BHCG YORUM LUTFEN!!!

uff üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun ama:KK43: iyi tarafından bakalım demek ki bebiş sahibi olma ihtimalin çook yüksek önümüzde ki ayı yine değerlendir inşAllah bu sefer sıkıca tutunur..

Lütfen yardım. Kızlar 3 ay önce düşük yaşadım. Sat 3 mart. Beta hcg değerlerim. 26 mart 6,83 31mart 131,34 5nisan 2467 artış hızı çok tuhaf değilmi? Keseyi bugün gördük ama çok küçük. İkiz olma ihtimali var mı sizce?

Selamlar ben yeni katıldım aranıza.ve bi sorum olcak yardımcı olursanız cok sevincem .adetime 5gun kala idrar testi yaptım silik çizgi cikti ,ertesi gun kan testinde değerim 30cikti . Doktora gitmek icin adet günumun geçmesini bekliyorum sizce ?? Bi de cok az kahverengi leke oldu

Selamlar ben yeni katıldım aranıza.ve bi sorum olcak yardımcı olursanız cok sevincem .adetime 5gun kala idrar testi yaptım silik çizgi cikti ,ertesi gun kan testinde değerim 30cikti . Doktora gitmek icin adet günumun geçmesini bekliyorum sizce ?? Bi de cok az kahverengi leke oldu
Cnm hayirli olsun degerin daha az lekenmede bebegin yerlesme lekesidir yuksek ihtimal ama dusuk tehdidide olabilir doktora gitmende fayda var

ben 03.04.2015 te idrar testini öylesine yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.04.04.2015 te bi daha yaptım yine ikinci cizgi silikti.05.04.2015 te kan testi yaptırdım değer 155,16 cıktı.yanlız şöyle bir durum var ilk idrar testimi yaptığımda adetime 1 hafta falan vardı ve 3 liraya aldığım testte cıktı.kan testide adetime 5-6 gün kala yapılmış oluo yani.başına böle bişey gelen var mı?

adetime 8 gün kala bu değer yüksek değilmi.yada 3 haftalık bi gebelik için.akşam yine baktırdım.389,91 cıktı değer.2 günde 2 katına cıkması gerekiomuş.
merhaba canım demekki erken olmuş gebeliğin yani adetin bitiminde olmuş erken yumurtlamışssındır yani

Kızlar Dün Kan testi yaptırdım Beta hcg 288.33 :anneadayı: Ama sorun şuki adetime daha 6 gün vardı yaptırdığımda (bugün 5 gün kalmış oluyor ) sizcede fazla değilmi yoksa normalmi.. :eek:bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldım çatlama tarihimde 25 mart ilişki günü

( Son adet başlangıç tarigi 12 mart )

Kızlar Dün Kan testi yaptırdım Beta hcg 288.33 :anneadayı: Ama sorun şuki adetime daha 6 gün vardı yaptırdığımda (bugün 5 gün kalmış oluyor ) sizcede fazla değilmi yoksa normalmi.. :eek:bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldım çatlama tarihimde 25 mart ilişki günü

Normal cnm normal demekki tam zamaninda tutunmus bebeginn hayirli olsunn

E="grafikercim, post: 40201169, member: 602225"]merhaba kızlar.
forumda bikaç yere yazdım belki bana yardım edebilirsiniz
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye
(daha önce ikiz bebeklere hamileydim 8 haftalıkken 6 şubatta aldırmam gerekti)
şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim[/QUOTE]
Canim sonucun ne oldu insallah hamilemisindir bende ayni durumdayım cevaplardan sevinirim

merhaba kızlar.
forumda bikaç yere yazdım belki bana yardım edebilirsiniz
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye
(daha önce ikiz bebeklere hamileydim 8 haftalıkken 6 şubatta aldırmam gerekti)
şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim
Canim sonucun ne oldu inşallah hamilesindir bende bu durumdayım merak ettim cevaplarsan sevinirim

Kızlar merhaba, kafam çok karıştı. durumu sizlerle paylaşmak istedim. adete 9 gün kala kan testi yaptırdım. 0.100 çıktı.
Bat günü yani 04.04 de sabah idrar testi yaptım silik de olsa çift çizgiyi gördüm 1 saat sonra kahverengi akıntım başladı. adet oldum zannettim . çünkü geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. hatta ağrı kesici dolorex içtim. yalnız gün boyu kahverengi lekeler devam etti . ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer daha koyu çift çizgiyi yakaladım. ve hemen kan testi vermeye gittik.B- HCG 123 çıktı. yalnız kahverengi lekeler devam etti.
pazartesi hemen doktora gittim, hamile olduğumu ama değerlerin çok düşük olduğunu söyledi .kahverengi akıntı için proluton iğne verdi , hemen vuruldum kahverengi akıntı kesildi
günde 3 defa progestan kullanıyorum. Ayrıca decavit ve folbiol. Şimdi B_HCG artışım şu şekilde;
05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225
09.04.2015; 393 normalde 2 katı artması gerekirken benim 2 katı artmıyor,, Bu durum normal midir ? böyle olupta kan değerleri yükselen var mı aranızda geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü son adet tarihi 07.04. adet tarihime göre gerçekten düşük moralim bozulmaya başladı. :KK43:(

benim gibi olmuş seninde.ve aklında bir soru kalmış.mesela ne kadarlık gebeyim gibi.bende de bir soru var.hastaneye randevu aldım ama 22 nisana verdi.daha çok var yani.yazılanlara bakınca banada yüksek gibi geldi.2 gün önce yine kan verdim ve 389,91 cıktı sonuç.adet günüme daha var.sat 12 mart.ne kadarlık gebe olduğumu merak ediorum doğrusu.sat a göre hesaplayınca 4 hafta 1 günlük oluo sanırım.

Lütfen yardım. Kızlar 3 ay önce düşük yaşadım. Sat 3 mart. Beta hcg değerlerim. 26 mart 6,83 31mart 131,34 5nisan 2467 artış hızı çok tuhaf değilmi? Keseyi bugün gördük ama çok küçük. İkiz olma ihtimali var mı sizce?
5. haftadasın yani canım.bu kese 5. haftada görülebiliyor mu??

Görünebilir. Şu an 5+2 . Kesenin görünmesi beta hcg seviyesiyle alakalı sanırım. Yani seninki ne kadarlık bilmiyorum ama göremezsen hemen telaşlanma.

X