• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bhk ve Betül bebeğin öyküsü

anaa kız
ben bu topiği anca gördüm hee. amma da safmışım valla.. ben de ne zaman yazıcak bu hatun doğum hikayesini diyodum.. pek güzel yazmışsın canım benim..

beraber çıktık bu yola sen doğurdun, kokladın betülünü ben hala yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye kendimi avutuyorum.. ama tadını da çıkarmıyor değilim tepikciklerinin.. tatlı kızım sanki biliyo çıkmasının yakın oldugunu da, yalnız bırakmak istemiyo anneciğini.. ayaklarını öpücem onun çıkınca minnoşum benim..

Allah hayırlı evlat eylesin canım benim.. Sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.. Annelik duygusu nedir tadmayanları da bu güzel duygudan mahrum bırakmasın inşallah..

anaa kız
ben bu topiği anca gördüm hee. amma da safmışım valla.. ben de ne zaman yazıcak bu hatun doğum hikayesini diyodum.. pek güzel yazmışsın canım benim..

beraber çıktık bu yola sen doğurdun, kokladın betülünü ben hala yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye kendimi avutuyorum.. ama tadını da çıkarmıyor değilim tepikciklerinin.. tatlı kızım sanki biliyo çıkmasının yakın oldugunu da, yalnız bırakmak istemiyo anneciğini.. ayaklarını öpücem onun çıkınca minnoşum benim..

Allah hayırlı evlat eylesin canım benim.. Sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.. Annelik duygusu nedir tadmayanları da bu güzel duygudan mahrum bırakmasın inşallah..

he he ,geç olsun da güç olmasın fascımkaydirigubbakcemile3
betüllerimizi Allahım bizlere bağışlasın inş:Saruboceq:

canım hayırlı uğurlu olsun kızın..çok sevindim yaa.ne güzel ifade etmişsin öyle...allahım bizede nasip etsin o güzel günleri..bende bayramda seni düşünüyordum bu kız naptı daha doğmadımı ki diye..doğmuşta 2 haftalık bile olmuş...ayyy çok heyecanlandım..bizimde kaldı enfazla 10 hafta işte..zaman ne kadar çabuk geçiyor..
ne büyük mucize onlar yaa.Rabbimize ne kadar şükretsek az...
herkesin çocuğu analı babalı sağlıklı büyüsün...

Okurken gözlerim doldu
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah analı bablı büyütsün yavrunu
Darısı bütün doğum yapacakalrın başın
Sağlıkla kurtarsın Allah ...

göslerim dolduuuu :a015: anneanne olduğunuz günleride hayırlısıyla görürsünüz inşallah, Allah analı babalı büyütsün.

tatlım ne güzel anlatmışsın bizde yaşayabilecekmiyiz o duyguyu acaba gözlerim doldu inan sanki içimden bişiyler kopup gitti allah analı babalı büyütsün güzelimm

canım öyle güzel paylaşmışsınki bizimle,gözyaşlarıma hakim olamadım...allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün bebeğinizi....bende 24 haftalık hamileyim allah banada yardım etsin :)

canım çok güsel anlatmışsın herseyı.Allah analı babalı büyütüsün.tüm hamılelerin Allah yardımcısı olsun.artık darısı başımıza...:nazar:

Allahım isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin inş..
cok zor ama eşsiz tarifsiz bir duygu..

neden anlatmadın öykünü sanırım sonra silmişsin ama farklı bir topikte öykümü okuyun diye link vermişsin baktım ama yok..neyse hayırlı olsun bebegin allah saglıkla büyümeyi nasip etsin..allah nazarlardan saklasın..

neden anlatmadın öykünü sanırım sonra silmişsin ama farklı bir topikte öykümü okuyun diye link vermişsin baktım ama yok..neyse hayırlı olsun bebegin allah saglıkla büyümeyi nasip etsin..allah nazarlardan saklasın..

öyküm ilk sayfada yazılı..
yanlız resim olarak kaydettiğim içn bir kaç sn beklemen lazım yüklenmesi için..

canım çok duygulandım doğum hikayeni okurken Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu nasıl bir hikaye, nasıl bir anlatım böyle. Çok güzel ifade etmişsin duygularını,yaşadıklarını. Gözyaşlarımı tutamadım okurken. Allah sağlıkla kavuşturmuş ne güzel. Hayırlı olsun. Evinize uğurlu gelsin canım. Darısıda başımıza.

allah analı babalı büyütsün canım evladını inan okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çok şükürki kucagına alabilmişsin melegini nasipse bende agustosta alıcam kucagıma 2 bebegimi allah bizleride tek avazda kurtarır inşallah

Allah analı babalı büyütsün yavrunu. :nazar:
İnşallah en kısa zamanda bende tadarım bu duyguyu:Saruboceq:

içim bir tuhaf oldu inan okuyunca.yaklaşık 5 dakikadır sessizce ağlıyorum klavyede parmaklarım birbirine dolaşıyor.bir doğum bu kadar güzel anlatılır.öncelikle o güzel yüreğine sağlık.meleğine allah uzun ömürler versin.

Back