Bi derdim bitmiyo ki =(

inan sinir kupu olman umrumda degil ama bak bahsederken sunu alir bunu alir diyosun oste her insanin dusuncesi bir degil belki o benegine daha pahali daha ozel daha sahsi seyler almak istiyo onun icin belki renkler cok onemli belki ilk cocugu oglan olunca ikincisini kiz olmasi onda heyecan uyandircak ikisininde eksiligini hissetmeden hem kiz hem erkek annesi olcak ve bunuda merk etmesi normal ki hamilelikte bu kadr basit konular bile cok onemli oluyo insan icin uzerin titreyen bi kocan bi ailen oldugunda etrafinda dert kalmiyo ki evlatla ilgili en ufak bi dert bi sorun bir ken bin oluyo benimde anlatmak istedgim bu basit yani

hadsizlikten bahsedilcekse bence en buyugunu ve en once hamile bi anneye simarik diyerek sen kendin yaptin.

sen bilemezsin ki konu sahibinin kocasının üstüne titrediğini, ailesinin üstüne titrediğini konuyu nerden nere getirdin.. pahalı kıyafetle cinsiyetin alakası da yok zaten. erkekse ucuz kızsa pahalı ya da tam tersi mi olacak.. mantıksızlığın bu kadarı..
ha ben konu sahibine hala aynını diyorum.. kendine dert arama arkadaşım sağlıkla gelsin ister kız ister erkek.. yeter ki sağlıklı olsun.. sen cinsiyet ayrımı yapma evlat evlattır.. hayırlı olsun yeter..
ha bir de kız da olsa erkek de olsa eşit davran birine pahalı birine ucuz birine kaliteli birine kalitesiz alıcam yapma günah..

hadsizlikten bahsedilcekse bence en buyugunu ve en once hamile bi anneye simarik diyerek sen kendin yaptin.

hamile olunca ne oluyor Allah aşkına insanlık boyutundan çıkıp farklı boyutlara mı geçiliyor..

birçok uzmanın dediği gibi Türk kadını hamile olunca kendini ulaşılmaz varlık zannedip saçmalıyor.. gerçekten de öyleleri varmış..

bende 24. haftada öğrendim içimde kız bebek büyüttüğümü .. erkek dıyen doktorda vardı kız dıyende son haftalarda da gostermıyor demıslerdı en son kız olduguna kanaat getırıldı. senın hıslerın de dogru cıkar ben kız oldugunu hissetmiştim. he ne olur ne olmaz diye bır kaç mavi esyamuzda var ortak renkler ağırlıklı alısverıs yapabılırsın cın takvımıne bakabılırsın bir de bebeğinin nabzı kaç oradan da anlaşılabılıyor cinsiyeti.

valla farkli dusuncelerde oldgumuz belli sen dohu diyosun ben bati benik demek istedgim mesela erkek dedi kadin ona gore kunye alcak ne bileyim kiz dedi kupe alacak falan anladin mi simdi oglana kupe alsa kiza erkek kunyesi olur mu benim demek istedgim bu ama sen anlamamakta israrliysan yapacak bisey yok ben erkek annesiyim ve cok istedim erlek annesi olmayida mutluyumda oglumla allah nasip ederse kizimda olsun istiyorum ve oglum var diye onada pahali hic bisey almadim sadece diger bebek ve cocuklardan eksik kalmayacak ozenmeyecek kadr herseyini almaya calistim kizim olsada aynisini yaparim hic suphen olmasin insan insan olsun yeter evladin cinsiyetinin zaten bi onemi yok allah beni annelige layik gordu ya yeter bu arada her lafimi carpitiyosun bunada izin vermemk icin okuyacak annelere yada anne olmak isteyenlere soleyim anne olamayanlara lafim yok ben sadece allahin bi kadina bebek vermesini cok guzel ni armagn emanet olarak goruyorum bu kadr allah isteyen herkese nasp etsin

sn nesin turk degil mosin ha degilsen bilelim yani bu kadar doktor makalesi cumlesi ezberlediysen kadinlarin hamilelikte hormon degisimlerinin sonuclarina bak sizin oralarda basit galiba hamilelik bi dusun oku allahin verdigi o evlat denilen nimet nasil oluyo olurken anne neler cekiyo bi arastr belliki sikintili bi hamilelik gecirmedin neyse zaten anlamanida beklemiyom damdan dusenin halini damdan dusen bilir biz senin gbi iki basamak atlamadik zor hamilelik gecirdim ben

doğduğu gün küpe mi takıcaklar
ya Allah aşkına yazmak içn yazma..
konuyla ilgilensen keşke benle değil..
konu sahibine cevap ver.. bana verme.. sorunum yok benim çok şükür konu sahibini aydınlat..

hahah anlamanda ciddi problemler olduğunu düşünüyorum artık..
sana anne olduğumu bebeğimin sağlığını sorduğumu sürekli doktora söyledim bundan önceki yazımda.. alıntıladın hatta
normal doğumda yaptım.. her saniyesini her acısını çekerek mutlu sona da eriştim çok şükür..

ama abartmadım ewt.. kadını Allah yarattığnda doğurma görevini ona vermiş.. yani norma bir şey.. abartmaya gerek yok.. ben abartmamıştım işe de geldim yemek de yaptım.. temizlikte yaptım .. aa ben hamileyim havalarında olmadım hiç.. komik duruyor zira

allahtan sorunun yok ya masalah bana laf yetistircem diye bitiyosun.belli sennkine alinmamis ama bazi dedeler neneler hemen aliyolar ilk olunca heyecanlaniyolar onemsiyolar az oluyo bizim oralarda cocuk ondan cok kiymetli okuyo neyse malum ben anneyim cocugumla ilgilenmem gerek artik sana laf yetistiririmde oglum var
konu sahibine cevap ver.. bana verme.. sorunum yok benim çok şükür konu sahibini aydınlat..

komiklik anlayisinda farkli belli sen bu kadar herseyi basite aldigin icin insanaedaki bebek heyecanini herseyi unutmusun anne olali 30 sene falan oluyo galiba

burdan daha çok maddeci duruyorsun.. sen duramadın sataştın bana..

ben kendim alırım künyemi, küpemi.. beklentiye gerek yok.. ondan şu olsun bundan bu olsun diye demek merak etmiştiniz.. şimdi anladım olayı.. hadi selametle yazma daha bana..

yazmak icin yazan semsin canim insan gbi cevap vermek varken konu sahibine hakaret ediyosun bide bana degil konu sahibine yardimci ol diyosun merk etme senin gbi yardim etceksem onun bole hi yardima ihtiyaci yoktur

annemin bi lafi var b*** tas atma uzerone sicrar diye unutmusum tatlom pardon:-D:-D:-D

Kimse benim annemligimi sorgulamasin lutfen herkes biseyleri paslasmakta ozgur kimine gore dogru kimene gore yanlis ve benim hamileligimi kimse ilgilendirmiyo zaten ben sadece basina boyle bisey gelen varmi diye yazdim ama siz konuyu nerlere nerlere goturdunuz biraz mantikli yazin birbirimizi gormuyoruz diye ne bu siddet ne bu sozler kimsenin seviyesine inmem ama abartiyosunuz yok hamile olunca degisiliyomus yok isyan etiyomusum siz beni ne kadar taniyosunuz yada hic beraber gorusup sohbet ettik mi hayir bende sizi tanimiyorum.. eger tartismak istiyosaniz benim bebegimin ailemin ANNELIGIMIN uzerinden tartismayin lutfen... evet ben simarigim ve simarilmak hosuma gidiyo belki nerden taniyonosunuz ne biliyosunuz !!! Ben evlatimin sagkikli oldugunu sormuyomuyum saniyosunuz !!! Belki benim icimden ismiyle konusmak geliyo !! Lutfen yazmak icin yazmayin ne kadar tanimasakta bari saygi duyun !! Anneligimi yargilamak Yazmak cok kolay demi sizin icin !!! Kusura bakmayin ama kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz hic birimiz buraya neler neler yaziyolar farkindaysaniz SIMDI BENIM ANNELIGIM mi yada BEBEGIMI MERAK ETTEM mi sizi bu kadar rahatsiz ve aciklanamayacak kadar sinir etiyo anlamiyorum !!! Allah askina mantik biraz mantik ya !! Belki ben hamileyim diye 9 ay boyunca yaticam sizene yada havalara giricem sizene !! Hamilelik beni etkiliyo belki olamaz mi allahin verdigi bi mucize sonucta karninda birisi yasiyo bunu normalmis gibi mi goreyim hadi goruyom diyelim ARKADASLAR SIZENE !! Konuyu anyaya goturmeyin !! Basina boyle seyler gelen varmi merak ettim etrafimdan cokca duydum cunku acaba burdada var mi varsa nasi oldu bla bla bla .. Hem ben cinsiyetini merak etemezmiyim siz sormadiniz mi erkek mi kiz mi diye haftalarca aylarca isim aramadiniz mi dogacagi gune kadar hazirlik yapmadiniz mi dogum cantasi hazirlamadiniz mi bebeqinizin odasina ismini yazmadiniz mi ha dogru bunlar yanlis dimi !!!?? Dogru olan size ne gore ne bilmem ama lutfen benim uzerimden yada ailemin uzerinden yazmak icin yazmayin !!!

ultrasona girmeden once biraz yemek yada tatli ye o zaman hareketleniyo bebekler canim gercekten ben bile gorsemvultrasonda anlarim cinsiyetini kac hafta olmus o doktormu goremedi yani
Canim dr gormedi tam ne oldugunu bi kiz diyo duruyo duruyo belki erkek diyo anlamiyoz bizde sorma cantamda zaten cikilota abur cuburlar dolasiyom simdiden 75 kilo oldum ama benim bebis israr etiyo =)

Bizde oyle diyoruz canim ilerde cok gulucez diyoruz =) allahim once saglik versin tabiki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…