• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi fikir verin lütfen:(

valentinus88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
126
4
48
dün su takımı aldım ama ben öyle yaldızlı şeyleri sevmediğim için kristaL kesme aldım 12 meyve suyu 12 su bardağı 1 karaf toplam 400 verdim sizce fiyatı cok mu ? :( pişman olmak istemiyorum 25 parça çünkü

dün su takımı aldım ama ben öyle yaldızlı şeyleri sevmediğim için kristaL kesme aldım 12 meyve suyu 12 su bardağı 1 karaf toplam 400 verdim sizce fiyatı cok mu ? :( pişman olmak istemiyorum 25 parça çünkü

Nereden aldin canim. Kesme bende seviyorum bence uygun bir fiyat hemde baya iyi

eskişehirde avrasya magazasından aldım canım ben evime vitrin almaya düşünmüyorum konsol ve yemek masası alıcam sadece ve 6 kişilik rakı bardağıdır viski bardağıdır gerek duymadım 12 kişilik meyve suyu ve su bardagı yeterli kullanmak için aldım yani ama bi an tereddüt ettim 10 gün içinde gelicek cok sağol canım cevapladığın için 530 dedi cok pahalı geldi en son 450 düşdü kapıdan cıkarken cevirdiler 400 anlasdık :(kararsız kaldım aldım ama

paşabahce diamond model kadeh ve bardagını aldım ben 12 kişilik 50 tl ye geldi oda dedigin gibi bir model bak istersen internetten :26:çokda şık ben cok begeniyorum ve arada çok fiyat farkı var :26:

Son düzenleme:
Sana soyle diyeyim ben 12adet kadeh 12adet su bardagi 1surahi 600 kusur verdim ben yemek takimimi falan aliyordum arada kaynadi. Ama daha guzellerini gordum sonra :( benimki kesme bile degil.

benimde 12 kadeh 12 su bardağı kesme modelli kristal olarak geçiyomuş begenerek aldım aman bardak değil mi kırılcak illaki devamı gelir alırsın dedi satıcı bana eğer kırılırsa bu kadar para vermemizde hiç iyi değil bardak sonuçta

bende düşünmüşdüm aslında paşabahçe satan bi magazaya gittim tanesi 12 deyince vazgeçdim aynı fiyata geliyor ve aldıgım model güzel geldi acıkcası

bende düşünmüşdüm aslında paşabahçe satan bi magazaya gittim tanesi 12 deyince vazgeçdim aynı fiyata geliyor ve aldıgım model güzel geldi acıkcası

ben kadehleri eminönü magazasından bardakları migrostan aldım dedigim gibi 50 bile degil hatta toplam 49 tl tuttu canım :16:sen pahalımı dedigin için ben pahalı dedim yoksa herkes kendi bütcesini biliyor tabiki :34: hem ne cok demişler tanesi 12 tl o kadar yere fiyat sordum ben ilk defa senden duydum tanesi 12 diye yanlıs anlasılma olmustur bence :53:

Son düzenleme:
malesef adı takım olunca fiyatlarda degişiyor canım o yüzden bana kendim tamamlamak daha iyi geldi :16:

gerçekten çok iyi almışsın. eminönündeki paşabahçe mağazasında fiyatlar uygun mu set olarak takım olarak fiyatlar nasıl peki? bende bakırköydeki paşabahçe mağazasına uğramıştım geçenlerde, gerçekten taneyle ve uçuk rakamlara satışlar yapılıyordu :/

gerçekten çok iyi almışsın. eminönündeki paşabahçe mağazasında fiyatlar uygun mu set olarak takım olarak fiyatlar nasıl peki? bende bakırköydeki paşabahçe mağazasına uğramıştım geçenlerde, gerçekten taneyle ve uçuk rakamlara satışlar yapılıyordu :/

canım inan bilmiyorum digerleri nasıl ben cok zaman önce öylesine gezmiştim orayı gecen havlu almak için kürkcü hana gectim dedim gireyim paşabahçeye kadehler varsa alayım direk girdim içeri bi bayan daha kadeh alıyodu hemen atladım ben bu kahlerin 250 cc olanını istiyorum diye aldım cıktım sagıma soluma bile bakmadım elim kolum havlu doluydu :1: fakat avm deki paşabahce gibi degil burası..bimilyoncu yada market tarzı yerlerde satılan paşabahce varya genelde onlardan satılıyor :44:

takım olarak aldığında fiyat değişiyor tabi canım gercekten iyi fiyata almıssın cidden tekine 12 dedi:)saka gibi

Back
X