Bi adam hiç mi yorulmaz?

Eşiniz hiperseksüel. Eger iki tarafta da bu durum yoksa (ki yok) bu durum iliski acisindan sikinti yaratabilir. Doktora gorunmesi şart.

Zaten bişide hissetmezsiniz ki o anda.

Yani evet dört beşe kadar zevk veriyor ama sonrası bişey hissetmiyorum acı da çekmiyorum ama yukarda sormuş biri ona da burdan cevap vermiş olayım, taklit yapıyorum o zamanlarda da :) biçok kişinin yaptığı gibi. Beni rahatsız eden şey hem zaman kaybı olması hem fiziksel olarak da yoruyor yani, bu. Acı filan yok

Acı hissetmemeniz çok ilginç cidden.
Kendinizede eziyet ediyorsunuz burada,kaliteli seks yapmak varken bu kadar sıkıntıya katlanmakta cabası.

Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğum

Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğum

Çok sık birlikte olmaktan sanırım. Uzun sure ara vermiş olsak ilk seferler 20 dk kadar uzun surmezdi. Daha kısa sürerdi

Dayanılmayacak bir acıdan ziyade hissizlik oluyor sonlara doğru
Vajina zarar görmemek için kendini savunmaya alıyor herhelde. Benim eşimde de geç boşalma durumu var. Oh ne güzel diyeceksiniz ama öyle değil. Boşalamadığı için hem uzun sürüyor hem de boşalabilmek için hızlanıyordu. Ben de böyle olunca hiçbir şey hissetmemeye başlıyordum. Sanki orası felç. Kaslarımı bile hissetmiyordum. Acı değil aksine aşırı bir ıslaklık ve bollaşma oluyordu. Bu da herhalde vajinanın mekanik olarak kendini savunma mekanizması diye düşünüyorum çünkü zevk de almıyordum.

İlginçmiş. Bizde ilk seks kısa olur, 2.ona göre daha daha uzun. İlk azgınlıktan daha çabuk boşalıyo kocam.

Sadece hep o işimi yapıyor sizinle hiç ilgilenmiyormu sizinde orgazm olmanıza önem verirmi kenfşnden önce mesela sizi hiç düşünürmü

Bence her ilişkide banyo yapmıyorlardır

9-10 çok fazla ve sizin için hiç sağlıklı değil. Fizyolojik olarak sıkıntı verebilir bir yerden sonra. Islanamamaya bağlı tahrişler, yırtıklar, rahim sarkması vs. Çocuk da var diyorsunuz, doğum yapmışsınız. Dikkat edin bence.

normal bence sende spor yap

9 10 derken?
Arkadaşım senin beden duvar mı pardon?
Hiç ezilme, yanma, aşınma falan da mı olmuyor?
Yuh yani...
Günün kaç saatini sevişmeye ayırıyorsunuz ki siz?
Yarım saatten hesaplasak, uyku, iş, yemek ve seks.

Tövbe tövbe adamı dik gömecekler, cünup gidecek dedikleri eşiniz olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…