• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bi bakın kızlar nasıl olmuş

redlowe

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
384
4
643
Eskişehir
slm kızlar açık karamele boyattım uçlarınıda sarı yaptırdım aslında başka bişey için gitmşştim bunuda beğendim şimdiki sorunumdaa bu saçaa hangi renk makyaj yapıcam beyaz tenliyim

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Adsız.png
    $Adsız.png
    184,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Güzel bi renk olmuş güle güle kullan :46:
Ben de bu renge benzer bişey yapmıştım seneler önce gözlerimin altına üstüne yeşil kalem geçiyodum çok süper oluyodu :39:
bi de parıltılı pembe tonları ruj :54:

tşk ederim cnmm =) yeşil kalem bana hiç yakışmıyo yaa yadaa alışkın olmadığım içnmi bilmiyorum ama denicem tekrr :3:

cok güzel olmus rengi canim :D
bende beyza tenliyim ve herzman tek rimel kullaniyorum
arada bir de haif ruj sürüyorum
acik tenli oldugun icin sanda hafif makyaji öneririm

canım hangi boya ve numarayı kullandın benm sacımda çıkolata rengi senın sçına bayıldım yaa tutarmı bılmem ama:) güle güle kullan:nazar:

toprak renkleri gider bence,hakiler kahvenin mat tonları,ten rengine yakın parlatıcı da sürülmüş bir ruj,harika olur,saçını boyarken öncelikle açma işlemi yaptılarmı,yoksa direkt boyamı bu? güle güle kullan çok hoş olmuş

canım hangi boya ve numarayı kullandın benm sacımda çıkolata rengi senın sçına bayıldım yaa tutarmı bılmem ama:) güle güle kullan:nazar:

çok tşk ederm cnm boyanın ismi nevacolor ama numarasını bilmiyorum kuaförüm zaten karışım yaptı renkleri karıştırdı sadcee karamel yapmadı :71:

toprak renkleri gider bence,hakiler kahvenin mat tonları,ten rengine yakın parlatıcı da sürülmüş bir ruj,harika olur,saçını boyarken öncelikle açma işlemi yaptılarmı,yoksa direkt boyamı bu? güle güle kullan çok hoş olmuş

cnm direk boyaa değil malesef orialle açıldı :5: 4 sene önce siyaha boyamıştım ben çıkmıştır artık diye düşündüm test ettik bi tutam saça tutmadı boya açtık mecbur :31:

Sac rengine bayildim, güle güle kullan :71:
Toprak tonlarinda göz ve dudak makyaji iyi gider. Yesil de gider, ama aliskin degilsen haki yesil, yosun yesili gibi renkler kullanabilirsin. Cesursan ve kendine yakistiriyorsan kirmizi ruju da dene derim :23:

Sac rengine bayildim, güle güle kullan :71:
Toprak tonlarinda göz ve dudak makyaji iyi gider. Yesil de gider, ama aliskin degilsen haki yesil, yosun yesili gibi renkler kullanabilirsin. Cesursan ve kendine yakistiriyorsan kirmizi ruju da dene derim :23:

tşk ederm canm,şuanda toprak rengi kullanıyorum yeşili daha denemedim ama denicem mutlaka :34:

Back