- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Sizde pis pasakli dolasin ozaman istemez canı yapamaz belkiÇok sık birlikte olmaktan sanırım. Uzun sure ara vermiş olsak ilk seferler 20 dk kadar uzun surmezdi. Daha kısa sürerdi
Tek dusundugum gunde 9 10 birliktelikte genital bolgeniz yara olmuyor mu?
vay benim basimaOlmuyor bacım :)) kuruluk problemim yok . Yani vajina kendini ıslanarak koruyor tahrişten yaradan .
vay benim basimaben en fazla 3kere birlikte olabilirim sonra yara oluyor valla
yara dedigim hani boyle aciyor yani sizliyor diyim tahris gibi yani galiba kuruluk problemi var bendeValla yara gibi birşey hiç başıma gelmedi ama korkunç oluyordur herhalde. Allah yardım etsin kötüymüş.
yara dedigim hani boyle aciyor yani sizliyor diyim tahris gibi yani galiba kuruluk problemi var bende
Gerçekten yaşamayan bilmez evet bende isyanlardayım fakat günde 9-10 sa bu direk bir sorun bence.Bacım tükenmiyor tükenmiyor. İnanması güç biliyorum ama yaşamayan bilemez, şimdi gördüm gelen yorumları fake filan demişler. Hakikaten hiç yaşayan yok mu bunu ya? Tek olamayız herhalde koskoca site okuyo. Kan filan gelmiyo azalıyo miktarı ama sperm geliyo hala.
Gerçekten yaşamayan bilmez evet bende isyanlardayım fakat günde 9-10 sa bu direk bir sorun bence.
Bilirim...Hergün fix değil. Zaten konuyu açarken "bazen" diye kayıtladım. Ama evet yoğun bi cinsel hayatımız var. Biçok insana göre baya yoğun.
Erkekler 3 yada 4 Kere bosalir gunde daha fazla bosalamaz ki
DoktorlarKim diyo bunu?
Hergun 9-10 himmmm oda guzel hikayeymis kardes