Bhcg sonucuma bakarmısınız kızlar yardımcı olurmusunuzz???

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
Kizlar benim bat 19 ekim di olmadım 1 gün gecikti idrar testi yaptım ćok silik 2.ćizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım sonuç 26,5 çıktı bu değer normal mi peki çok merak ediyirum doktor çok küçük daha dedi 1 hafta sonra tekrardan gidip kan verecem

cnm ii ettin bnmde değeri öğreniriz bari ya karıştı kafamız

bnmde 49.13 ay ne zor ya bu değer yükeselecek mi ne kadarlık bebişler acaba hani nerde senn hamilelk takvimin tatlım

hani kimsede yazmıyor cnm yaaa kızlar bilinçli olanlar bu konuda bize bir baksanız

Canim mrb benim ikinci gebeligim tabji her gebelikfe dollenmegegore artis farkli olabilir bi hfta sonra artis saglikli giderse tabiki bi hafta sonda kan festi yaptiginda deger yukselmis ise iki gun sonra tekrarlar iyi yukselmis jse deger 700 e gelene kadar tejkrarlar herhanbi bi soru. Yok ise artista gebeligin sabljkli gidior dsmekfir insallah saglikla yukselir canim

saol cnm geç döllenme olmuş olabilir mi peki doktora adetimin 1 gün geçtiğini söyleyince bu değerin normal olduğunu söyledi 1hafta sonra tekrar çağırdı işte

saol cnm geç döllenme olmuş olabilir mi peki doktora adetimin 1 gün geçtiğini söyleyince bu değerin normal olduğunu söyledi 1hafta sonra tekrar çağırdı işte
Bencede normal icini rahat olsun degsrin yukselecektir gec ollenmeden kaynaklanio bi gun gecmesinegore degerin gayet normal tatlim

Bencede normal icini rahat olsun degsrin yukselecektir gec ollenmeden kaynaklanio bi gun gecmesinegore degerin gayet normal tatlim

çok sağol cnm ya Allah razı olsun çok takılıyo aklıma içime su serptin valla o zaman hazal1595 ında değeri normal kaç haftalık sence ay cnm baya sordum ama hem çok mutluyum hem kafama takıldı işte

tadini cikar canjm insdegerin saglikli yukselir kotu dusunme ferah tut icini gerisi gelir strese gjrme etkilersinbebisi hazalada yazicam canim kac gunii bjlmiorum

Adetinkac gun gecti canim
Ya cnm bnm durum biraz karışık ben ağustos ayında düşük yaptim dusukten 21 gün snra adet gördüm o adetin arkasına 15 gün snra yine gördüm eylül ayında iki kez bu ayın 1 nde bitti adet dünde bu değer çıktı hamileyim yani adetim ne zaman bilmiyorum düzeni değişti tahminim yaklaşık iç haftalık değil mi hbu değer

benimde geçen hafta 4.74 dü dün 67.46 çıktı canım yani bu değeer sürekli kendini katlıo...bence normal

Canim evet uc haftalik bebisin daha yeni gun gectikce o degerler yukselior iki gun sonra tekrar saglik ocaginda yaptie yukselio ise korkma dkkat et

Canim evet uc haftalik bebisin daha yeni gun gectikce o degerler yukselior iki gun sonra tekrar saglik ocaginda yaptie yukselio ise korkma dkkat et
evet cnm çok saol ztn yarın gideceğim bir çnki pazar verdim en son kan dur bakalım ne olacak tşk tekrar

Anladm cnm birbirimize destek icin burdayiz allah saglikla kucagimizaalmayi nasip etsin
amin cnm bnm düşükten snra korku var içimde bakalım inş hayırlısı olur sende sağ salim alırsın kucağına cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…