- 22 Şubat 2015
- 414
- 157
- 30
inan sinir kupu olman umrumda degil ama bak bahsederken sunu alir bunu alir diyosun oste her insanin dusuncesi bir degil belki o benegine daha pahali daha ozel daha sahsi seyler almak istiyo onun icin belki renkler cok onemli belki ilk cocugu oglan olunca ikincisini kiz olmasi onda heyecan uyandircak ikisininde eksiligini hissetmeden hem kiz hem erkek annesi olcak ve bunuda merk etmesi normal ki hamilelikte bu kadr basit konular bile cok onemli oluyo insan icin uzerin titreyen bi kocan bi ailen oldugunda etrafinda dert kalmiyo ki evlatla ilgili en ufak bi dert bi sorun bir ken bin oluyo benimde anlatmak istedgim bu basit yanibak arkadaşım ben de kadın ve erkeğin aynı kıyafetleri giymesine karşıyım.. ama bebğe ne kadar faklı kıyafet alınır ki??
yeşil alır, kırmızı, alır, krem alır..
biberon, küvet, ateş ölçer gibi şeylerde de renge gerek yok zaten..
doğunca da istediği rengi alır.. hamile bir insansının derdim bitmiyor ki gibi isyan cümlesi kurması hele de ortada tatlı bir merak varken normal değil.. ben bunu anlatmaya çalışırken sen benim annelik olgunluğumu sorgularsan ben sinir küpü olurum burda..