Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bu bi dert değil sadece meraktan açıyorum bu konuyu . bi erkek alkollüyken sizce dogruyu mu söyler yalan mı ? yada erkek arkadaşınızın size alkollüyken söylediği ama sabah hatırlamıyorum dediği bişey oldu mu ? duyumlarınız var mı kısaca böyle işte :)
itiraf etmeliyim ki henüz alkol almadım o çakırkeyf yada sarhoş durumlarından hiç haberim yok o yüzden acaba bu bunları içinden mi söylüyo diyorum hayır bide gerçek olmasa niye söylesin ki diyorum sonuçta zaten sevgilisiyim ve sevgisinden haberim var ama nasıl böyle romantik yapıyo bilmiyorum :)alkol kişilerin karakterini değiştirmez sadece biraz cesaret/ umursamazlık vs verir. bu nedenle ben doğruyu söylediğini düşünüyorum![]()
itiraf etmeliyim ki henüz alkol almadım o çakırkeyf yada sarhoş durumlarından hiç haberim yok o yüzden acaba bu bunları içinden mi söylüyo diyorum hayır bide gerçek olmasa niye söylesin ki diyorum sonuçta zaten sevgilisiyim ve sevgisinden haberim var ama nasıl böyle romantik yapıyo bilmiyorum :)