Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde kaliyorsun almanyada? baska doktora gitmedin mi hic simdiye kadar, ich konnte nicht aushalten[/QUO olarak sadece o var burda o yuzden sadece ona gidiyorum canim
Evet canim almanyadim frankfurta yakinim 2 senedir bende dayanamiyorum ama napcan baska kadin dr yok =)nerde kaliyorsun almanyada? baska doktora gitmedin mi hic simdiye kadar, ich konnte nicht aushalten
Amin canim allahim hayirli evlat versin cumlemize insallahhnn =) aynen ya sabahtan aksama kadar haraket eter ama dr gittigimizde gostermez =)Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
Merak konusunda haklısınız ama bebişiniz süpriz yapmayı seviyor demekki. Karnında ne güzel dalga geçiyordur seninle. Espirili bebiş.
Başta ben olmak üzere, tüm bebiş isteyenlere dua et olur mu
Canim dr ama kadin varken nie erkege gideyim bu dunyanin bide oteki tarafi var hocalar bile diyo kadin varsa ona gidin diye hem esim erkege gidelim dese bile ben gitmem sonucta bel alti yani allahim mecbur birakmadikca gitmem insallah hayirlisi olsun..Bildiğim kadarıyla almanyada gebeliğin 20 inci haftalarında prenatal diagnostik yapılıyor, sen yaptırmadınmı, o zaman kesin cinsiyetini öğrenebilme şansın olurdu. Ayrıca eşini kınadım canım, doktorunda cinsiyetimi önemsenirmiş yahu adı üstünde doktor. Inşallah hayırlı bir evlat olur.
Hepsini denedik ama dr gostermiyo diyo pazartesi baska dr gidicez insallaj28 haftada nasıl belli olmuyor ya :S başka doktora gidin ayrıntılı ultrason filan cektirmediniz mi
Acildekilerde dr sonucta mesgul etmemek icin zaten nrmole gidicem canm artik pazartesi =)turuncu yeşil beyaz ağırlıklı alın siz de. Ve farklı bir doktora gidin, acildeki doktora ne diyeceksiniz ki size baksın, onları c,nsiyet için meşgul etmeyin bence.
ultrasona girmeden once biraz yemek yada tatli ye o zaman hareketleniyo bebekler canim gercekten ben bile gorsemvultrasonda anlarim cinsiyetini kac hafta olmus o doktormu goremedi yaniAmin canim allahim hayirli evlat versin cumlemize insallahhnn =) aynen ya sabahtan aksama kadar haraket eter ama dr gittigimizde gostermez =)
ya okuyip geceyim dedim ama gecemedim senin gibi dusunceleri olanlara cok kiziyorum kadin burda bi derdini paylasiyo ufak yada kucuk fark etmez hemen bi yargilama modundasiniz mutlaka oda yeri zamani geldiginde herseye sukreiyodur ufak bi derdi var bunu paylasmis hemde konu evlat napsin yani bide derdi olanlari dusunup dahada mi dertlensin umarim hayati boyunca butun dertleri bu kadar kucuk olur.anne misin degil misin olduysanda tam varamamisin galiba anneligin olgusuna anne o icinde tasidiginin ilk once sagligi sonra cinsiyeti ve sonra onun icin kurcagi hayalleri merak eder ve isteretrafta ne hastalıklar var lütfen şükredin çatlıcam deyip durmayın..
bebeğinde bir çok hastalığın mevcut olduğunu bilerek doğmasını bekleyen insanlar görüdm ben..
o yüzden şu an sizin tavrınız çok itici ve şımarıklık gibi geldi bana..
Allah şükredin sağlıklı diye.. kız olsa nolur erkek olsa nolur??
dert olarak gördüğünüz şeye bakın Allah aşkına..
Off arkadaslar 28 haftalik gebeyim ve cinsiyeti hala belli degil 2 ay sonra dogum yapicam ikilemde birakiyo dr bizi bi diyo kesin kiz 2 dakka sonra diyo size supriz yapabilir tam bilmiyorum diyo moralim acayip bozuluyo acaba bile bile mi soylemiyo anlamiyorum adam akilli demiyo gostermiyo tam olarak diyo etrafimdaki herkes kesin kizdir gostermiyosa diyo simdi herkesi dinleyipde herseyi kiz esyasi alamam ama 1. Bebegimde dr hemen demisdi erkek kesin diye ama bu gostermiyo diyo tabiki hayirlisi olsun ama kafam cok karişık acaba diyorum acile falan mi gitsem belko acildeki dr soyler cinsiyetini almanyada acilde ulturasyona hemen bakiyolar meraktan catlicam artik ya =(
ya okuyip geceyim dedim ama gecemedim senin gibi dusunceleri olanlara cok kiziyorum kadin burda bi derdini paylasiyo ufak yada kucuk fark etmez hemen bi yargilama modundasiniz mutlaka oda yeri zamani geldiginde herseye sukreiyodur ufak bi derdi var bunu paylasmis hemde konu evlat napsin yani bide derdi olanlari dusunup dahada mi dertlensin umarim hayati boyunca butun dertleri bu kadar kucuk olur.anne misin degil misin olduysanda tam varamamisin galiba anneligin olgusuna anne o icinde tasidiginin ilk once sagligi sonra cinsiyeti ve sonra onun icin kurcagi hayalleri merak eder ve ister
sen bence anneysen boşa annesin.. çocukları cinsiyetine göre ayıracak kıvamda olanlar zaten sadece doğurmuş olanlardır eğer doğurduğun bir çocuk varsa..
kendine dert arama dedim ne güzel sağlıkla gelecek dedim bunda hiç kötü bir şey yok.. ama sen annelikten çok dış gösterişe önem verdiğinden idrak edememişin pek..
cinsiyet onemli olsa erkek cocugu dunyaya getirmezdim ama ben bi anneyim ve evladimin nasil ve ne durumda oldugu onemli benim icin zaten her zaman doktora gittigimde ilk once sagligini soruyorum tabikide bole bi sacmalik olamaz zaten saglikli olmadan cinsiyetini napayim ben ne isime yarayacak cinsiyet ama ben konu sahibine laflarini kaldiramadm sen annenin bebeginin cinsiyetini ogrenmek ve merak istegine simariklik diyemezsin ben sana anne olup olmadgini bilmeden laf solemisken sen anne oldgun birine bole simarik diyemezsin millete.ne soledin ki benden seni anlamami ve guzel seyler solememi beklemeha anneyim ben bu arada.. ve doktora gittiğimde hep sorduğum soru sağlığı nasıl iyi mi?? önemli olanı sordum.. senin gibi olmadım yani..
nasıl olsa esra sana cinsiyet önemli.. bunları pek anlamazsın ama gene de söylemden geçemedim..
kinamak gbi olmasin ama bence o dedigin anne tipine bendegil dogurup sokaga atanlar tuvaletlerde dogurup bogmaya calisanlara uyuyo ben cocuguma zarar gelmesin diye aldigim tedbirleri yaptigim hareketleri bilsen kendi anneliginden suphe edersin neyse senle sey yaristiramicam herkesin anneligi kendine evladida kendine.sen bence anneysen boşa annesin.. çocukları cinsiyetine göre ayıracak kıvamda olanlar zaten sadece doğurmuş olanlardır eğer doğurduğun bir çocuk varsa..
kendine dert arama dedim ne güzel sağlıkla gelecek dedim bunda hiç kötü bir şey yok.. ama sen annelikten çok dış gösterişe önem verdiğinden idrak edememişin pek..
cocugumu cinsiyetine gore ayirmiyorum. hic kimseninde zaten ayirmasini dogru bulmuyorum kadin kiz olsun yada illaki erkek olsun demiyo sadece evladina seslenirken ismiyle yada cinsiyetinin bilinciyle seslenmek konusmak istiyo kiyafetlerini odasini ona gore ayarlamak istiyo buda gayet normal yani napsin erkek olan cocuga kiz kiyafetleri alip cinsiyet karmasasinami soksun buda mantikli degil yani erkek erkektir kadin kadindir ikisininde ayri ozellikleri var bu bebekte olsa bende yakisi bulmuyorym yani sen yolda kadin kiyafeti giymis bi erkek gorsen bakiyosun dimi eeee o zaman bebegede yakismaz biz turkuz bilmem farkindamisin ne kadr avrupada gorulse insan deger yargilarindan asla kurtulamaz bncede dgru olan erkegin erkek kiyafeti yada rengi giymesi ayni sekildevkizinda
kinamak gbi olmasin ama bence o dedigin anne tipine bendegil dogurup sokaga atanlar tuvaletlerde dogurup bogmaya calisanlara uyuyo ben cocuguma zarar gelmesin diye aldigim tedbirleri yaptigim hareketleri bilsen kendi anneliginden suphe edersin neyse senle sey yaristiramicam herkesin anneligi kendine evladida kendine.