Gebeliğe Hazırlık Bhcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ness6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
53
30
Kızlarrr benim dün bhcg 1839 du dün biraz pembemsi sıvı geldi korktum yine kan testi yaptırdım bugün 3559 bu artış normal mi sizce sevinsem ne yapsam ben şaşırdım yaaa. Bi de Göğüslerim çookk fena acıyo İlk zamanlar bunlar normal mi kızlar

İki günde bir iki katına çıkması lazım dün 1839 bugün 3559 iyi bir artış yarın çok daha yükselmiş olur yerleşme lekesi gelmiş olabilir bahsettiğin pembemsi şey. Değer 2 bini geçince kese gözüküyor çoğunlukla bir doktora git keseyi gör belki kistte oluşabilir gebeliğe bağlı buda ihtimal sen yinede iyi düşün iyi olsun inşallah Allah bizede nasip etsin.sağlıkla tamamlansın

Sağol Canım aminnn iiinnnşallahhh Allaha gönülden isteyen herkese nasip etsin doktorum il dışında salı günü dönecek gidicem hemen

Sağol Canım aminnn iiinnnşallahhh Allaha gönülden isteyen herkese nasip etsin doktorum il dışında salı günü dönecek gidicem hemen
İçin ferah olsun artış güzel bende ilk gebeliğimde görmüştüm peçeteye silince pembelik bidaha olmamıştı stres yapma

Yerleşme kanaması olmuş olabilir bu dönemler de oluyor çünkü :) 1 haftaya git doktora herşeyi aynı an da görürsün Allahın izninle

Canm öncelikle hayırlı olsn cok sevindm pnik yapma değerin müthis. Gögüslerinde nası bi hassasiyet olustu benim suan bata 8 9 gün var gögüs uclarım yara olmus gibi acıyo aradada sızlıyo

Canm öncelikle hayırlı olsn cok sevindm pnik yapma değerin müthis. Gögüslerinde nası bi hassasiyet olustu benim suan bata 8 9 gün var gögüs uclarım yara olmus gibi acıyo aradada sızlıyo
Canım benim geç döllenme oldu galiba benim bat günü 9.90 çıktı değerim. Ben hiç beklemiyodum yükselmesini. Gögüslerimde de uçlarında karıncalanma oluyo genel olarak bi ağrı var

Canım benim geç döllenme oldu galiba benim bat günü 9.90 çıktı değerim. Ben hiç beklemiyodum yükselmesini. Gögüslerimde de uçlarında karıncalanma oluyo genel olarak bi ağrı var
Ama suan sonuc yükselmis cok güzel suan ne durumdasın peki canm ? Her ay bi umut 6.ayımız bu ay infolic kullandm bu ay esimede keciboynuzu kürü içiriyorum 2 aydır falan bendede esimdede bi problem yok doktor gayet iyi dedi. Bu ay biraz daha umutluym cnkü ovulsyon testimi cok net kırmızı gördüm birde gögüs uclarım yara olmus gibi acıyo dokununcada normaldede sızlıyo diğer aylar hep kontrol ederdim hic bise olmazdı. Ovulasyon testimde bu canm

Eklentiler

• B6462DDF-7984-4881-A5AC-A3FC138B06E2.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 26
Ben hiç kullanmadım bunu bilmiyorum canım ama tabi koyu kırmızı olması gerekir olmuşta. Ben yumurtlama takvimine göre planladım. Düzenli olduğu için. Bakalım yarım doktora gidecem Umarım yolundadır herşey. Görmeden bebişi içim rahat etmeyecek benim. Seninde var daha İnşallah hamilesindir

Umarım canmmm insallah bizleride bilgilendir olur mu bende bekliyorm bakalm insallah bu ay daha bi umutluym sanki insallah hayal kırıklıgna ugramam..

Markası nedir ovulasyon testinizin

Laboquik canm gittigidiyordan alıyorm
Hmm bende kullandım ama memnun kalmadım bide orda yumurtlama görüp doktor kontrolünde yumurtlama gözükmeyen çok olmuş ama sizde ki kadar koyu olanı ilk kez görüyorum o yüzden şaşırdım hayırlı olsun inşallah beta testinizde böyle çıkar

İnsallh canm ya agzın bal yesin benimde uzun zamandır ilk kez bu kadar koyu cıktı bu ay yani ben cok mmenunum zaten hissediyorm kasklarm cok agrıyo yumurtlama günü cok yogun kıvamlı seffaf akıntı oluyo bariz yumurtluyosn diyo ogün kıpkırmızı cktı işte böyle bi gece öncesi ve bigün sonrası sabah iliski oldu bakalım insallah beklemedeyim. Ara ara kasık agrım var regl gibi birde gögüs uclarım acıyo yara gibi o yuzden umutluyum biraz önceki aylar hic gögüslerim ağırmıyodu ne acı ne sızıydı bu ay farklı

Bence bu ay ki yumurtan çook kaliteli ben ilk gebeliğim de innovatia da böyle koyu gördüm patlıyor du hamile kalmıştım inşallah merakla gebelik testi yapacağın günü bekliyorum mutlaka haber et bizlere

Bence bu ay ki yumurtan çook kaliteli ben ilk gebeliğim de innovatia da böyle koyu gördüm patlıyor du hamile kalmıştım inşallah merakla gebelik testi yapacağın günü bekliyorum mutlaka haber et bizlere
Ayyy insallh canmm yaa mutlaka haber vericem tabikii rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah bende merak ve heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…