Bi adam hiç mi yorulmaz?

Yorumları okuyup benim kocaya sövüyordum ki anladım sonunda olayı:)

Ben 20 dk için pijamamı çıkaramam arkadaş.
Saçım belime kadar o bile 20 dk da zor kuruyor yahu, hiiç totomu kaldırmam.

40 dk altında olduğunda bile bık bık yapıyorum, değdi mi şunca zahmete diye.
Benim için ideali 1 çeyrek 1 buçuk saat falan.
Ondan benim koca haftada 1 e kendini şartlamış.
Böyle uzun ilişkilerden sonra da insanın 2 ya da 3 e hali kalmıyor zaten.
Zaman da yetmez sabah olur vallaha

Valla yara gibi birşey hiç başıma gelmedi ama korkunç oluyordur herhalde. Allah yardım etsin kötüymüş.
yara dedigim hani boyle aciyor yani sizliyor diyim tahris gibi yani galiba kuruluk problemi var bende

yara dedigim hani boyle aciyor yani sizliyor diyim tahris gibi yani galiba kuruluk problemi var bende

Olabilir bak ben mesela son seferler hiçbişey hissetmiyorum ama yine de vücut o sıvıyı salgılıyo. Zevk almasam dahi ilk seferlere göre az bile olsa bi ıslanma oluyo. Aksi halde zaten eziyet olurdu

Gerçekten yaşamayan bilmez evet bende isyanlardayım fakat günde 9-10 sa bu direk bir sorun bence.

Gerçekten yaşamayan bilmez evet bende isyanlardayım fakat günde 9-10 sa bu direk bir sorun bence.

Hergün fix değil. Zaten konuyu açarken "bazen" diye kayıtladım. Ama evet yoğun bi cinsel hayatımız var. Biçok insana göre baya yoğun.

Benim cok samimi bi arkadasim kocasi ile ilk iliskisinde 6 defa oldugunu soyledi sabah 10 gini baslayip ertesi gun oglene dogru bitirmisler dinlene dinlene 6 defa oldugunu soyledi 4 den sonrasi cok zor olmus 7 ye artik ne onun nede benim enerjim kalmadi demisti yani cok çok nadiren bu olabilir ama haftada 2 yada 3 kez helede bu 8-9 lar imkansiz otesi birşey

Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım, bu 9 10 kere ilişkiye girmenin libidoyla falan alakası olduğunu düşünmüyorum tabi fake değilse, bence beyin fonksiyonunun isleyisi yada davranış bozukluğu gibi bisey var altında. Ayrıca kadın ve erkek farketmez 9 10 kere yapacak kadar hayatin odak noktasında olması ayrı bir sıkıntı. Zevk almadığınız halde islandiginizi söylemişsiniz bu mümkün değil, genital bölge hassas, yumuşak bir doku tahris olmadan bu kadar sürtünmeye dayanması da mümkün değil, gerceklerinizi doğru yazdiginizi düşünmüyorum, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…