dıyelım kı o anda sızın yanınızda annesını utandırmak ıstemedıYok olur mu kizmak siz bana objektif yaklasiyorsunuz. Cok tesekkur ederim, ablama anlattim yanlis anlamissin demis annesine ne diyebilir ki dedi. Yani o hic objektif degil mesela. Kendimi bile bile atese atmak istemiyorum.
Tabi tabi, kesinlikle. Yani ben baktim hani orda bir muddet durdum da oglunun annesine tepkisini gorecek kadar kaldim. İnanin sanki hicbir sey olmamis, kadin bana cikismamis gibi bana da annesine de cok normal davraniyor hatta kendince sohbet acmaya calisiyor. Yani sizin dediginiz o kadar mantikli ki ben olsam anneme niye boyle yaptigini sorarim, laf da ettirmem. Ama boyle bir omur nasil gecer ?dıyelım kı o anda sızın yanınızda annesını utandırmak ıstemedı
oyleyse sız gıttıkten sonra anne mevzu baskaydı sen yanlıs konustun kendını rezıl ettın derdı
sonra sızı arayıp ya olan sey ıcın uzulme ben annemle konustum kusuruna bakma demelıydı kı ıcınız rahat etsın
adam iş bıtırıcı degıl yanı denge kurabılen ıletısımı kuvvetlı bırı degıl
evlılık bır omur boyu sursun dıye cıkılan yol, bunlar hıc bırsey degıl daha buyuk fıkır ayrılıklarınızda olacak
kadın bellı kı cok saygısız
sıze oyle ıcerı gırerek cıkısmak yerıne
fıona senınle konusmak ıstıyordum ıyıkı geldın , ben soyle soyle dusunuyorum senın dusunce ne ? dıyebılırdı
cadı resmen
İsin komik tarafi da duyamamis ve uydurmus. Ya inanin hayatimda boyle bir seyi ilk kez yasadim, sok gecirdimAnnesi büyük terbiyesizlik etmiş. Kapıyı dinliyorsun bari belli etme. Hem arsız hem terbiyesiz.
Nişanlınız “yanlış anladın”diyerek onu konunun dışında bırakmış ama siz kendinizi savunup anlatmaya çalıştıkça onu daha da konuya dahil etmişsiniz. Zaten haklısınız neden kendinizi savunma gereği duydunuz ki? Ayrıca insansınız tabi ki kavga da olacak tartışma da. İki farklı insan aynı çatı altına girecek öyle kolay kolay olmuyor bu işler. Birbirini tanımak zaman alıyor.:) Guldurdunuz beni. Cok kizdim ama nisanlima da nisanlim demek istemiyorum su an. Adam , o insan, su , bu diye yazmak istedim ama okuyanlar icin yapmadim. Annesinin odaya bir hisimla girip bak kiziiiim diye yuksek perdeden girdigini ve daha agzimi acmadan sen benim hakkimda mi konusuyosun demesini unutamiyorum. Evet evet ben de oyle dusunuyorum. Tesekkurler yorumunuz icin.
erkegın rolu cok onemlı gercektenTabi tabi, kesinlikle. Yani ben baktim hani orda bir muddet durdum da oglunun annesine tepkisini gorecek kadar kaldim. İnanin sanki hicbir sey olmamis, kadin bana cikismamis gibi bana da annesine de cok normal davraniyor hatta kendince sohbet acmaya calisiyor. Yani sizin dediginiz o kadar mantikli ki ben olsam anneme niye boyle yaptigini sorarim, laf da ettirmem. Ama boyle bir omur nasil gecer ?
Bir de daha toplasaniz evine uc kez gitmisimdir. Daha nisanliyiz ve daha cok vakit gecirmedik. Demek ki ayni evde kalinca neler neler diyecek, ki onu geciyorum oglu ( artik nisanlim da demek istemiyorum sinirden-yukaridaki mesaja istinaden) ne tepki verecek ? Aanladim ki annesine bir sey diyemiyor, o kirilmasin diye hep kirilan taraf ben olacagim. Ben boyle bir evlilikte de bosanirim, duramam.
Aslinda soyle oldu, konu benle mi ilgili demekle kalsaydi evet size hak verirdim. Cunku ben de sadece o kisma mevzu senlik degil dedim, nisanli da yanlis anlamissin dedi. Orda kapandi kendini dahil ettigi kisim Ama maalesef direkt sahsima sen cok parali mekan istiyorsun ben vermem diyince orda susamazdim. Cunku biz en uygun yeri sectik. Ve o kadar kotu bir sey ki, yani dusunsenize cok mutlusunuz butun gun yer bakmissiniz icinize sinmis, hem de ekonomik. Asla parayla ilgili bir sey konusmamissiniz, misafirlige gittiginiz evde cok pahali yer secmekle yani paragoz olmakla itham ediliyorsunuz.Nişanlınız “yanlış anladın”diyerek onu konunun dışında bırakmış ama siz kendinizi savunup anlatmaya çalıştıkça onu daha da konuya dahil etmişsiniz. Zaten haklısınız neden kendinizi savunma gereği duydunuz ki? Ayrıca insansınız tabi ki kavga da olacak tartışma da. İki farklı insan aynı çatı altına girecek öyle kolay kolay olmuyor bu işler. Birbirini tanımak zaman alıyor.
Bence sadece ona değil mecbur olmadığınız kimseye Kendinizi anlatmaya da savunmaya da uğraşmayın
Kesinlikle bence de susmayın. Nedense edepten susanı eziklikten sustu sanmak gibi bi huyları var bazı insanların! Sonraki görüşmede de hiç bir şey olmamış gibi “ayyy annecim nasılsınız görüşmeyeli vallahi özleştik”diyerek giriş yaparsanız deli deliyi görünce sopasını saklar misali bi daha size laf edemezAslinda soyle oldu, konu benle mi ilgili demekle kalsaydi evet size hak verirdim. Cunku ben de sadece o kisma mevzu senlik degil dedim, nisanli da yanlis anlamissin dedi. Orda kapandi kendini dahil ettigi kisim Ama maalesef direkt sahsima sen cok parali mekan istiyorsun ben vermem diyince orda susamazdim. Cunku biz en uygun yeri sectik. Ve o kadar kotu bir sey ki, yani dusunsenize cok mutlusunuz butun gun yer bakmissiniz icinize sinmis, hem de ekonomik. Asla parayla ilgili bir sey konusmamissiniz, misafirlige gittiginiz evde cok pahali yer secmekle yani paragoz olmakla itham ediliyorsunuz.
Fragmanı görmüş oldunuzİsin komik tarafi da duyamamis ve uydurmus. Ya inanin hayatimda boyle bir seyi ilk kez yasadim, sok gecirdim
Biz fisildaştik sen bizi mi dinledin herkes tartışır demis ,sonra da yanlış anladın demis ,daha ne desinki?Bilemedim kaynananiz belli ki dik biri ama ortada bir sorun yok.Kaynana yani ,ben de ben iyi olursam onlar zaten iyi olur beni severler sanıyordum, oyle bir dünya yok.Annemin komşusunun bir lafi var ,kaynana melek olsa kanadı çarpar diyeSizlerin fikrin
i almak istedigim bir konu var.
Nisanliyim ve yaza evlenecegim, nisanlimla yasadigim sehre tasiniyoruz. İki gun once nisanlimin evine gittik, orda birkac evrak isimiz vardi. Hem de mekân bakacaktik. Butun gun dolastik, aksam uzerine annesinin evine gittik. Biz yemek yerken kadinin isi mi ne cikti, iceriye girdi. Ben de nisanlima arabada gun icinde yasadigimiz bir olaydan rahatsiz oldugumu anlatiyordum, tartisiyoruz ama nasil biliyor musunuz? Fisildasarak. Yani ses o kdr cikiyor ancak, iki-uc dakika surdu surmedi nisanlim bana haklisin diyerek mevzuyu noktaladik. İste bundan sonrasi cok garip, kadin iceri geldi. Bu arada kiziyla ve esiyle yasiyor onlar evde yok. Direkt bana siz gecinemiyorsunuz, ben de sizi iyi zannediyodum dedi. Ben sok oldum, nisanlim da fisildastik sen bizi mi dinledin her iliskide tartisma olur dedi ben o cevap verince bi sey demedim. Sonra annesi basladi, sen benim hakkimda mi konusuyodun, kusura bakma kizim ama ben mekâna soyle para veremem. Yani kadin benim mekan icin kavga ettigimi saniyor, (oysa ben zaten en uygununu tercih ettim) Senle ilgili degil. Aramizdaki mevzuydu ayrica ben diye basladim kendimi savunmaya. Nisanlima baktim, ne diyecdk diye yanlis anlamissin dedi beni yalniz birakti. Ben bir saatlik misafir oldugum evde kendimi savunmaya basladim. Bu kadin daha simdiden bana bunu yapiyorsa evlenince dusunemiyorum. İnanin ona karsi hep naziktim, her zaman sevgiyle yaklastim. Ama kesinlikle benim uzuldugum nokta bu degil, nisanlinin sadece annesine yanlis anladin diyp susmasi. Yani elbette buyuk bir tepki vermesini istemedim ama sadece yanlis anladin diyip sustu orda, ben kendimi anlatmak zorunda kaldim. Adam esin arkasinda durmayinca sonu hep bosanmak oluyor, ben benim arkamda durmayan biriyle yuva kurmak istemiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz, ben beklentimde hakli miyim ?
Sakıncası yoksa mekanın fiyatı nedir?Aslinda soyle oldu, konu benle mi ilgili demekle kalsaydi evet size hak verirdim. Cunku ben de sadece o kisma mevzu senlik degil dedim, nisanli da yanlis anlamissin dedi. Orda kapandi kendini dahil ettigi kisim Ama maalesef direkt sahsima sen cok parali mekan istiyorsun ben vermem diyince orda susamazdim. Cunku biz en uygun yeri sectik. Ve o kadar kotu bir sey ki, yani dusunsenize cok mutlusunuz butun gun yer bakmissiniz icinize sinmis, hem de ekonomik. Asla parayla ilgili bir sey konusmamissiniz, misafirlige gittiginiz evde cok pahali yer secmekle yani paragoz olmakla itham ediliyorsunuz.
Yani soyle diyeyim size bes alti yer gezdik en ucuzu oraydi. Simdi fiyati yazarsam cok goreceli oldugundan konuya yeni bir boyut getirmeyeyimSakıncası yoksa mekanın fiyatı nedir?
Nişanlınız annesiyle aynı fikirde olduğu için susmuş olabilir mi?
Yine de pahalı gelmiş olmalı.Yani soyle diyeyim size bes alti yer gezdik en ucuzu oraydi. Simdi fiyati yazarsam cok goreceli oldugundan konuya yeni bir boyut getirmeyeyim
benım esım yaptı bunu annem ne derse erhan oyle ıstedı ben karısmam ogluna sor de bana soran olursa evet ben oyle ıstıyorum dıyecegım dedıfısıldaşmanız üzerinden bunu yapan bir insanın zaten size patlamaya niyeti varmış diye düşünürüm ancak.
yani kv nin yaklamışı aman çocukların sıkıntısı mı var falan değil, kendine yer aramış, bahane etmiş.
valla benim bir arkadaşım bu süreçteyken hatta daha nişanlanmadan sevgilisi dedi ki "annem ne derse dedin, X bu şekilde istedi de, kendi yapmak istediklerin için ve topu bana at. bana bir şey diyecek olursa ben hallederim." ve cidden de kızı hiç yormadı.
erkeğin en temel işi bu bence bu dönemlerde. yükümlülüğü üzerine alacak ve sıkıysa bana laf etsinler modunda olacak ki kadın rahat etsin.
nişanlınızla yaklaşımı ile ilgili kesinlikle konuşun. ne şiş yansın ne kebap modunda olmamalı.
sey cok sinir bozucu oluyorYani soyle diyeyim size bes alti yer gezdik en ucuzu oraydi. Simdi fiyati yazarsam cok goreceli oldugundan konuya yeni bir boyut getirmeyeyim
Kacc kurtar kendino kaccc balik bastan kokarSizlerin fikrin
i almak istedigim bir konu var.
Nisanliyim ve yaza evlenecegim, nisanlimla yasadigim sehre tasiniyoruz. İki gun once nisanlimin evine gittik, orda birkac evrak isimiz vardi. Hem de mekân bakacaktik. Butun gun dolastik, aksam uzerine annesinin evine gittik. Biz yemek yerken kadinin isi mi ne cikti, iceriye girdi. Ben de nisanlima arabada gun icinde yasadigimiz bir olaydan rahatsiz oldugumu anlatiyordum, tartisiyoruz ama nasil biliyor musunuz? Fisildasarak. Yani ses o kdr cikiyor ancak, iki-uc dakika surdu surmedi nisanlim bana haklisin diyerek mevzuyu noktaladik. İste bundan sonrasi cok garip, kadin iceri geldi. Bu arada kiziyla ve esiyle yasiyor onlar evde yok. Direkt bana siz gecinemiyorsunuz, ben de sizi iyi zannediyodum dedi. Ben sok oldum, nisanlim da fisildastik sen bizi mi dinledin her iliskide tartisma olur dedi ben o cevap verince bi sey demedim. Sonra annesi basladi, sen benim hakkimda mi konusuyodun, kusura bakma kizim ama ben mekâna soyle para veremem. Yani kadin benim mekan icin kavga ettigimi saniyor, (oysa ben zaten en uygununu tercih ettim) Senle ilgili degil. Aramizdaki mevzuydu ayrica ben diye basladim kendimi savunmaya. Nisanlima baktim, ne diyecdk diye yanlis anlamissin dedi beni yalniz birakti. Ben bir saatlik misafir oldugum evde kendimi savunmaya basladim. Bu kadin daha simdiden bana bunu yapiyorsa evlenince dusunemiyorum. İnanin ona karsi hep naziktim, her zaman sevgiyle yaklastim. Ama kesinlikle benim uzuldugum nokta bu degil, nisanlinin sadece annesine yanlis anladin diyp susmasi. Yani elbette buyuk bir tepki vermesini istemedim ama sadece yanlis anladin diyip sustu orda, ben kendimi anlatmak zorunda kaldim. Adam esin arkasinda durmayinca sonu hep bosanmak oluyor, ben benim arkamda durmayan biriyle yuva kurmak istemiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz, ben beklentimde hakli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?