• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bi Bakarmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
selam.. Benim 7 bucuk aylik bir kiz bebegim var.. Bugun ikinip agliyordu surekli kulak copunu yaglayip yardimci olmaya calistim fakat biranda dikkatim dagildi yanlis yere sokmusum kizim birden bagrinca farkettim copu cikardigimda ucunda hafif kan vardi yoksa zarinimi patlattim lutfen yardimci olun kendimi cok kotu hissediyorummmmmm

zarı patlatacak kadar sokmuş olamazsınız bence. ama poposuna sokmuyomuydunuz zaten. zorlandığında yarım fitil sokarsanız daha iyi olur sanırım.

Cnm neden kulak pamuğu fitil var kansukk diee bende ondan kullanıyorummm doktora git bii için rahat etsinn

Ne fitili bu normal bildigimiz agri kesici fitilmi.. Ogun aksam olmustu haliyle sabah doktoru beklemek istemedim iste kulak pamuguyla denedim keske yapmaz olsaydim icim icimi yiyor birsey oldumu diye.. sabah doktoru aradim olmaz okadarcik seyden dedi ama yinede gormeden rahat edemem.. Bizim doktor hastalik nedeniyle 1 ay yok kendisi hem jinekolog o gelsin ona gosteririm insallah birsey olmamistir kuzumaa

inş olmamaıştır cnm benimkzımında akıntısı var diee açmıştımm benimde kızımın kızlık zarının altında yani eti biraz ayrılmışş çokk korktum ıslak endille silme dedi bacaklarını ayırma dedi krem verdi ebe ölee nazik daha onlar dedi bende yırtıldı sandımm öle bişi olsa duramaz ağlar dedii ama inan bende çok korktumm mama yediğinden idrarı çok kuvvetli geliormuşş test olcak şimdii yinede aynı dertten muzdaribizz

Keşke hiç okumasaydım bu konuyu.
Çok üzüldüğm.
Olumsuz bir yorum yazardım ama zaten sen yeterince üzülmüşün.
Boşverdim ama daha dikatli ol.
Bir daha sakın kocakarı yöntemleri kullanma.
Bebeğin kabız olunca kansuk diye bir gliserinli fitil kullan.

hiç yorum yapamıyorum aynen aris arkadaşıma katılıyorum,benimde kızım var ve bunu okuduğumda kendimi çoook kötü hissettim,ALLAH akıl fikir versin.!!

iyi de kulak çöpünü zaten doktorlar tavsiye ediyor. Bizim dr. lar fitilden ziyade kulak çöpü ya da ateşölçerin ucuyla diye tavsiye ettiler. Başlığı açan arkadaş dikkatsizlik yapmış... ben kızımı 3 ay kadar hep ateşölçerle kaka yaptırdım. fitil kullanmadım. Çok şükür şimdi kakasını kendisi yapıyor.

Benimde doktorum onerdi yoksa kendi basima uygulamadim oyle.. Neden oyle yazdiniz anlamadim herkesin basina gelebilir bebegim o an cok huzursuzdu yerinde durmuyordu birden oraya kaymis hem arada cok fark yok yoksa bilerek yapacak kadar aptal deyilim bende bir anneyim bebegimin kotulugunu asla istemem.. insallah sizin basiniza gelmez.. Hem ben turkiyede yasamiyorum sizin onerdiginiz fitilden satilmiyor burda

Back