Bi acı en fazla ne kadar sürer..

Sonuçta o paradan bizde harcadık yük hissediyorum omzumda. Bak babam azmetse yemin ederim üç kuruşun üçünü de veririm. Ama o yan gelip yatarken ben neden ödiym allah aşkına.

dogru ifade edemedim, özünde demek istedigimde bu baban hic birsey yapmazken bu durumunle bir de borclarin pesine düsmek senin görevin degil bence
sizde harcamis olabilirsiniz ama borc almak kendi karayiydi sanirim, yani bunun cezasini neden cocuklar cekmek zorunda

dogru ifade edemedim, özünde demek istedigimde bu baban hic birsey yapmazken bu durumunle bir de borclarin pesine düsmek senin görevin degil bence
sizde harcamis olabilirsiniz ama borc almak kendi karayiydi sanirim, yani bunun cezasini neden cocuklar cekmek zorunda
Ya borçların toplamı ev parası nerdeyse. O borç o duruma gelene kadar nerdeydin.

Diyeniyosun işte yüzlerine "bana laf duyurcağna beynini kullansaydın" diye.

Bıktım vallahi nasıl bi psikolojiyle yaşıyorum bilsen..

bir kere asla o borcun sorumlusu sen değilsin,onlarda kefil olmasa idiler,var sayki sen o durumdasın onlar aynı şeyi düşünürmü,bu adamı boşver, evet kardeşlerıne sahıp çık,onlar ergendır,hakaret etsede elinden geleni yap,ve unuma zamanı gelınce hepsi geçecek,

bir kere asla o borcun sorumlusu sen değilsin,onlarda kefil olmasa idiler,var sayki sen o durumdasın onlar aynı şeyi düşünürmü,bu adamı boşver, evet kardeşlerıne sahıp çık,onlar ergendır,hakaret etsede elinden geleni yap,ve unuma zamanı gelınce hepsi geçecek,

Kardeşlerimi yerim ben. Bazen böyleler bazen de o kadar üstüme titriyolar ki. Ağladığım zaman odaya gelip neden ağladığını biliyoruz diyolar anlattırmaya çalışıyolar vs. Hasta olduğumda bakıyolar. Bi görsen.. Çocuklarım gibiler. Allah onları benim yanımdan ayırmasın. İnşallah kendilerini kaybetmezler de hayırlı evlat olurlar...

Ben neden acı çekiyorum ? diye sormadığın an, o acı bitmiş demektir..
bazı acılar ise,geçici olarak hissedilemez,görünmez olurlar.
biri o acıyı deştiğinde anlarsın,aslında bitip,yitip gitmediğini.

Yani acıların boyutu da,ne konuda acı çektiğin de önemlidir..

Aynen bunu merak ediyorum kızlar..

Bi acı en fazla ne kadar sürer..

Zaman zaman dedim hep kendime. Çünkü bilirim zaman gerçekten çare. Ama bu olanlar zamanla artıyo.

Allah aşkına yaşadığınız hangi acı ne kadar sürdü anlatır mısınız.....

Ona göre sıkıcam dişimi..

En çoğu bu kadar sürmüş daha zamanım var diycem...

Herseyin ilaci zaman derler canim ama fazlasida intihara girer
Ayari tutabilmek marifet herkezin bunyesi farklidir benim 1 gnde atlattigimi sen 1 haftda atlatamazsn falan.
Ama bana kalirsa gercek aci hic bitmez o sol yanin hep sizlarr

15yıldan fazladır cekiyorum 10yıllık günlüklerim var açıp bakıyorum ağlarken yazmışım okurken hala aynı şeylere ağlıyorum üstüne yenileri de eklendi tabi günden güne arttı yüklerim.Üzüldüğün şeyler biterse belki düzelir ,umut yoksa üzgünüm bu hayatı da sen böyle geçireceksin hep başkalarına özenerek.

için soğur ama acın geçmez..madem öyle neden savaşıyorsun sen kendini kurtarmaya baksana..aileyi bir arada tutan annedir o da gittiyse herkes hakkınca kurtulmayı bilmelidir..sen en büyük olarak yetişmeye çalışıyorsun ama biten sen olursun..işin var mı bilmiyorum ama sen kendini kurtarmaya bak o kadar..onlar nasılsa bir yolunu bulur çıkarlar işin içinden.ölen karısına bile küfür eden bir zihniyetle aynı çatı altında kalmak hoş olmasa gerek.

profil resmini onun içinmi böle seçtin çok tatlısın.kaç yaşındasın bilmiyorum ama kadın 35 yaşından sonra olgunlaşıyor takmamayı öğreniyor oluruna bırakmayı ve en önemlisi hani hep sölüyolarya çevreden hayat kısa üzülmeyecek kadar kısa diye işte o sözün doğru olduğunu anlıyosun.

Yemin ederim çok dua ettim. Gene geçmedi. En son baktım inancımı kaybetmek üzereydim haşa.. Bıraktım ki en azından dua etmiyorum diyeyim..
herkesin acısı ve yoğunluğu farklıdır bu dünyada yaşadığın sürece illaki acı çekeceksin mutlu olduğun anlarda olacak elbette belliki bir dönemden geçiyorsun sabırla ve dua ile bu dönemi atlatmalısın dua konusu için şunu diyeyim sana dualar hemen kabul olmaz vakti gelmemiştir acele ediyorsan eğer zaten kabul olmaz vakitsiz kuş uçmaz derler ayrıca Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sesini duymak huzurunda görmek için bunu unutma kuzum şurada neleri var kim bilsin bir düşün belkide senin yaşadığın acıyı bile yaşamak için can atanlar vardır emin ol herşey geçecek illaki biz baki değiliz bu dünyada acılarda öyle imtihanın bir gün bitecek emin ol :KK66:

yaşadığınız acının ne olduğuyla ilgili bir durum ve tabi her şey kafada bitiyor sürekli o acıya odaklı kalır her şeyi ona bağlarsanız ömrünüz boyunca sizinle kalır , o acıyı hayatınızdan çıkarmak sizin elinizde..:KK16:

bir başka acı yaşadığında ....... katlanacak eklenecek belini bükecek yaşlandıracak ve ne yazık ki ölünce son bulacak

Ya borçların toplamı ev parası nerdeyse. O borç o duruma gelene kadar nerdeydin.

Diyeniyosun işte yüzlerine "bana laf duyurcağna beynini kullansaydın" diye.

Bıktım vallahi nasıl bi psikolojiyle yaşıyorum bilsen..

iste bende aynen bunu kastediyorum...

hicmi kimse yok sana manevi destekde bulunabilecek

X