Bi care ariyorum

Universiteyi kazandiginda ogrenim kredisi ya da burs alirsin. Universite okurken calisabilecegin cok is imkani cikar hem okur hem calisirsin. Ailen de ilk aylar destek olur sen duzen tutturana kadar. Devlet yurdunda kalirsin.
evet onlar için uğraşacağım seneye umarım olur teşekkür ederim :)

evlilikte sadece baba aileyi geçindirir diye bir şart yok bazen anneler baba olur,
babalar annelik eder, bazen anne baba çocuk olur, çocuklar da anne baba olurlar...
aile olmak böyle bir şey.. bu yüzden annenin çalışması seni üzmesin, ayrıca böyle bir durumda annenin görevidir çocuklarına bakması, illa çalışmak istiyorsan evine yakın part time bir iş bulabilirsin tabi ki derslerini aksatmamak şartı ile...
ayrıca psikolojik rahatsızlığın aile içerisinde neler yaşattığını çok iyi bilirim, seni bu konuda çok iyi anlıyorum bipolar bozukluğu falan anlıyorum yani.. ALLAH şifa versin canım...
evet çok zor zamanlar geçirtiyor ama aileyi yıpratıyor baya bi yaşayan bilir valla ben 10 yıl yaşlanmış hissediyorum resmen.
anneme gerçekten çok imreniyorum bu kadar özverili olduğu için.
çok iş baktım yazın da ders çalışırken zamanım var diye kafelere başvurdum ama yeni mezunum ve üniversiteli değilim diye almadılar. şimdi de başvurularım duruyor marketlerde stand görevlisi olmak için tanıtımlarda ama hep üniversite okuyor olma şartı var lise mezunu olmam yaşımın uygun olmasını pek dikkate almadılar galiba. o yüzden aklıma çözüm yolu gelmiyor.

Canım Allah yardımcın olsun.Dualarımdasın.
Ben 34 yaşındayım ve senin gibi belkide çok daha zor zamanlar geçirdim.7 yaşında annemle temizliğe gittim.Bahçelere patlıcan biber toplamaya,zeytin toplamaya,pamuk otu kazmaya gittim.Hayatımda eşimle evlenip kendim çalışana kadar belki 3 defa babacığımın inşaattan kazandığı para ile bayramlık giymişimdir.İlkokulda devletin bana verdiği parke(gocuk deriz biz) ile kışı geçirmiş,ortaokulda konu komşunun verdiği kılık kıyafet ayakkabı ile okumuş,lise 1.sınıfta fakir öğrenci 2.dönem ve 3.sınıfların tümünde başarı belgesi aldığım için yemekhanede ücretsiz yemek yemiş,okul çıkışlarında hergün paramı biriktirip birgün şu kızarmış tavuğuda alıp aileme götüreceğim diyerek ama hiç alamamış biri olarak büyüdüm.Ünv.kazandım gidemedim,polisliği kazandım yarı yolda bıraktım,işe girdim,Evlendim hayatımın en güzel 5 yılını geçirdim ve yine tepetaklak olduk eşimle yurt dışına gittim olmadı ben döndüm evlere temizliğe gittim,sonunda onuda bırakıp facebook ve burada kk de kendi yaptığım ürünlerimi satmaya başladım.
Sende yılma ve üzülme,hayat sanada gülecektir sen sabırla yaşamayı dene.Okuluna sınavlarına adapte ol.Yinede maddiyata ihtiyacın var,bunun içinde kendini sıkmadan facebook varsa orada ikinci el ve sıfır ürünler diye sayfa açıp satış yapabilir veya buraya forumumuza konu açıp elindekileri resimleyip satışa açabilirsin.Bell mi olur herşeyin bir alıcısı çıkar.Konunu uygunsa buraya açabilirsin.Sevgiler Rabbim yar ve yardımcın olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/satiyorum-amp-ariyorum-f46/

Canım Allah yardımcın olsun.Dualarımdasın.
Ben 34 yaşındayım ve senin gibi belkide çok daha zor zamanlar geçirdim.7 yaşında annemle temizliğe gittim.Bahçelere patlıcan biber toplamaya,zeytin toplamaya,pamuk otu kazmaya gittim.Hayatımda eşimle evlenip kendim çalışana kadar belki 3 defa babacığımın inşaattan kazandığı para ile bayramlık giymişimdir.İlkokulda devletin bana verdiği parke(gocuk deriz biz) ile kışı geçirmiş,ortaokulda konu komşunun verdiği kılık kıyafet ayakkabı ile okumuş,lise 1.sınıfta fakir öğrenci 2.dönem ve 3.sınıfların tümünde başarı belgesi aldığım için yemekhanede ücretsiz yemek yemiş,okul çıkışlarında hergün paramı biriktirip birgün şu kızarmış tavuğuda alıp aileme götüreceğim diyerek ama hiç alamamış biri olarak büyüdüm.Ünv.kazandım gidemedim,polisliği kazandım yarı yolda bıraktım,işe girdim,Evlendim hayatımın en güzel 5 yılını geçirdim ve yine tepetaklak olduk eşimle yurt dışına gittim olmadı ben döndüm evlere temizliğe gittim,sonunda onuda bırakıp facebook ve burada kk de kendi yaptığım ürünlerimi satmaya başladım.
Sende yılma ve üzülme,hayat sanada gülecektir sen sabırla yaşamayı dene.Okuluna sınavlarına adapte ol.Yinede maddiyata ihtiyacın var,bunun içinde kendini sıkmadan facebook varsa orada ikinci el ve sıfır ürünler diye sayfa açıp satış yapabilir veya buraya forumumuza konu açıp elindekileri resimleyip satışa açabilirsin.Bell mi olur herşeyin bir alıcısı çıkar.Konunu uygunsa buraya açabilirsin.Sevgiler Rabbim yar ve yardımcın olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/satiyorum-amp-ariyorum-f46/

Sizin adiniza da Cok uzuldum Allah sabir versin hic yilmamak lazim Evet saglikli olduktan sonra her sey gelir.. Cok Tesekkur ederim yardimci olduğunuz icin derslerden bos vakit ayirip oraya koymaya calisacagim :)

eşyaları burada satan çok kişi var sende resmini koyup fiyatını yazıp yayınlayabilirsin tatlım:KK14:

hedefin boğaziçiyse ve eğer kazanırsan[ inş olur] burs ımkanları çok fazla olan bir okul yurttan tut da yemeğe kadar burs sağlayan bir üniversite :KK16:ve nakitte bulabileceğin vakıflar dernekler vs. var sadece ilk aylar zorlanırsın o kadar . bunun yanında istanbulda part tıme işler bulabilirsin günlük çalışırsın harçlığın çıkar. kazandıktan sonra bir şekilde Allah yardım ediyor merak etme derslerine öncelik ver şimdilik.
Gozunu korkutmak istemem ama arkadasim ben de bogazicinde okuyorum ve burslari oyle cok degil maalesef. Benim gercekten ihtiyacim varken millet yalan beyanlar vererek burslari aliyor ne yazikki. Kyk falan cikar umarim sana o zaman daha iyi olur ozel derneklere basvurursun fln.. ins gonlune gore olur ins kazanirsin da hayallerini gerceklestrirsin annecigine yardimci olursun :))

X