Bi' bakar mısınız?

aklımda iphone hiç yoktu ama kamera açısından herkes onu tavsiye ediyor. aklımda olmadığı için de hangi modelini alsam hiç bilemedim. her şeyi telefonla halletmek istiyorum,bilgisayar makine kullanmak istemiyorum pek
Ben iPhone kullanmıyorum ama arkadaşların telefonlarından fotoğraf falan çekilirken kalite fark ediyor tabiki, sadece iPhone değil aynı kalitede farklı markalara da bakabilirsiniz. YouTube da bir sürü telefon tanıtım kanalları var onları inceleyebilirsiniz :)

Düşündüğünüz telefonların youtube üzerinden incelemelerini izleyebilirsiniz, vsco özellikle kullanılan bir program telefonlarda ancak iphone'un uygulamalarının çoğunun ücretli olduğunu unutmayın elbette ücretsiz programlar vardır ancak ben her daim açık yazılım taraftarıyım. Bu yüzden iyi bir Sony alabilirsiniz. Kamera istiyorsunuz ama aynı zamanda fiyat performans ürünü ve dayanıklı da olmalı, mağlum iphone'lar düştüğü gibi parçalara ayrılıyor ve kendi kadar para istiyorlar yapmak için. İyice düşünüp taşının derim dolar da bu kadar yüksekken telefon fiyatları zaten belli. Seri telefonlardan kaçınmaktan yanayım kendimce çünkü iphone aynı zamanda eski modellerini yavaşlattığını açıkladı, 8 ve X çıkmışken 7'den pek hayır geleceğini düşünmüyorum.

Düşündüğünüz telefonların youtube üzerinden incelemelerini izleyebilirsiniz, vsco özellikle kullanılan bir program telefonlarda ancak iphone'un uygulamalarının çoğunun ücretli olduğunu unutmayın elbette ücretsiz programlar vardır ancak ben her daim açık yazılım taraftarıyım. Bu yüzden iyi bir Sony alabilirsiniz. Kamera istiyorsunuz ama aynı zamanda fiyat performans ürünü ve dayanıklı da olmalı, mağlum iphone'lar düştüğü gibi parçalara ayrılıyor ve kendi kadar para istiyorlar yapmak için. İyice düşünüp taşının derim dolar da bu kadar yüksekken telefon fiyatları zaten belli. Seri telefonlardan kaçınmaktan yanayım kendimce çünkü iphone aynı zamanda eski modellerini yavaşlattığını açıkladı, 8 ve X çıkmışken 7'den pek hayır geleceğini düşünmüyorum.
haklısınız.
aslında telefon kullanan biri değilim pek yani benim için tek önemli kısım kamerası. şimdi böyle olunca acaba telefonu ayrı kamerayı ayrı mı alsam diye düşünmedim değil çünkü samsung j7 alacaktım normalde. benim işimi fazlasıyla görür. ama kamerası için sırf iphone almak mantıklı olur mu ve dediğiniz gibi yavaşlatması vs

haklısınız.
aslında telefon kullanan biri değilim pek yani benim için tek önemli kısım kamerası. şimdi böyle olunca acaba telefonu ayrı kamerayı ayrı mı alsam diye düşünmedim değil çünkü samsung j7 alacaktım normalde. benim işimi fazlasıyla görür. ama kamerası için sırf iphone almak mantıklı olur mu ve dediğiniz gibi yavaşlatması vs

Kullanan var çevremde J7 bence kamerası güzel, ışık vesaire ayarlayıp çekim yapmanız gerekiyor, karanlık ortamda doğal ışık olmayan yerlerde istediğiniz telefon kamerasıyla çekin istediğiniz gibi bir sonuç alamazsınız üzerine uyguladığınız filtreler fotoğrafı daha çirkin hale getirir. Gün ışığında çekilen fotoğraflarını ben başarılı buluyorum J7'nin, fiyat performans ürünü tam anlamıyla, arayüzü de hızlı. Dediğim gibi Apple kendisi açıkladı evet özür dileriz eski modellerimizi yavaşlatıyoruz diye, belki ilk anda hissetmezsiniz ama arayüz yavaşlaması cidden can sıkıcı bir durum. İlk etapta sadece ışığa önem vererek güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz bence, size birkaç J7 ile çekilen ve filtrelendirilmiş fotoğraf atacağım birazdan, mesaj olarak oradan da inceleyebilirsiniz. Daha sonra bu işte ilerlerseniz reklam vesaire geliriniz olursa ekipman iyileştirirsiniz bence, tam başlayıp hayal kırıklığına uğramaktansa.

Bence telefon yerine kamera almak daha mantıklı. 2 sene önce 3 bin kadar bir fiyata güzel bir kamera almıştı bir arkadaşım. Zaten ayfon bir orta halli telefon ve bir kamera parası ediyor. Kamera lensi her türlü daha iyi.

Valla iphone 6s 32 gb telefonum çok güzel yeterli bence alabilirsin shopla da biraz oynadığın mı mis gibi olur

Back
X