bi fikir verin ne yapsam :((((

Düşünüyorum aynı şehirde oturcak olsaydm böyle olurmuydu diye hayır doğru benim sorunum yine benle kendimi değil başkalarını düşünüyorum kendi mutluluğum için yaşamadım annm kanser onun ameliyatı kemoterapi iyleşme sürecindehep ben yanındaydım zaten bağlıydım bide böyle olunca psikolojimi etkiledi hassaslaştım kaybetme korkusu oluştu zaten bu süreci geçirenler ne hissettiğimi iyi bilir hatta sağlıklı düşünrmiyorum çünkü çok etkilendm şimdi iyi şükürler olsun tabi kendisi çok istiyo bende isterdm yanmda ol ama nasibin böyle diyo

ayrıca her evlilikte sıkıntılar olur. bu sıkıntılar hayatımızdaki veya karşımıza çıkan her insanla olabilirki. ailemizle, kardeşimiz, akrabalarımızla, müdürümüzle, hatta minibüs şoförüyle bile sıkıntılar olucak hayatımızda. ama nasıl ailenle tartıştığında unutup onları çok sevmeye devam ediyorsan eşine karşı da öyle olacak. sen sadece kör aptal aşık değilsin öyle olmadığın için kendini sorguluyosun. bu bence senle alakalı bir durum duygularında sorun yok aklın karışıyor sadece rahat ol güzel bakmaya çalış ve evinin nasıl olacağını hayal et arada çık mobilyacıları gez istemesen bile yap bunları herşeyden kaçmak çözüm olmaz. evlilik korkusunu herkes yaşar yaşadığın normal bi durum

hikayemiz o kadar benziyor ki sadece ben ailemle aynı şehirdeyim.uzak akrabayla görücü usulü evlendim kocamı bize gelene kadar hiç görmedim ama deli gibi aşığım şu anda adama gözünün içine bakıyorum.şükürler olsun bi de kızım var.kocamda gözümün içine bakar kendi kırılır beni kırmaz.

Mutlu Allah razı olsun ne iyi konuştun evet sakin oldugumda düşüncelerimi değiştirdmde daha rahatım ya mutlu olacagıma inanmasam 6 ayı doldurmam zaten herşeyi tartarak konuşan her zaman yanımda gururla taşıyabileceğim biri annm zaten ölüyo damadı için ailesini de onuda çok seviyo tabi üzülüyo her anne gibi ama sana kim bakacak senin de yuvanı kurman gerekiyo diyo

Nişanlıyken benm hissettiklermde varmıydı evlenince mi aşık oldunuz

Kanser canım şimdi iyileşti ama tedavi sütecni beraber atlattık

geçmiş olsun canım Allah getirmesin o günleri geri...

artık sende hayatına yön vermen lazım o zaman ayda bir filan aileni ziyarete gidersin telefonda görüşürsün ama artık seninde aile kurman lazım böyle düşün.

nişanlını sevmiyorsun anladığım kadarıyla ben 1.5 sene flört ettim inan şu an gün geliyor hala tanıyamadığını düşünüyorum ki .1.5 senelikte evliyim.

ona karşı ılımlı davran illa kalbının atması değildir aşk huzur bulmaktır. seni anlayabilmesidir

Huzurluyum onun yanındayken sıkılmıyorum evet zaten duyuyoruz aşkla evlenmş ama mutsuz insanları üzülüyorum korkuyorum o zaman da

Kesinlikle doğru arada bakıyorum yapıyorum ama etrafmdaki arkadaslara bakıyorum uçacak gibi ler ben değilm diyorum

benim kayınpederde beni sevmiyor . sığınacak insan yok buralarda. Rabbim hepsini uzak tutsun benden

çok sevip aşkından heyecanından ölüp evlendikten bir müddet sonra aşkımız bitti aslında şöyle kötü ailesi böyle kötü diyen arkadaşlarımız da çok oldu burda. bu açısını da değerlendirmeye kat derim canım.

Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur onu seviyorum yanındayken de mutluyum yani beni mutlu edebileceğine inanıyorum ama işte gurbetlik korkutuyo

bir arkadaşım var, o da sizin gibi ailesine düşkün.
ailesinin tanıdığı biriyle tanıştı ve evlendi.
sonuç ne mi çok uzak bir şehire taşındılar evlenip, eşinin işi dolayısı ile.
ve şuan arkadaşım o kadar mutlu ki ailesinin yaşadığı şehire gitme fikrine okadar soğuk bakıyor ki anlatamam.
çok mutlu olduğunu söylüyor, bir de bebişi oldu
çok şaşkınım onun gibi ailesine düşkün birinin ailesinden uzakta mutlu olmasına...

İlginç inş ben de mutlu olurummm ((

seni gurbet ve anneni bırakma korkusu sarmış bence...nişanlını öle bir övmüşsün ki sevmeme gibi bir ihtimal yok bence.aşkı düşünüyosan da merak etme canım evlendikten sonra o da kalmıyo.önemli olan anlaşabilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…