• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi derdim var

kızlar bı erkekle cıkdım 1 bucuk sene ve bazı seyler yasadım el ele tutsma gezme opme vs gıbı seyler sonra ayrıldık cok canım yandı ama barısmadık sımdı yenı bırı var sızce gecmısımden bahsetmelımıyım verecegı tepkıden korkuyorum
Bu kadarcık mı? Bunlardan bişey olmaz. Paylaşmamanı tavsiye ederim. Sonra en ufak şeyde vıdı vıdı ediyor erkekler. Yok efendim onu da böyle mi öptün, ona da şöyle yaptın mı? Iyyyy... Sinir bozucu... İnsanı soğutuyorlar. Düşünsene sevgilini öpüyorsun, eski sevgilini kastetederek onu da böyle öptün mü diyor ve sen pat diye aşkından öldüğün adamdan soğuyuveriyorsun. Hiç anlatma. Ortalığı bulandırmanın anlamı yok. :KK14:

kızlar bı erkekle cıkdım 1 bucuk sene ve bazı seyler yasadım el ele tutsma gezme opme vs gıbı seyler sonra ayrıldık cok canım yandı ama barısmadık sımdı yenı bırı var sızce gecmısımden bahsetmelımıyım verecegı tepkıden korkuyorum
Yanlış canım. büyütülcek bi hata degil. Herkesin hayatında böyle tecrübeler oluyor. Maalesef

El ele tutuşma, gezme, öpüşme
Aman Tanrıııımmmm ! Ne büyük şeyler yaşamışsınız :KK57:

İşin şakası bir yana 21. yüzyıldayız hanımefendi. Eğer sevgilinizle el ele gezip öpüşüyorsanız sonrasında bunları bir başkasının duymasına karşı pişmanlık yaşamayacaksınız. Yeni sevgiliniz bunun neresine tepki verecek? Kendisi başka kızlarla el ele gezip başka kızları hiç mi öpmedi yani? Tepki veriyorsa da sizin geçmişinize saygı duymadığı ve size gerekli değeri vermediği anlamına gelir.

Korkulacak bir şey göremedim.
21.yy da yaşıyoruz diye herşeyi gelişigüzel yaşayalım mı yani ne kadar saçma bi düşünce

Back
X