Bi akıl verin lütfen akilli kk üyeleri ; )

kuzum ne sinir bozucu bir kadınmış öyle ya Allah sana kolaylık ve sabır versin.Takmazdım senin yerinde olsam kısa cevaplar verir iyice kudurturum onu

Öncelikle whatsapp da çevrim içi yada son görüntüleme tarihini gizlemekle başlayın. Bunu hemen değiştirin. Bu arada madem eltinizden saklamak istiyorsunuz (ki bunda çok haklısınız bu sizin özeliniz insan yeri gelir kendi annesine bile söylemez) daha sağlam bahaneler bulun. Mesela hemen cevap vermek yerine biraz düşünseydiniz kulağım ağrıyordu demişsiniz madem dr ismini mi sordu aç hemen interneti bak şehrindeki özel hastanelerin doktor sitesine ara muayne ücretinide öğren yaz hemen. Anında cevap vermek zorunda değildiniz. Neyse bu size ders olsun. Madem resmiyet vs koyamıyorsunuz araya eltinizi püskürtmek için biraz yalan söyleme pratiğene ihtiyacınız var :)
Bundan sonra hemen cevap yazmayın whatsapp statünüzüde değiştirip ona laf sokmayın. Üstünüze alınırsanız haklılığını ispatlarsınız. Bi süre sonra hayırdır kim yalan söyledi dersiniz gerekirse yada hiç umursamayın.

hiç uğraşmayın ya. bir zeki arkadaşın dediği gibi kurcalamayaydın iyiydi yazın gitsin. ne dr. adı verin ne hastalık adı. herkes işine baksın. kimse kimsenin hastalığını bilmek zorunda değil. boş yere yalan söylemeyin. bence hiç olayı büyütmeyin. hiçbir şey yokmuş gibi davranın. gülün, eğlenin. yine böyle burnunu sokarsa işinize ya cevap vermeyin ya da geçiştirin. hesap verdikçe kendinde sizi sıkıştırmaya hak bulur.

kuzum ne sinir bozucu bir kadınmış öyle ya Allah sana kolaylık ve sabır versin.Takmazdım senin yerinde olsam kısa cevaplar verir iyice kudurturum onu
Sorma canm ya tam bi bas belasi ya kiz kisa cvp veriyorm anlamiyo ki..

Hahahahha whatsapp da son görünmeyi felan kapatn diyince sey geldi aklima bu bnm psikopat son görülme acikken bi benim bi görmceminkine bakmis bi kez ikimzde ayni saatler icinde bakmisiz güyaa whatsappa :) ikiniz konusmssnz hahah sizi gidi siziiii demisti tam ergen ya :) ben tabi onu duyunca şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…