- 9 Mart 2020
- 11
- -1
- 33
- Konu Sahibi Sanssizgelin
Merhaba hanimlar benim sorunum var yorum istiyorum sizden. 4 yillik evliyim 8 aylik bir kizim var. Esimin ailesi ve kardesiyle ayni bahce icinde oturuyoruz. Aslinda hersey hamile kalmamla basladi. Hamile kaldim esimin annesinin tavirlari tamamen degisti. Ilk haberi verdik sevinmedi. 2 aylik hamileyken esim ve annemin yaninda benim oglumun cocugu olmaz biliuorduk kucukken hasltalanmisti doktor soylemisti hamile kalinca şaşırdık demesi, diger oglunun dugunu olacakti bana esimin yaninda sende hamile kalacak zamanimi buldun dugun var nasil is yapcan demesi. 4 ay yattim bulantilatimdan hic bakmadi bana cay tabaginda yemek getirirdi.hep annem bakti. Hamile kalmadan once isini yemegini yapardim evini boyadim ustunu giydirirdim ayakkabim yok derdi verirdim.. herneyse beni kotulemedigi insan kalmamis kimse evime gelmiyor. Diyormus kapiyi acmaz kimseyi istemez. Kaynim evlenecegi zaman cok yardimci oldum esya aliminda gelinlik nisan herseyine kostum hamile halimle. Simdi 9 alik evliler yuzume bakmiyorlar. Esime soyluyorum oda ortada kaldi. Artik bende kaynanama surat asiyorum konusmuyorum hala utanmadan evime geliyor. 8 aylik bebegime hic birsey almadılar herseyi kendim yaptim kendim baktim. Geri cekildim bende evlerine de gitmiyorum onlarıda istemiyorum sizce benmi sucluyum napmaliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var