Bi acı en fazla ne kadar sürer..

üniversitede 3 sene ağır depresyonda kaldım. gülmeyi dahi unutmuştum. kan değerlerim çok düşüktü, üstüne bir de yumurtalık kistlerimden dolayı çok hastalıklar geçirdim. aile arkadaş problemleri darken çok derbeder oldum. sonar kickboxa başladım. hayata yeniden döndüm. eşimle tanıştım ve çok mutluluklar yaşadım.

Yemin ederim çok dua ettim. Gene geçmedi. En son baktım inancımı kaybetmek üzereydim haşa.. Bıraktım ki en azından dua etmiyorum diyeyim..
hayatının değiştirebileceğin kısımlarında değişiklik yap. hiç yapmadığın denemdiğin şeyleri dene. yenilikler insanı kendine getiriyor ki ben ikizler burcuyum değişiklik yapmadığımda tek düzelik bana kafayı yediriyor. o yüzden yenilik öneriyorum.

Evet hiiiiiç hoş değil. O*** çocuğu dediği bile oluyo üstüne basa basa.. Ve benim annem ehli namus kendi halinde bi kadıncağızdı.

Bide diyo annem hakkında düzgün konuş diyince "her seferinde aynı şeyi söyleme" bu kadar mı arsız olunur. Ben de dedim ki "bi öncekinde söylediğimi hatırlıyosan bu sefer niye diyosun" terbiyesiz herif.

Anladım biliyorum ama çok yoruluyo insan. Nasıl takmıym ki..

22 yaşındayım bu arada:) teşekkür ederim siz de çok tatlısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…