Öncelikle herkese mrb..hemn konuya gireym.
Benim bas belasi bi eltim var.evlenmeden önce aramz gayet iyidi fakat evlendktn snra elti olmanin verdigi bi hırs olustu nedendr bilmem.ben ne alacak olsam ilk o alir ben bisy aldysam muhakkak oda alir ben nereye gtsem ne yapsam oda muhakkak aynisini yapar..yani kendisi benim ikizim gibi oldu
her neyse ben bi süredr bi bebegmz olmasi icin zorlu bir tedavi sürecindeym..smdi bunu tabiki eltime söylemedm çünkü söylesem duymayan kalmaz..ha yanimda olur ama sonra onuda basima kalkar..nitekim dün k.validem yanlislkla benim doktor randevum oldugunu agzindan kacirms.dün sordu nie doktora gttn dedi bnde kulagm agriodu dedm aaa bgn c.tesi ama dedi bnde özele gttm dedm ne ilac verdi bilmem ne dedi ama zerre kadar inanmadi biliorm.bgnde sabah whatsapptan msj atms doktora ne kadr para verdn bilmem adi neydi fln yazms.kurcalayacak ya aptalbnde acile gttm bn ordaki kulak burun bogazci degildir muhtemeln adinida blmiorm dedm aaa annem randevusu vardi ama fln yazms bnde h.ici icin randevu almstm karstrmstr o dedm oda tabi tabi dogrudur yazms bsy yazmadm artk.lan bn söylemk istemiom iste neyn derdndesin..sonra gtms whatsapp durumuna yalan söylemeyeydin iidi yazms.ben smdi ne diyim bu kadina ya siz olsanz napardnz böyle bi insan karsisinda?tutumunz ne olurdu?
Kesnlkle ona bsyimi anlatmak istemiorm ne anlatsam smdiye kadr zatn ağzımdan burnumdan geldi ne diyim simdi bn bu kadina ya catlcam sinirden
yani anneme söyledm diye k.validemede söyledm ne bilim ya hem agzi sıkı diye hemde oda bi anne bilmesi lazm diye..Eltiyi sana ne de hasedinden senin de mi kulağın ağrıdı dersin bir de gülersin tamam
Bana kalırsa Kv filan da bilmesin bu süreçleri
Oğlum tüp bebek ailelerden kimse bilmiyor ya da biz öyle sanıyoruz
Görümcem de tüp bebek yaptı bize başta söylemedi ama ben Kv min konuşmalarından anladım
Kesinlikle söylemedi ima dahi etmedi ama konuşmalarından anlaşılıyordu
Mümkünse sizi rahatsız edebilecek böyle konuları büyükler ile paylaşmayın
Hahahah cok zekice yaBen olsan hiç kaile almazdım ona açıklama mı yapmak zorundasın?
dedektif mi ne
sende whatshappına 'kurcalamayaydın iyiydi' yaz
yani anneme söyledm diye k.validemede söyledm ne bilim ya hem agzi sıkı diye hemde oda bi anne bilmesi lazm diye..
eltim de bence tahmin edio habire zarf atio artk onu sustrmak istiorm ama nasil onu bulamadm bi
Yalan söylemeyeydin iyiydi
Yalan söylemeyeydin iyiydi
Ya k.validemede ne bilim iste bi anne ya sonucta hani bilmesinde ne sorun olacak ki die anlattm..ama gercektn cok özel bi konu zor bi sürecten geciyorm zatn ugrasmk istemiyorm böyleleriyle..kmseye demedm smdiye kadr tedavi göryrm die onada demek istemiyorm hem güvenmiyorm hemde bilsn istemiyorm ya zatn cok zorlaniyrm fln bide kmseye laf anlatmakla ugrasmk istemiormben olsam bende soylerdım valla
cok ozel bı konu kı bence kayınvalıdesıne bıle dogruyu soylememelıydı
Öncelikle herkese mrb..hemn konuya gireym.
Benim bas belasi bi eltim var.evlenmeden önce aramz gayet iyidi fakat evlendktn snra elti olmanin verdigi bi hırs olustu nedendr bilmem.ben ne alacak olsam ilk o alir ben bisy aldysam muhakkak oda alir ben nereye gtsem ne yapsam oda muhakkak aynisini yapar..yani kendisi benim ikizim gibi oldu
her neyse ben bi süredr bi bebegmz olmasi icin zorlu bir tedavi sürecindeym..smdi bunu tabiki eltime söylemedm çünkü söylesem duymayan kalmaz..ha yanimda olur ama sonra onuda basima kalkar..nitekim dün k.validem yanlislkla benim doktor randevum oldugunu agzindan kacirms.dün sordu nie doktora gttn dedi bnde kulagm agriodu dedm aaa bgn c.tesi ama dedi bnde özele gttm dedm ne ilac verdi bilmem ne dedi ama zerre kadar inanmadi biliorm.bgnde sabah whatsapptan msj atms doktora ne kadr para verdn bilmem adi neydi fln yazms.kurcalayacak ya aptalbnde acile gttm bn ordaki kulak burun bogazci degildir muhtemeln adinida blmiorm dedm aaa annem randevusu vardi ama fln yazms bnde h.ici icin randevu almstm karstrmstr o dedm oda tabi tabi dogrudur yazms bsy yazmadm artk.lan bn söylemk istemiom iste neyn derdndesin..sonra gtms whatsapp durumuna yalan söylemeyeydin iidi yazms.ben smdi ne diyim bu kadina ya siz olsanz napardnz böyle bi insan karsisinda?tutumunz ne olurdu?
Kesnlkle ona bsyimi anlatmak istemiorm ne anlatsam smdiye kadr zatn ağzımdan burnumdan geldi ne diyim simdi bn bu kadina ya catlcam sinirden