- 2 Ekim 2013
- 14
- 0
- 34
- Konu Sahibi gallaghers
Arkadaslar merhaba geçen gun içimi dökme fikir alma ihtiyacı hissettim ve aklıma burası geldi 2009da açtığım bi uyeligim vardi ama mailime ulasamadigim hacklendigi icin ulaşamadım o hesaba açıkçası tam küçüklük zamanlari oldugu icin nickimi bile unuttum diyebilirim. Benim guzel bi aile hayatım vardı aslında yani en azından herkes birbirine bagli aile baskisi vs gormuyorum ama babam babaannemin kaybettigimizd ağır psikolojik bi rahatsızlık geçirmiş ve o zamandan beri bipolar bozuklugu var. Yani on yildir. Her yil manik döneme girmese de girdiği zamanlar cok kayıp yasamisiz ben kucuktum aklim etmediği icin bilmiyordum ama araba,borçlar,ev gibi. Anneme hep imrendim her seye ragmen is bulup çalıştı ve hep bizi eksiksiz büyütmeye çabaladi on yıldır babama hep o destek oldu borcunun da kahrini cok cekti zamanında. Babamın bu hastaligi her yil tekrar etmezdi yani yaz dönemleri hafif geçerdi anlasilmazdi bile son 4yildir. Ama bu yil tam anlamiyla facia geçirdik. Ve bu yil benim öss senemdi. Marttaki sınava bile aglayarak girdim. Marttan hazirana kadar o kadar zor zamanlar geçirdim ki cunku babam durdulamaz olmustu annem ben etkilenmeyeyim diye dedemlere tasinmamizi istedi orda kaldık bayaama ben gunduz çalışıp akşam yine olanlari duyuyordum. Resmen bu yil sinanmis gibiydim babama babam degilsin bile dediğim gibi oldu çünkü aklim almıyordu bana o kadar duskunken nasil boyle biri olabilir. Sonra zorla hastaneye yattı ve ilaç tedavisi oldu suan durumu iyi ama yaşananların ezilmisligi var ustunde ve eve bi katkisi yok. Hep annem çabalıyor tüm yük onda suan ve ben bu duruma cok üzülüyorum. Geçen yil psikolojim bozulduğu icin sinavda istediğim sonucu alamadım çünkü hedefim bogaziciydi. Orayı kazanirsam da masrafim olacak şimdiden biriktirmem lazim para yurt yemek vs.icin. Simdi onun icin tekrar çalışıyorum dersaneye gidiyorum ama annemin bu haline cok üzgünüm her şeye yetmeye çalışıyor. Ben de çalışmak istiyorum ama izin vermiyor ders çalışmam gerekiyor diye. Kendi harcligimi çıkarmak icin çözüm yolları arıyorum ben de. Sizce ne yapabilirim? Evde kutusuyla duran birçok sey var hediye gelen vs. Eskiden bunları her yil toplar ihtiyacı olana verirdik simdi onlar aklıma geldi allah kimseyi muhtaç etmesin. Bunları satabilir miyim internetten ya da pazar kurup? Pazar kurmaya da annemin izin vereceğini sanmıyorum çünkü dikkatimin hicbi şeye kaymasını istemiyor. Aklıma sadece emeğimi satabilirim ya da bu eşyaları gibi geldi. Ama suanki tek emegim bitirdigim soru bankalari. Sizce ne yapabilirim kafam o kadar karışık ki her gun yaşadıklarım aklima geliyor daha da hirslanoyorum ama bi care lazım bana. Eğer yardimci olursanız düşüncelerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum teşekkürler