Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabi bakın kızlar nasıl olmuş
slm kızlar açık karamele boyattım uçlarınıda sarı yaptırdım aslında başka bişey için gitmşştim bunuda beğendim şimdiki sorunumdaa bu saçaa hangi renk makyaj yapıcam beyaz tenliyim
Güzel bi renk olmuş güle güle kullan
Ben de bu renge benzer bişey yapmıştım seneler önce gözlerimin altına üstüne yeşil kalem geçiyodum çok süper oluyodu
bi de parıltılı pembe tonları ruj
cok güzel olmus rengi canim
bende beyza tenliyim ve herzman tek rimel kullaniyorum
arada bir de haif ruj sürüyorum
acik tenli oldugun icin sanda hafif makyaji öneririm
toprak renkleri gider bence,hakiler kahvenin mat tonları,ten rengine yakın parlatıcı da sürülmüş bir ruj,harika olur,saçını boyarken öncelikle açma işlemi yaptılarmı,yoksa direkt boyamı bu? güle güle kullan çok hoş olmuş
toprak renkleri gider bence,hakiler kahvenin mat tonları,ten rengine yakın parlatıcı da sürülmüş bir ruj,harika olur,saçını boyarken öncelikle açma işlemi yaptılarmı,yoksa direkt boyamı bu? güle güle kullan çok hoş olmuş
cnm direk boyaa değil malesef orialle açıldı 4 sene önce siyaha boyamıştım ben çıkmıştır artık diye düşündüm test ettik bi tutam saça tutmadı boya açtık mecbur
Sac rengine bayildim, güle güle kullan
Toprak tonlarinda göz ve dudak makyaji iyi gider. Yesil de gider, ama aliskin degilsen haki yesil, yosun yesili gibi renkler kullanabilirsin. Cesursan ve kendine yakistiriyorsan kirmizi ruju da dene derim
Sac rengine bayildim, güle güle kullan
Toprak tonlarinda göz ve dudak makyaji iyi gider. Yesil de gider, ama aliskin degilsen haki yesil, yosun yesili gibi renkler kullanabilirsin. Cesursan ve kendine yakistiriyorsan kirmizi ruju da dene derim