BHCG YORUM LUTFEN!!!

Canim bebegin yerlesmeside olabilir dusuk tehlikeside olabilir hemen doktora gitt bnmde vardi ve ben maalesf dusuk yaptim kendine dikkt et bol bol su ic progspn vrricek doktorun sana yuksek ihtimal ama geciktirme doktoru isini

Canim bebegin yerlesmeside olabilir dusuk tehlikeside olabilir hemen doktora gitt bnmde vardi ve ben maalesf dusuk yaptim kendine dikkt et bol bol su ic progspn vrricek doktorun sana yuksek ihtimal ama geciktirme doktoru isini
Hemen gittim doktora herhangi nir ilaç vermedi adet oluyodun büyük ihtimal dedi hcg testi yaptım sonuç yarın kimyasal gebelik olabilir dedi benim de umudum kalmadı zaten normal kırmızıya döndü adet oluyorum anlayacağın sonuç koca birr hüsrannn

Uzulme cnm yaa olur insallah benim bu ay 11gun gecti test yaptim negatif yikildm bende sen ne kadardr denyorsun cnm

gunaydin arkadaslar benimde beta hcg degerim tam bi muamma adetim bir gun gectikten sonra 17 martta 37.02 cikti ayin on dokuzunda 70.03, ayin 22 sinde 53 cikti 2inde 62 dun ise 166.05 cikti doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi ama progestoron da basladi bekleyecegiz dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah

ben adetimin üstünden 7 gün gectikten sonra tahlil yaptırdıgımda 2.53 cıkmıstı negatif.1 hafta sonra 280lere cıkmıs gec döllenme olmus.neyin ne zaman olacagı belli olmuyor işte nasip
Benimde bu ay adetimin üzerinden 8 gün geçince cumartesi günü tahlil yaptırdım 3.31 çıktı.
Dün evde idrar testi yaptım çok hafif çizgi çıktı.
Sabah tekrar yaptım çıkmadı.
Bugün öğleden sonra kan vericem..
Inşallah bende senin gibi hamileyimdir..
Dua edin ne olur..

Hemen gittim doktora herhangi nir ilaç vermedi adet oluyodun büyük ihtimal dedi hcg testi yaptım sonuç yarın kimyasal gebelik olabilir dedi benim de umudum kalmadı zaten normal kırmızıya döndü adet oluyorum anlayacağın sonuç koca birr hüsrannn

Senin durumun ne oldu bebeğim merak ettim

Benimde bu ay adetimin üzerinden 8 gün geçince cumartesi günü tahlil yaptırdım 3.31 çıktı.
Dün evde idrar testi yaptım çok hafif çizgi çıktı.
Sabah tekrar yaptım çıkmadı.
Bugün öğleden sonra kan vericem..
Inşallah bende senin gibi hamileyimdir..
Dua edin ne olur..
insallah hamilesindir nedir sonuc?

X