• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg’siz gebelik olur mu ?

7binlerde. Siz ne zaman gördünüz acaba

Yani 2 katı olmasa da 2ye yakın. Kesenin şimdiye kadar görünmesi lazımdı dimi ?
Karından usgden bahsediyorum bu arada. Sizin de mi karındandı

Bu konunuzdan bazı alıntılarınız. Yalan söyleyip insanları uğraştırmayın.

Mune Mune bakar mısınız? Anlamlandıramadık.

Bu konuda anlamadığım bir şey var 2 aralıkta tanıştığım çocuk evine çağırıyor diye konu açmışsınız. Yani 15 gün önce. Şimdi de 2 ay önce ilişkiye girdim dediniz. Sevgiliniz ya da eşiniz askerdeyse sizi eve çağıran kim.

Bu konuda anlamadığım bir şey var 2 aralıkta tanıştığım çocuk evine çağırıyor diye konu açmışsınız. Yani 15 gün önce. Şimdi de 2 ay önce ilişkiye girdim dediniz. Sevgiliniz ya da eşiniz askerdeyse sizi eve çağıran kim.
Kilimcinin kör oğlu

Yav bu sitede hamile kalmaya çalışan, birbirini tanımadan birbirine dua eden, çocuğunu kaybetmiş, bebek tedavisi gören biiiirrr sürü kadın var. Siz hangi akla hizmet insanlarla dalga geçiyorsunuz?

sahte veya değil, kadın veya erkek ne olursanız olun, Allah’ınızdan bulun.

Ohaa ciddi misin? Ülen bildiğin aile içi neler dönmüş.... Acaba evli de farklı arayışlara mı girdi adam yokken de adama kakalamaya çalışıyor??? Nasıl ya??? Beyin terk bende nerelere düştük Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ohaa ciddi misin? Ülen bildiğin aile içi neler dönmüş.... Acaba evli de farklı arayışlara mı girdi adam yokken de adama kakalamaya çalışıyor??? Nasıl ya??? Beyin terk bende nerelere düştük Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bizimle dalga geçiyor olma ihtimali daha baskın geliyor bana.

Bizimle dalga geçiyor olma ihtimali daha baskın geliyor bana.
İhtimal yok baya bildiğin t**k geçiyor çok sevgili meryem ana adayı. Eminim buna. Sizde aynını yapın geçin.

Evet hanımefendi gebesiniz kutluyoruz sizi, yarın gelin sezaryen doğum yapalım. :rolleyes: :confused:

İhtimal yok baya bildiğin t**k geçiyor çok sevgili meryem ana adayı. Eminim buna. Sizde aynını yapın geçin.

Evet hanımefendi gebesiniz kutluyoruz sizi, yarın gelin sezaryen doğum yapalım. :rolleyes: :confused:
Daha önce de benzer konular açmış. Evet dalga geçiyor işte insan bu kadar basit ve saçma bir şeyle nasıl eğlenebilir hayret. Ha dalga geçmiyorsa daha vahim orası ayrı

Daha önce de benzer konular açmış. Evet dalga geçiyor işte insan bu kadar basit ve saçma bir şeyle nasıl eğlenebilir hayret. Ha dalga geçmiyorsa daha vahim orası ayrı
Çok benzer konular var böyle milletle salga geçen hiç tenezzül edip cevap vermeyeceksin işte.

Yemin ederim ki dalga geçmiyorum

Back