bi fikir verin ne yapsam :((((

Kesinlikle doğru arada bakıyorum yapıyorum ama etrafmdaki arkadaslara bakıyorum uçacak gibi ler ben değilm diyorum

Hem ailenize çok bağlısınız hem hayatınız çok farklılaşacak. Değişimin insanı korkutması kadar doğal ne olabilir?

Umarım evlenince evde oturmayı planlamıyorsunuzdur? 1-2 sene de olsa alışana kadar mutlaka çalışın bence, yoksa evde kendiyle başbaşa kalan insan çok düşünüyor, çok kuruyor.

Adamı da öyle bir anlattınız ki, maşallah Böylesi zor bulunuyor, salmayın bence. Evlenemiyorum kısmetsizim diye bir sürü konu açılıyor burada, kızlardan biri kapar bak sonra
.

Son düzenleme:

Canım inan övmek için anlatmadım evet farklı yaşam korkutuyo yeni bir yerde olmak umarım kolay alışırım

Canım inan övmek için anlatmadım evet farklı yaşam korkutuyo yeni bir yerde olmak umarım kolay alışırım

Biliyorum, abarttığınızı düşünmedim zaten. Ne güzel işte böyle biri var hayatınızda diye belirtmek istedim.

Alırşınız inşallah, güzel olanı görmeye çalışın. Hepimiz nankörlük edebiliyoruz; şu da olsaydı, ama buda yok diye insan eksik kaldığını düşündüğü şeylere odaklanınca, elinin altındaki güzellikleri de gözden kaçırıyor. Hiçbir evlilik dört dörtlük değil. Kendi eviniz, düzeniniz, yanızda sizi seven bir yol arkadaşınız olacak. İnşallah çok mutlu olursunuz.
.

Selam canim;
2 ay sonra uzaga gelin gitcek birisi olarakyorum yapaym sana.
Ben sevgilimi 6 senedir taniyorum hep uzaktik birbirimize. Hasret ask sevgi saygi cercevesinde gecirdik bu yillari. Onunla evlenmek hayattaki en buyuk istegimdi. Suan ruh halim cok karisik. Biryanda deliler gibi sevdigim bakmaya kiyamadigim adam. Bi tarafta aileem arkadaslarim. Bunaldim resmen. Evimin kucuk esyalari alindi ama hic hevesim yok gibi. Heyecan yok. Ha sorarsan cok istiyorum evlenmeyi yani bence nisanlinin yanindayienki duygunu tart.bakalim ne hissetcen ona gore yolunu ciz

Öyle yapmaya çalışıyorum canım inşallah dediğin gibi olur

Nişanlımın yanındayken mutluyum huzurluyum zaman su gibi akıyor anlamıyorum ama ayrılnca aynı hissettiklrtini hissediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…