aslında daha cok karısık görünüyor buda sıkmıs anlasılan. ben severim jahveyi dogru kullanılsa dengelense harika durur ama siz halıyı tutmak istiyor ve ferah bir ev istiyorsanız desensiz bir krem vizon yada acık capuccino yada deve tüyü gibi bir renk öneririm

birde o deri kısımlar cok fazlalar ve birazda gündemin gerisinde kaldılar birde metal ayaklardan hoslanmam ben gözüme carptı kullanımı zordur bu tarza hiç hiç olmamıs aslında durum el veriyorsa kökten değişirdim

Ahh ahhh canım durum el verse aynen .... Toptan dwgişiklik yapıcam ... Ama malumm durumlar.. Dogum yapıcam 2 yasında kızım var...evin borcunu ödüyoruz... Bi sene sonra falan bunları kv deme köyd gönderebilrim..o ihtimali göz önünde buludurursam belki ama inan cok yeniler... Kıymet bilmicekleri için degiştirim diyorum.. Ayaklarını bende sevmiyorum.. Degiştirmek istiyorum aynen ... Dua edinde uygun bi fiyata degişiklik olsun

Yeni evlenicek olan arkadaslar olursa tecrübe sahibi biri olaraktan kimseyi dinlemeyin derim.. Yok su yok bu kendiniz ne isterseniz onu alın.. B.... K var herseye karısıyolar zaten..

Masraf olmasın diye Hiç bir şey yapamazsanız bile (resimden tam olarakmodelini anlayamadığım için varsayım yapıcam) o çiçekli olan kırlentlerin yüzlerini yenileyin. Alt çizgili olan kısım çek yat gibi mi acaba orayada lastikli bir örtü ayarlayın diyceğm,

Çok göz yorucu koltuk.deri,çizgili kumaş hepsi faza geliyor göze.
koltuklarınızı tek renge kaplatın.o derilerde kumaş olsun.vizon rengi.
turkuaz renklide 2tane kenarlara kırlent.
o çiçekli arka yastıklarıda koltugunrenginde olsun
.gözyorulmasndan kurtulursunuz.imkanlar dahilinde. çok masraflı olursada bazı döşemeciler koltuk kılıfı dikiyorlar.

Esyaların yerlesim planını tam görebilseydik keske... odayı tamamen çekerseniz neyin karmaşa yarattıgını anlarız ve mavi fon güzel olur koltuklarınız vizon kullanıp o arkadaki yastıklarda dahil düz bir vizon kumaş sadece kırlentler haraketli olabilir şimdi silinebilir kumaşlar var kullanımı güzel ne kadar açık tonlar kullanırsanız eviniz o kadar ferah ve modern olur.Birde ne kadarlık bütceniz var ona göre yardımcı olabiliriz...

koltuk modelleriniz sade buda işinizi kolaylaştırır.şimdi tay tüyü örtüler var.bir çekyatlık olanı 25-30 tl arası .onlardan dümdüz örtülebilir.yastıklarıda iki tarafı farklı renkte olabilir mesala.yada tek renk.birde fon olsa aynı tonlarda en azından bi süre gözünüze hoş gelir.kumaş alıp kendiniz dikebilirsiniz yastık ve fonları.
tabi masraf fazla olmasın dediğiniz için örtü dedim.yoksa kaplama daha iyidir tabi

Arkadaslar cok saolun ... Bayramdan sonra güzel bi şey yapmayı planlıyorum bakalım..
Kaplatmak cok işime gelir.. Hiç olmadı tay tüyü örtülerde aklımda.. Odanın yyerleşim şeklinide atıcam en kısa zamanda...
Bni bogan rengi dediginiz gibi acık renkler daha farklı olur.. En olmadı bi örtü alırım.. Yastıklara kumas alıp iki taraflı cıvıl cıvıl bi ortam yapabilrim..
Buradakı yazılar bana acayıp gaz veriyoda ilk önce fiyat arastırması yapmam laxım..
Saolun düşünceleriniz için.. Yeni fikirler hala beklıprum..
Birde bnm bi tv ünitem var.. Aranızfa tv ünitesine yapıskanlı folyo yapıstıran varmı... Parlak beyaza kaplamk istiyorum oda kahverengi

Canım, kaplatacak olsan en az 1500 gidiyor, sana öneri streç kadife koltuk örtüleri var ekliycem adresini, onlardan al 300 en fazla, kırlentlerinde eğer dikiş biliyorsan kumaş al kendin kılıf dik alacağın örtüye uygun, diyelim ki krem aldın örtüyü kırlentlere krem ağırlıklı içinde mavi desen olan bir kumaşla bir kılıf olur, koltukların ayağınıda değişirsin mis gibi olur bence

http://www.akztekstil.com.tr/kadife-strech-ortu

tv ünitenin resmini koy canım kaplanacak şekilde mi, düzler kolay kaplanıyor ama girintili çıkıntılıysa zor olur, beyaza boyayabilirsin evde kendisi mobilya boyayan çok polisan matrixle boya çok daha iyi olur çünkü kağıt zamanla yırtılıyor çocuk var sende de çocuklar yırtabiliyor, oğlumun eski dolabını kapladım ordan biliyorum

Son düzenleme:
Eflalim kız basta kım yazmıs bakmadım dırek yoruma bakıyorum...: D
Asagıda hamilelik takvimini görünce bi bakim kimmiş dedim.. Canımmm...seviyorum seni..

Yarın döşemeciye gidecem1500 derse yuhh biraz daha katar yenisini alırım.. Ben salonumun tamamını cekıp ayarlarsan daha iyi olursanırım..
Dedıgın gibi bende örtü dıktırım hiç olmadı yadtıkları degiştirim süper olur ....

Kızlar kosaca böle oturma odam... Bayramdan sonra temizlk yapıcam nasipse... 3 lüleri karsılıklı koycam.. Üniteyi ikililerin karsısna..ünitenin yanında bide uzm konsol mu diyolar ne diyolar ondan varda oonuda yanına koycam.... Sizce hangi renkler olur.... Halım ve perdem degişmivek

Eflalim bu boya vernikli mobilyayoda boyayabılıyo mu kız sonucta tv ünitesi vernikli ... Eşime sordu bi defa yok öle bi boya dedi.. Bnce bu adam bni basından savdı... Vay ess.... Olusu.. Görüyon mu...

sağol canım bende seni seviyorum:)

maalesef uçuk canım fiyatlar o yüzden bende kaplatacağıma yeni alırım diyorum hep:)
üçlüler karşılıklı iyi olur canım, tekliler camın önüne tam karşıya ünite güzel olur, halında kahve de var canım o yüzden krem vizon olmalı diktireceğin örtü, kahveye turkuaz yakışır kırlentlerde dediğim gibi kullanabilirsin, bence ünitenin rengi gayet iyi hiç kaplama boyama canım
Eflalim bu boya vernikli mobilyayoda boyayabılıyo mu kız sonucta tv ünitesi vernikli ... Eşime sordu bi defa yok öle bi boya dedi.. Bnce bu adam bni basından savdı... Vay ess.... Olusu.. Görüyon mu...

canım her şeyi boyuyorlar sen nete yaz boyanın adını neler boyanmış gör:) eşlere kalsa her işi yokuşa sürerler

Koltukların rengini açarsan tv ünitesi o kadar da göze batmaz birde o danteleri kaldırabilirsen daha sade soft görüntü elde edebilirsin sana tavsiyem mumluk tarzı ürünler alman renk olarak açık mavi mint yeşili kullanman boş duvara beyaz çerçevelerden resimler asmalısın. Çiçek alırsan genelde yerlere koymalısın yada kösede boşluk kalan yerlere büyük yapraklı yada uzayabilen japon şemsiyesi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…