- 8 Temmuz 2015
- 135
- 41
- 34
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Her insanın bunaldigi sıkıldıgi ağladığı şeyler olabilir sonuçta imtihan dunyasi... Sabredeceksin bol bol duha suresini oku acayip rahatliyorsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçta o paradan bizde harcadık yük hissediyorum omzumda. Bak babam azmetse yemin ederim üç kuruşun üçünü de veririm. Ama o yan gelip yatarken ben neden ödiym allah aşkına.
edebiyat degil benimkisi. bana sorarsan oyle. baska bi aci ortaya cikmadan eskisini unutamiyorum. yinede cok sukur.Kardeşim sağolasın da edebiyat yapılcak bi durum değil benimki. Her gün bi yenisi daha başlıyo ama biten yok.
Ya borçların toplamı ev parası nerdeyse. O borç o duruma gelene kadar nerdeydin.dogru ifade edemedim, özünde demek istedigimde bu baban hic birsey yapmazken bu durumunle bir de borclarin pesine düsmek senin görevin degil bence
sizde harcamis olabilirsiniz ama borc almak kendi karayiydi sanirim, yani bunun cezasini neden cocuklar cekmek zorunda
Benim başlıyo ama eskisi full time devam. Ne ilginç..edebiyat degil benimkisi. bana sorarsan oyle. baska bi aci ortaya cikmadan eskisini unutamiyorum. yinede cok sukur.
bir kere asla o borcun sorumlusu sen değilsin,onlarda kefil olmasa idiler,var sayki sen o durumdasın onlar aynı şeyi düşünürmü,bu adamı boşver, evet kardeşlerıne sahıp çık,onlar ergendır,hakaret etsede elinden geleni yap,ve unuma zamanı gelınce hepsi geçecek,
İnan ağrısız başı sızısız dişi olan insanlae var..Hayat olduğu müddetçe acı olacak, nerde görülmüş mükemmel bir yaşam? Keşke olsa..
Aynen bunu merak ediyorum kızlar..
Bi acı en fazla ne kadar sürer..
Zaman zaman dedim hep kendime. Çünkü bilirim zaman gerçekten çare. Ama bu olanlar zamanla artıyo.
Allah aşkına yaşadığınız hangi acı ne kadar sürdü anlatır mısınız.....
Ona göre sıkıcam dişimi..
En çoğu bu kadar sürmüş daha zamanım var diycem...
herkesin acısı ve yoğunluğu farklıdır bu dünyada yaşadığın sürece illaki acı çekeceksin mutlu olduğun anlarda olacak elbette belliki bir dönemden geçiyorsun sabırla ve dua ile bu dönemi atlatmalısın dua konusu için şunu diyeyim sana dualar hemen kabul olmaz vakti gelmemiştir acele ediyorsan eğer zaten kabul olmaz vakitsiz kuş uçmaz derler ayrıca Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sesini duymak huzurunda görmek için bunu unutma kuzum şurada neleri var kim bilsin bir düşün belkide senin yaşadığın acıyı bile yaşamak için can atanlar vardır emin ol herşey geçecek illaki biz baki değiliz bu dünyada acılarda öyle imtihanın bir gün bitecek emin olYemin ederim çok dua ettim. Gene geçmedi. En son baktım inancımı kaybetmek üzereydim haşa.. Bıraktım ki en azından dua etmiyorum diyeyim..
Ya borçların toplamı ev parası nerdeyse. O borç o duruma gelene kadar nerdeydin.
Diyeniyosun işte yüzlerine "bana laf duyurcağna beynini kullansaydın" diye.
Bıktım vallahi nasıl bi psikolojiyle yaşıyorum bilsen..