Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hayirli olsun degerin daha az lekenmede bebegin yerlesme lekesidir yuksek ihtimal ama dusuk tehdidide olabilir doktora gitmende fayda varSelamlar ben yeni katıldım aranıza.ve bi sorum olcak yardımcı olursanız cok sevincem .adetime 5gun kala idrar testi yaptım silik çizgi cikti ,ertesi gun kan testinde değerim 30cikti . Doktora gitmek icin adet günumun geçmesini bekliyorum sizce ?? Bi de cok az kahverengi leke oldu
adetime 8 gün kala bu değer yüksek değilmi.yada 3 haftalık bi gebelik için.akşam yine baktırdım.389,91 cıktı değer.2 günde 2 katına cıkması gerekiomuş.Yani hamilesin cnm neyi soruyorsun anlamadim hayrli olsun
merhaba canım demekki erken olmuş gebeliğin yani adetin bitiminde olmuş erken yumurtlamışssındır yaniadetime 8 gün kala bu değer yüksek değilmi.yada 3 haftalık bi gebelik için.akşam yine baktırdım.389,91 cıktı değer.2 günde 2 katına cıkması gerekiomuş.
Normal cnm normal demekki tam zamaninda tutunmus bebeginn hayirli olsunnKızlar Dün Kan testi yaptırdım Beta hcg 288.33 Ama sorun şuki adetime daha 6 gün vardı yaptırdığımda (bugün 5 gün kalmış oluyor ) sizcede fazla değilmi yoksa normalmi.. bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldım çatlama tarihimde 25 mart ilişki günü
( Son adet başlangıç tarigi 12 mart )
Teşekkürler canım içimi rahatlattın ikiz mikiz diyenler oldu korkudan kala kaldımNormal cnm normal demekki tam zamaninda tutunmus bebeginn hayirli olsunn
Canim sonucun ne oldu inşallah hamilesindir bende bu durumdayım merak ettim cevaplarsan sevinirimmerhaba kızlar.
forumda bikaç yere yazdım belki bana yardım edebilirsiniz
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye
(daha önce ikiz bebeklere hamileydim 8 haftalıkken 6 şubatta aldırmam gerekti)
şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim
benim gibi olmuş seninde.ve aklında bir soru kalmış.mesela ne kadarlık gebeyim gibi.bende de bir soru var.hastaneye randevu aldım ama 22 nisana verdi.daha çok var yani.yazılanlara bakınca banada yüksek gibi geldi.2 gün önce yine kan verdim ve 389,91 cıktı sonuç.adet günüme daha var.sat 12 mart.ne kadarlık gebe olduğumu merak ediorum doğrusu.sat a göre hesaplayınca 4 hafta 1 günlük oluo sanırım.Kızlar Dün Kan testi yaptırdım Beta hcg 288.33 Ama sorun şuki adetime daha 6 gün vardı yaptırdığımda (bugün 5 gün kalmış oluyor ) sizcede fazla değilmi yoksa normalmi.. bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldım çatlama tarihimde 25 mart ilişki günü
( Son adet başlangıç tarigi 12 mart )
5. haftadasın yani canım.bu kese 5. haftada görülebiliyor mu??Lütfen yardım. Kızlar 3 ay önce düşük yaşadım. Sat 3 mart. Beta hcg değerlerim. 26 mart 6,83 31mart 131,34 5nisan 2467 artış hızı çok tuhaf değilmi? Keseyi bugün gördük ama çok küçük. İkiz olma ihtimali var mı sizce?
5. haftadasın yani canım.bu kese 5. haftada görülebiliyor mu??
hadi ya maşallah.inşallah benimkide görülür.şuanda ne kadarlık pekiEvet canım. Ben 4+5 te kesemi görmüştüm.