Bi akıl verin lütfen akilli kk üyeleri ; )

Onun msjlarina cvp vererek hayatina daha fazla burun sokmasina izin vermisin bence. Yani boyle her sorusunu cvplayana kadar tek cumle ile gecistir gitsin. Bazen gormedim duymadim bilmiyorum cok kaza bela savar.
Bence simdi ona hic birsey deme ve hayatinda o hiç yokmus gibi davran.

Onun msjlarina cvp vererek hayatina daha fazla burun sokmasina izin vermisin bence. Yani boyle her sorusunu cvplayana kadar tek cumle ile gecistir gitsin. Bazen gormedim duymadim bilmiyorum cok kaza bela savar.
Bence simdi ona hic birsey deme ve hayatinda o hiç yokmus gibi davran.
Iste malesf ki olmuyo yani o kadar cok mesafeli durdugum zaman oldu ki.. ama katiyen anlamiyo bayan cok bilms..
ben ne zaman mesafe koysam resmn devlet meselesi haline geliyo k.validemden k.pederime görümceme esine bnm esime kendine bile cekilmez kiliyo hayati.vay o bana nasil tavir koyar nasil konusmaz diye inan anlatmakla olmuyo bi icinde olsanz me demek istedigimi anlarsnz.tahammül edemiyorm ama etmek zornda kaliyorm.

Allah kolaylık versin.bahanelerinizi artirin görüsmemek icin.ev temizliği, kişisel temizlik , hastalık vb
sizi çevrenize kötülerse kotulesin sizi taniyan tanir zamanla. Ben de yaşadım ayni şeyi herkese havalı soğuk diye anlatmış herkesle can ciger oldu sonra kustu herkese.bana diyor sen nasıl böyle herkesle anlasiyorsun.doktor kendi haline bırakin diyor boylelerini:63:

Öncelikle herkese mrb..hemn konuya gireym.
Benim bas belasi bi eltim var.evlenmeden önce aramz gayet iyidi fakat evlendktn snra elti olmanin verdigi bi hırs olustu nedendr bilmem.ben ne alacak olsam ilk o alir ben bisy aldysam muhakkak oda alir ben nereye gtsem ne yapsam oda muhakkak aynisini yapar..yani kendisi benim ikizim gibi oldu :KK11:
her neyse ben bi süredr bi bebegmz olmasi icin zorlu bir tedavi sürecindeym..smdi bunu tabiki eltime söylemedm çünkü söylesem duymayan kalmaz..ha yanimda olur ama sonra onuda basima kalkar..nitekim dün k.validem yanlislkla benim doktor randevum oldugunu agzindan kacirms.dün sordu nie doktora gttn dedi bnde kulagm agriodu dedm aaa bgn c.tesi ama dedi bnde özele gttm dedm ne ilac verdi bilmem ne dedi ama zerre kadar inanmadi biliorm.bgnde sabah whatsapptan msj atms doktora ne kadr para verdn bilmem adi neydi fln yazms.kurcalayacak ya aptal :KK4: bnde acile gttm bn ordaki kulak burun bogazci degildir muhtemeln adinida blmiorm dedm aaa annem randevusu vardi ama fln yazms bnde h.ici icin randevu almstm karstrmstr o dedm oda tabi tabi dogrudur yazms bsy yazmadm artk.lan bn söylemk istemiom iste neyn derdndesin..sonra gtms whatsapp durumuna yalan söylemeyeydin iidi yazms.ben smdi ne diyim bu kadina ya siz olsanz napardnz böyle bi insan karsisinda?tutumunz ne olurdu?
Kesnlkle ona bsyimi anlatmak istemiorm ne anlatsam smdiye kadr zatn ağzımdan burnumdan geldi ne diyim simdi bn bu kadina ya catlcam sinirden :KK34::KK34:
hee ele dümdük özelimi sormayaydın iiidi yazardım:)

durumunuz gerçekten zor :KK43:
iki ihtimal var ikisinde de bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor
1- eltinizin tacizlerine ses çıkarmayıp kendinizden feragat edeceksiniz ama çevreye hoş görüneceksiniz
2- cazgır bir biçimde her tacizinde eltiyi bozup atacaksınız sindireceksiniz ağız açtırmayacaksınız, kafanız kulağınız rahat edecek ama bu sefer ailede adınız deliye çıkabilir :KK43:

bilmiyorum başka yol var mı? güzellikle konuşulup değiştirilebilme ihtimali var mı?

Tersle sende hayırdır de asıl karnını agritan nedir senin başıma hafiye mi kesildin De...!

Senin için üzülüyorum. Sürekli bi birşeyleri öğrenme çabası ağızdan laf alma telaşı. Bu kadar kendini yorma. Ben senin bilmen gerekn birşey olursa söylerim. Kendini benimle yarıştırmana gerek yok.
Ha çok merak ediyorsan söyleyeyim huzursuz elti sendromuna deva arıyordum deyin....

Allah kolaylık versin.bahanelerinizi artirin görüsmemek icin.ev temizliği, kişisel temizlik , hastalık vb
sizi çevrenize kötülerse kotulesin sizi taniyan tanir zamanla. Ben de yaşadım ayni şeyi herkese havalı soğuk diye anlatmış herkesle can ciger oldu sonra kustu herkese.bana diyor sen nasıl böyle herkesle anlasiyorsun.doktor kendi haline bırakin diyor boylelerini:63:
Yaptm onuda yaptm.cagrildigimda felan hastaym da dedm isim varda dedm bu defada adimiz esimle kendilerini her yerden soyutlayan burnu havada insanlar olark cikti.yok anacm bu kadnla ugrasmak icin arsiz olmak lazm lakin o arsizlikta bnde yok ondan bas edemiyorm bununla :KK12:

hee ele dümdük özelimi sormayaydın iiidi yazardım:)
:KK70::KK70:

durumunuz gerçekten zor :KK43:
iki ihtimal var ikisinde de bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor
1- eltinizin tacizlerine ses çıkarmayıp kendinizden feragat edeceksiniz ama çevreye hoş görüneceksiniz
2- cazgır bir biçimde her tacizinde eltiyi bozup atacaksınız sindireceksiniz ağız açtırmayacaksınız, kafanız kulağınız rahat edecek ama bu sefer ailede adınız deliye çıkabilir :KK43:

bilmiyorum başka yol var mı? güzellikle konuşulup değiştirilebilme ihtimali var mı?
Asla güzellikle konusup da uzlasilabilcek biri degil malesf :KK4:

Elti burdan çıkarsa :KK70:
Hahahhaha beklerim valla nede olsa her yerde burnumun dibinde bitiyo bari burda yakamdan düssn ya bi burda nefes aliyorm zatn En Büyük KK:KK70:

Eltiniz laftan, tavırdan anlamayan birisi sanırım.
Onun olduğu bi ortamda "geçen kulağımı gösterdim doktora aynı gün kadın doğuma uzun zamandır
aklımda olan Smear testi de yaptırdım sizde yaptırın mutlaka evli bayanların çok dikkat etmeleri gerekiyor alt bölge sağlığına " falan diyin böylece bunu atlatmış olursunuz, hem de yalan söylediğinizi anlasa bile durumu açıkladığınız için bir şey diyemez. neden söylemedin sordum derse ne bileyim ayıp geldi telefonda yazmak dersin:)

Eltinizle her karşılaşmada, whatsapp ta falan sürekli napıyosun, nerdesin, kimlesin, ne aldın, kaça aldın gibi konuya yönelik sorular sorun. Tıpkı onun size yaptığı gibi, hatta abartın :) Bir müddet sonra köşe bucak kaçar sizden.
Ben öyle çok hayatıma müdahale edenlere bunu yapıp rahatlıyorum:KK70::KK70:

Bence işin aslını öğrenmiş. Sizde yalan söyleyeceğinize " bu konuda konuşmak istemiyorum, benim özelim" deyin olsun bitsin.
Unutmayın sınırları siz çizersiniz.

Eltinizle her karşılaşmada, whatsapp ta falan sürekli napıyosun, nerdesin, kimlesin, ne aldın, kaça aldın gibi konuya yönelik sorular sorun. Tıpkı onun size yaptığı gibi, hatta abartın :) Bir müddet sonra köşe bucak kaçar sizden.
Ben öyle çok hayatıma müdahale edenlere bunu yapıp rahatlıyorum:KK70::KK70:
Iyi fikir valla :KK70::KK70:

X