• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bhk ve Betül bebeğin öyküsü

tebrik ederim canımbenim
gözün aydın
allah meleğinle eşinle mutlu huzurlu yuvanızda koca bir ömür geçirmeyi nasip etsin

canım dogum hikayeni şimdi gördüm ne guzel uzun uzun yazmişsin orada sizinleydim sanki okurken...
Allah mutluluğunuzu daim etsin, Betüşü bizim içinde kokla, op...

Tebrikler canım.Maşallah bebişine:nazar:

Anestezi uzmanı açısından çok şanslıymışsın.Benimki hiç konuşmuyodu.Sinir oldum adama.O titremeler,acı,İlk gece uyuyamamak,kendi acımdan bebeği zar zor emzirebilmek..Bunları ben de yaşadım.Ama dediğin gibi o minik mucizeler için herşeye değiyor.Bak atlattık.Bir haftamız doldu bile:)
Bu arada bizim kızlar doğumgünlerini birlikte kutlayacaklar;)

Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün Betül'ün inşallah.
a.s.

canım o prensesi gıdışlarından ellerinden öpüyorum..
Allahım bizlere,isteyen herkese nasip etsin inşallah..Saruboceq:
Rabbim analı babalı büyütsün.

Tebrikler canım.Maşallah bebişine:nazar:

Anestezi uzmanı açısından çok şanslıymışsın.Benimki hiç konuşmuyodu.Sinir oldum adama.O titremeler,acı,İlk gece uyuyamamak,kendi acımdan bebeği zar zor emzirebilmek..Bunları ben de yaşadım.Ama dediğin gibi o minik mucizeler için herşeye değiyor.Bak atlattık.Bir haftamız doldu bile:)
Bu arada bizim kızlar doğumgünlerini birlikte kutlayacaklar;)

Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün Betül'ün inşallah.
a.s.

evet ya partilerini beraber yaparız artıkkaydirigubbakcemile3

bir hafta doldu cidden inanması cok güç.
artık biz baya düzene de girdik.
cokşükür Allaha:nazar:

canım dogum hikayeni şimdi gördüm ne guzel uzun uzun yazmişsin orada sizinleydim sanki okurken...
Allah mutluluğunuzu daim etsin, Betüşü bizim içinde kokla, op...

daha da yazardım da daha fazla abartmayayaım dedim-tatlicadiarzu-
sıra sizde artık goldcum.
sabırsızlıkla bekliyoruz:teselli:

bhk cım yeni okudum...bebişin hayırlı uğurlu olsun...ailesine vatanına milletine faydalı bir insan olur inş...tekrar tebrikler canım...

allah anali büyütsün, size bagislasin uzun saglikibi ömür versin insallah..
gözlerimden yaslar süzülerek okudum..
muhtesem bi duygu olmali o ilk sesini duymak.. görmek..
rabbim bizlerede nasip etsin insallah hayirlisiyla

canım bebeğini iyi günlerde sağlıkla büyüt inşallah

Vicdansız kadın gözlerimi yaşarttı senağlama :mymeka:

Rabbim ayırmasın sizi:Saruboceq:

Doğum hikayeni ağlayarak okudum,çok duygulandım....betül bebeğe maşallah,allahüteala nazardan saklasın,meleğini....sanada geçmiş olsun,gözlerin aydın....rabbim yuvanızda mutlu etsin güzel ailenizi...
Bende ilk bebeğimi epidural yapmıştım,henüz 20 yaşındaydım,meleğimi kucağıma aldığımda....bu yazdığın duyguları birebir yaşamış biri olarak,şuan tekrar aynı şeyleri hissettim,o anı tekrar yaşadım yazdıklarını okurken....
Oğlumda genel anesteziyle olmasına karar verdik doktorumla,bende epiduralden sonra çok sıkıntı çekmiştim.onuda uyanınca,ilk kez görmek çok güzeldi.... Ama ilk bebekte annelik duygusu ilk kez yaşandığı için onun tadı başka galiba:))
bebeğini yerime kokla,mis kokusunu içine çek,acil şifalar arkadaşım,sevgilerimle...

Canım ya okurken neler hissettim anlatamam çok korktum doğum anındannnnn... :(
ama minik Betül'ü çok merak ediyorum. Allah bizede tüm bebek isteyenlere o onları nasip etsin...

aman ya ne zor iş dogum
çok korkuyorummmmmm
Allah analı babalı büyütsün

satırlarını okurken sankı senınle bırlıkte bende o anı yasadım.senağlama
ne kadar duygulu anlatmısın canım.Şeniz
ALLAH ım melegını saglıklı bır sekılde buyutmeyı nasıp etsın..:Saruboceq:

Back