Gebeliğe Hazırlık Bhcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu ay ki yumurtan çook kaliteli ben ilk gebeliğim de innovatia da böyle koyu gördüm patlıyor du hamile kalmıştım inşallah merakla gebelik testi yapacağın günü bekliyorum mutlaka haber et bizlere
İkinci gebeliğin mi olucak canım kaç yllk evlisin kac yasındasın birde ilk cocugn kaç yasnda suan

İkinci gebeliğin mi olucak canım kaç yllk evlisin kac yasındasın birde ilk cocugn kaç yasnda suan
Oniki haftalıkken kalbi durdu bebeğimin şubat ayında mayısta kimyasal geçirdim gebelik olarak üçüncü gebelik sayılacak ama elde var sıfır genetik test yaptırdım o yüzden sonuçlar çıkana kadar korumadayım 11 aylık evliyim 22yaşındayım sen de yeni mi evlisin kaç yaşındasın

Kısmetse temmuz 16da bir adet daha görüp çalışmalara başlicam daha önce de ikinci ovulasyon denememde hamile kaldım Nisan da denedim olmadı mayısta oldu var bir hikmet hep istediğim de ikinci ay oluyor gebelik inşallah bundan sonra sağlıkla olur

Cok gecmis olsun canım üzüldümmm nasibi yokmus demekki elden bisey gelmiyor maalesef..olsun daha cok gencsin zaten olur merak etme sen hic yoktan hamile kalmıssın ben 6 aydır ne kimyasal ne bise hiç bise kalmadım 25 yasındaym 9 aylık evliyim canm bende

Kaç aydır ovulasyon deniyorsun bende ovulasyon ile tanışana kadar dört ayımı boşa geçirdim uygulamaya göre ilişki oldu çünkü yanılttı beni meğer ben geç yumurtlama görüyormuşum

Kaç aydır ovulasyon deniyorsun bende ovulasyon ile tanışana kadar dört ayımı boşa geçirdim uygulamaya göre ilişki oldu çünkü yanılttı beni meğer ben geç yumurtlama görüyormuşum
Evet takvim hic uymuyo mesela benim bu ay telfondaki takvim resmen yumurtlamadan 3 gün sonra yumurtlama günün diyor. Ama o zamana akdar coktan olmus bitmis oluyo egr ona göre yapsaydım. Şöyle söyliyim ocakta bıraktm korunmayı ama o ay tatildeydk hic umursamadık takip etmedim.. 2.ay ovulasyon yaptm ama kırmızı gördüğüm gün ilişki oldu ertesi gün dahada kırmızı görmstm o gün ve sonrası olmadı hic evde degildik cünkü.. sonra 3.ay neden gebe kalamıyorm diye stresten prolaktinim 58 e cıktı 10 gün geciktim doktora gittim dostinex verdi onu kullandm düştü hemen düzene girdi 4.ve5.ay neden olmadı bilemiyorum buda 6.ayım işte ama ovulasyon testinde bi şubat ayında bide ilk defa bu ay bu kadar koyu gördümm o yuzden belkide umutluym canm

Stres yapma prolaktini stres yükseltiyor birde yumurtlama günlerin her ay aynı ise yumurtlama dan önce iki gün spermi dinlendir ilişki pik günü olsun bunu denedim kesinlikle çok faydalı dinlendirme olan aylar oldu gebelik hep

8.gün olmustu en son sonra 2 gün olmadı 11.gün gece oldu 12.gün yumurtlama günüydü birde 13.gün sabah 9 da evet stres prolaktini cok etkiliyor o ara ilk zamanlar diye cok stresliydmde smdi sakinim şükür ilk günler bilemiyosun işte.

Normalde 14.gün bekliyodm 12.gün oldugunu bilemediğim için 11.gün gecesi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…