Bi erkek alkollüyken ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
selam kızlar bu bi dert değil sadece meraktan açıyorum bu konuyu . bi erkek alkollüyken sizce dogruyu mu söyler yalan mı ? yada erkek arkadaşınızın size alkollüyken söylediği ama sabah hatırlamıyorum dediği bişey oldu mu ? duyumlarınız var mı kısaca böyle işte :)

selam kızlar bu bi dert değil sadece meraktan açıyorum bu konuyu . bi erkek alkollüyken sizce dogruyu mu söyler yalan mı ? yada erkek arkadaşınızın size alkollüyken söylediği ama sabah hatırlamıyorum dediği bişey oldu mu ? duyumlarınız var mı kısaca böyle işte :)

doğruyu söyler :34:

alkol içince doğruyu söylese bile öyle çirkin geliyorki bana tiksinç birşey.......... halbuki içmese normal sözleride gül gibi gelirdi. :49:

bende içkiyi sürekli onaylamayan en fazla özel günlerde yada dozunda kullanılması gereken bişey görüyorum ki bu benim şahsi fikrim herkese saygı duyarım ama mesela ben erkek arkadaşımda şunu görüyorum ne zaman içki içse sevgisini cok daha fazla gösteriyo bi cümle söylüyo o kadar içliki sanki bana ihtiyacı varmış gb . bazılarını sabah hatırlamıyo :) bende merak ettim sormak istedim .

alkol kişilerin karakterini değiştirmez sadece biraz cesaret/ umursamazlık vs verir. bu nedenle ben doğruyu söylediğini düşünüyorum:34:

dogruyu soyler canim.. o yuzden alkoluyken bilmek istedigin ne varsa sor..:1::1::1:

alkol kişilerin karakterini değiştirmez sadece biraz cesaret/ umursamazlık vs verir. bu nedenle ben doğruyu söylediğini düşünüyorum:34:
itiraf etmeliyim ki henüz alkol almadım o çakırkeyf yada sarhoş durumlarından hiç haberim yok o yüzden acaba bu bunları içinden mi söylüyo diyorum hayır bide gerçek olmasa niye söylesin ki diyorum sonuçta zaten sevgilisiyim ve sevgisinden haberim var ama nasıl böyle romantik yapıyo bilmiyorum :)

Benim eşim hiç kendini kaybedicek kadar sarhoş olmadı, ama azcık alkol alsa bile çok tatlı oluyor, dili çözülüyor, gevşiyor, gülmeye başlıyor. Bence samimi oluyorlar alkollüyken :27:

3 sene beraber olduğum ciddi düşündüğüm birerkek arkadaşm vardı.Bazı sorunlar oldu ayrıldık (ben terkettim ama hata kendısndeydı)
Vedalastık telde.Aradan 1 sene geçti arıyor msj atıyor.Neyse açtım.Ona karsı pısırık biriydim sevgiliyken.
Öyle dillenmişim öyle dolmusm ki bir özgüvenle tak tak tak konusuyorum :)
Sarhoş..sesınden belli.Normalde odun olan adam, benı merak ettiğini onun ıcın onemlı oldugunu ozledıgını vs soyledı.
Ben ısrarla sarhoşsun ayıkken ara dedım neyse dırettı.herseyın cok gec oldugunu onla olamıycamı soyledım uzuldu kapattık.
2gun sonra merak ettım bakalım hatırlıycakmı dıye.Sonuc.. Soyledıklerının tam tersı :)
Anlasarak ayrıldıgımızı yollarımızın ayrıldıgını soyledı.
Bende ona hakkımı helal etmedıgımı ne ayıkken ne sarhoşken bırdaha erkeksen, şerefliysen arama dedim.

Bilmem anlatabildim mi :)

Normalde yapamayacagin soyleyemeyecegin herseyi yaptirir soyletir alkol genelde dogru olur o an yalan soyleyemezsin dilin dolanir cunku aklin dolanir yalani bulamazsin kolay kolay oyle cikar agzindan laflar

kesinle doğruyu söylüyor nerden geldiği bilinmedik bir cesaretle söyleyemediklerini söylemiş oluyor:) hatırlayıp hatırlamama meseleside utandığı için hatırlamıyorum demiş olma ihtimali vardır hatırlamıyor da olabilir ama.

itiraf etmeliyim ki henüz alkol almadım o çakırkeyf yada sarhoş durumlarından hiç haberim yok o yüzden acaba bu bunları içinden mi söylüyo diyorum hayır bide gerçek olmasa niye söylesin ki diyorum sonuçta zaten sevgilisiyim ve sevgisinden haberim var ama nasıl böyle romantik yapıyo bilmiyorum :)

ben ara ara alkol alırım vede severim. hatta şuna inanırım: insanları en iyi rakı sofrasında tanırsın :34: babamdan örnek vereyim. genel olarak soğuk yapıdadır. ama birazcık içince şeker gibi bir adam oluyor. böyle neşeli keyifli bişey :34: sonuç olarak demem o ki doğruyu söylüyordur çok takılma

Back
X