- 19 Mart 2015
- 841
- 333
- 34
Gunun mu yedi gun gecmisti cnmbenim adetim 7 gün geçmişti değerim O'dı..yaklaşık 15 gün sonra çıktı..geç döllenmeydi benimki.....dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunun mu yedi gun gecmisti cnmbenim adetim 7 gün geçmişti değerim O'dı..yaklaşık 15 gün sonra çıktı..geç döllenmeydi benimki.....dikkat et
Hemen gittim doktora herhangi nir ilaç vermedi adet oluyodun büyük ihtimal dedi hcg testi yaptım sonuç yarın kimyasal gebelik olabilir dedi benim de umudum kalmadı zaten normal kırmızıya döndü adet oluyorum anlayacağın sonuç koca birr hüsrannnCanim bebegin yerlesmeside olabilir dusuk tehlikeside olabilir hemen doktora gitt bnmde vardi ve ben maalesf dusuk yaptim kendine dikkt et bol bol su ic progspn vrricek doktorun sana yuksek ihtimal ama geciktirme doktoru isini
Benimde bu ay adetimin üzerinden 8 gün geçince cumartesi günü tahlil yaptırdım 3.31 çıktı.ben adetimin üstünden 7 gün gectikten sonra tahlil yaptırdıgımda 2.53 cıkmıstı negatif.1 hafta sonra 280lere cıkmıs gec döllenme olmus.neyin ne zaman olacagı belli olmuyor işte nasip
Hemen gittim doktora herhangi nir ilaç vermedi adet oluyodun büyük ihtimal dedi hcg testi yaptım sonuç yarın kimyasal gebelik olabilir dedi benim de umudum kalmadı zaten normal kırmızıya döndü adet oluyorum anlayacağın sonuç koca birr hüsrannn
Bildiğin adet oluyorum cnm hcg bugün öğrencem telefonla dr gitmeme gerek bar mı acabaSenin durumun ne oldu bebeğim merak ettim
Bildiğin adet oluyorum cnm hcg bugün öğrencem telefonla dr gitmeme gerek bar mı acaba
Sonuc cikmis ama telefonla soylemiyolar doktorumda yokmus acikcasi merak da etmiyorum sonuc ortada:))Eger ki test yüksek çıkarsa gidersin bebeğim ama düşük se sanmıyorum
Sonuc cikmis ama telefonla soylemiyolar doktorumda yokmus acikcasi merak da etmiyorum sonuc ortada:))
Yok dedigim gibi onemsemiyorum yarin gidetim bi araAllah allah internet sitesi felanyokmu bu yerin ogrenmen için
sen bilirsn birtanem hakkında neyse hayırlısı o olsn :)Yok dedigim gibi onemsemiyorum yarin gidetim bi ara
2.90 a düşmüş canım haber vereyim dedimsen bilirsn birtanem hakkında neyse hayırlısı o olsn :)
2.90 a düşmüş canım haber vereyim dedim
insallah hamilesindir nedir sonuc?Benimde bu ay adetimin üzerinden 8 gün geçince cumartesi günü tahlil yaptırdım 3.31 çıktı.
Dün evde idrar testi yaptım çok hafif çizgi çıktı.
Sabah tekrar yaptım çıkmadı.
Bugün öğleden sonra kan vericem..
Inşallah bende senin gibi hamileyimdir..
Dua edin ne olur..
Salı günü kan tahlilim 13.57 çıktı.insallah hamilesindir nedir sonuc?