Bi bakar misiniz?

Kayınvalide yer aramış evet pek geçinmeye gönlü yok gibi. Nişanlınız için çok karamsar değilim sen bizi mi dinledin demesi önemli yanlış anladın da demiş ama başınıza ilk defa geldiyse başka ne yapacağını bilememiş olabilir. Konuşarak çözülebilir belki de. Hiçbir şey demese tamam ama tepkisiz de kalmamış gibime geldi. Tabi sonrasında annesiyle konuşup uyardı mı ? Bundan sonra da mı tartışmalarınıza karışmaz orasını bilemiyorum. Üzerini kapatmayın mutlaka konuşun tepkilerine bakın. O benim annem ne deseydim, haklıdır vs gibi sihirli kelimeleri kullanıyorsa bir kez daha düşünün

Benim esim annesine olaylar olunca tepki verdi verse ne ki kadın mesela laftan anlamayan biri.
Bence olay sadece tepki de değil bu kadınla evlenince mesafe kurarsan ve bunu esin normal karsilarsa sıkıntı olmaz.
Sürekli gel git olayı olursa sikinti.
Yani aynı ilde mi yasayacaksin?
Bazı insanlar mesafeden anlar o taraflarına bak bence.

Kayınvalidenizin tarzı çok üzücü olmus cidden. Bende evlendiğimde 4 bine hem gelinlik hem kına kıyafeti almistim da pahali bulmuşlardı. Sadece beğendiğim gelinlikler 7 bindi o zaman oysaki. Hayalimdekinden vazgeçmiştim bütçeyi sarsmasın diye buna rağmen böyle şeyler duymak sinir bozucu oluyor anlıyorum. Tabi benim yuzume dememislerdi deselerdi bende sizin gibi sanirim susamaz kendimi saygisizlik yapmadan savunurdum. Aileler çıkıp gezmediği için fiyatlarin ne derece arttığından bihaberler. Ancak ben nişanlinizi kibarca tepki vermiş gibi hissettim. Tabi mekana laf attığında orada bir, annecim biz karar verdik dese iyi olurmuş.
Yine de pısırık değil bence. Sadece kimsenin kalbini kırmak istemiyor gibi tıpkı benim eşim gibi. O da kimseyi kırmak istemez pisirikliktan farkli bir durum bu. Şimdi yine sorun olsa sert çıkmaz ama istemediğine istemiyorum diyebilir. Mesela babası bazen şakayla karışık kılıbık der. O da , sen de ol babacım güzel sey der gibi.
Bence sizin nişanlinız da böyle gibi yine de gözlemleyin elbet. Konuşmadıysanız konuyu acın,özür dileyecek mi bir çabası olacak mi bu önemli .

Biraz daha gözlem yapın ortak zaman geçirin kim neci iyice anlayın. Denemeler yapın mesela hazırlıklara hep yapıcı olmayın bakalım kv ne yapıyor nisanliniz ne tepki veriyor çok net anlaşılır.

Bunun elinizde patlama ihtimali yüksek eğer eş kişisi annesi cinayet işlese zorla işlettiler mecbur kaldı, hep iyilikten yaptı kötü biri değil aslında diyecek biri ise.

Ailesiyle yakın oturmayacaksanız çok da takmayın şimdi.
Ama gözlemleyin.
Klasik kayınvalide tavrı işte.

kayınvalidenizin tepkisi çok kırıcı olmuş gerçekten. yani onun açısından sizinle ilgili hiç problem olmasaydı içeri daldığında ilk söylediği şeyler bunlar olmazdı. nihayetinde çok sevdiğim iki kişinin ilk defa ufak bir tartışmasını duymuş olsam, eğer illa bir şey söyleyeceksem "nedir oğlum, kızım anlaşamadığınız konu. böyle dönemlerde ufak tefek tartışmalar olur" derdim.. kayınvalideniz içinde biriktirdiklerini söylemiş. mekan konusuna girmesi bende bunu düşündürdü.
nişanlınızı siz tanıyorsunuz, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığı için şaşkınlıktan tepki verememiş olabilir ama arkanızda durmayacağı için de olabilir.. bence bu konuyu konuşun ve bundan sonrasını iyi gözlemleyin.

Annenle bu is yurumez diyin bastan tavir koyun.kiymete binersiniz emin olun.

Belki siz gittikten sonra konuşmuşlardır. Bence şuan hiç üstüne düşmeyin. Bu arada sık sık aileyle zaman geçirince tabi mesafenizi koruyarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…