Bi erkek kırmadan nasıl reddedilir?

Bella_cullen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
437
1.957
Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....

Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
Kır gitsin kırılan hep kadınmı olacak emin ol aynı duygular içinde olsa o bu kadar düşünceli olmazdı

Iyi birisin ama arkadas kalabiliriz sadece demek kirmadan ayrilmaya giden kestirme yol. Yda umut kessin diye hoslanmadim de bunlar inan umursamiyolar karsilarndakini.
Arkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum

Arkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum
Aynen bu düşüncenizi onada yazin siz iyide kötü de soyleseniz size karsi bisey hissediyorsa zaten uzulecek ama daha az

Kırmamamaya çalışıp lafı eğip bükmeyin. Direkt söyleyin olmadığını. Sonra muhabbet gereksiz sünüyor siz kötü olursunuz.

Ben direkt senden elektrik alamadim derdim.

Bir erkege cok iyi birisin ama seninle olmaz demek hakaret gibi geliyor bana cunku neden iyi erkekler secilmiyor. Kotuluge tesvik ediyoruz resmen.
inan bende bunun için dış görünüşün önemi fazla değil ama ne biliyim hiç bir şey hissedemediğim biriyle de o iyi biri diye olmuyo

Sorun sende değil bende..

Elektrik zamanla da alinir bi kac kez daha gorusmenin kimseye zarari olmayacaktir hemen reddetme bence

X