- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
Arkadaşlar evliyim korunmama rağmen adetimin gecikmesiyle bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Korunmamin sebebi yeni düşük yapmıştım. Hamile kalmayı çok istiyodum zaten ama korunmam gerekliymis bi sure.
Öğrenince çok sevindim yinede.. Ama şuan cok stresliyim çünkü 1 aydır zayiflamak için spor diyet ve ağır antremanlar yaptım ayrıca sigara da kullaniyorum. Bir de dişim çekildi
Bunlarin bebeğe zazari olmuş mudur çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum. Bilemezdim ki hamile olduğumu bi kaç gün gecikti ve öğrendim daha çok yeni. O heyecanla doktora sormayı da unuttum. Yarın tekrar gidicem ama stresten uyuyamiyorum.
Bilen kişiler beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada konumu lütfen taşımayın bu çok büyük bi dert benim için.
Öğrenince çok sevindim yinede.. Ama şuan cok stresliyim çünkü 1 aydır zayiflamak için spor diyet ve ağır antremanlar yaptım ayrıca sigara da kullaniyorum. Bir de dişim çekildi
Bunlarin bebeğe zazari olmuş mudur çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum. Bilemezdim ki hamile olduğumu bi kaç gün gecikti ve öğrendim daha çok yeni. O heyecanla doktora sormayı da unuttum. Yarın tekrar gidicem ama stresten uyuyamiyorum.
Bilen kişiler beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada konumu lütfen taşımayın bu çok büyük bi dert benim için.