• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakın lütfen :(

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar evliyim korunmama rağmen adetimin gecikmesiyle bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Korunmamin sebebi yeni düşük yapmıştım. Hamile kalmayı çok istiyodum zaten ama korunmam gerekliymis bi sure.

Öğrenince çok sevindim yinede.. Ama şuan cok stresliyim çünkü 1 aydır zayiflamak için spor diyet ve ağır antremanlar yaptım ayrıca sigara da kullaniyorum. Bir de dişim çekildi :(
Bunlarin bebeğe zazari olmuş mudur çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum. Bilemezdim ki hamile olduğumu bi kaç gün gecikti ve öğrendim daha çok yeni. O heyecanla doktora sormayı da unuttum. Yarın tekrar gidicem ama stresten uyuyamiyorum.

Bilen kişiler beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada konumu lütfen taşımayın bu çok büyük bi dert benim için. :(

Arkadaşlar evliyim korunmama rağmen adetimin gecikmesiyle bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Korunmamin sebebi yeni düşük yapmıştım. Hamile kalmayı çok istiyodum zaten ama korunmam gerekliymis bi sure.

Öğrenince çok sevindim yinede.. Ama şuan cok stresliyim çünkü 1 aydır zayiflamak için spor diyet ve ağır antremanlar yaptım ayrıca sigara da kullaniyorum. Bir de dişim çekildi :KK43:
Bunlarin bebeğe zazari olmuş mudur çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum. Bilemezdim ki hamile olduğumu bi kaç gün gecikti ve öğrendim daha çok yeni. O heyecanla doktora sormayı da unuttum. Yarın tekrar gidicem ama stresten uyuyamiyorum.

Bu arada konumu lütfen taşımayın bu çok büyük bi dert benim için. :KK43:
Canım öncelikle düşüğün için geçmiş olsun ve yeni gebeliğin de hayırlı olsun.. Gebelik 4 haftayı geçmeden bilinmeden yapılan şeyler bebeğe zarar vermez.. Benim kuzenim hamile olduğunu bilmeden narkozlu ameliyat geçirdi sonrasında 1 dünya ilaç kullandı.. Narkozun etkisi sandığı mide bulantıları geçmeyince test yapıp 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi.. Şimdi nurtopu gibi sağlıklı güzel mi güzel bi kızımız var 8 aylık oldu bile :nazar: Yine de doktorunla görüş ama öncelikle endişelerini kafandan bi at.. Herşey gönlünce olsun :KK200:

Öğrenince çok sevindim yinede.. Ama şuan cok stresliyim çünkü 1 aydır zayiflamak için spor diyet ve ağır antremanlar yaptım ayrıca sigara da kullaniyorum. Bir de dişim çekildi :KK43:

Bu arada konumu lütfen taşımayın bu çok büyük bi dert benim için. :KK43:
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallah :) ilk haftalar bebeğin tutunması için falan geçen süreler bir problem olmamıştır siz gönlünüzü ferah tutun. Bundan sonrasına dikkat edersiniz

4 haftalık bebek daha yeni tutunmuş demektir
Birşey olmamıştır merak etme
Sigarayı bırak
Stres yapma ve iyi beslen

hayırlı olsun, bence de stresi bi kenara bırakın :) mutlu olun. Kadın doğum uzmanına gidin en iyisi o sizi yönlendirecektir.

hiç sıkıntı olmaz allahın ıznıyle ,
rabbım nasıp edecekse bak korunurken bıle hamıle kalmışsın ,

bız ayagımı tavana baglayacaz nerdeyse ( fena fikirde değilmi haa bu arada :KK70:) hamıle kalalım dıye ,

sağlıkla dogsun bebegın

Back