- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
cnm ii ettin bnmde değeri öğreniriz bari yakarıştı kafamız
Canim mrb benim ikinci gebeligim tabji her gebelikfe dollenmegegore artis farkli olabilir bi hfta sonra artis saglikli giderse tabiki bi hafta sonda kan festi yaptiginda deger yukselmis ise iki gun sonra tekrarlar iyi yukselmis jse deger 700 e gelene kadar tejkrarlar herhanbi bi soru. Yok ise artista gebeligin sabljkli gidior dsmekfir insallah saglikla yukselir canimKizlar benim bat 19 ekim di olmadım 1 gün gecikti idrar testi yaptım ćok silik 2.ćizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım sonuç 26,5 çıktı bu değer normal mi peki çok merak ediyirum doktor çok küçük daha dedi 1 hafta sonra tekrardan gidip kan verecem
Canim mrb benim ikinci gebeligim tabji her gebelikfe dollenmegegore artis farkli olabilir bi hfta sonra artis saglikli giderse tabiki bi hafta sonda kan festi yaptiginda deger yukselmis ise iki gun sonra tekrarlar iyi yukselmis jse deger 700 e gelene kadar tejkrarlar herhanbi bi soru. Yok ise artista gebeligin sabljkli gidior dsmekfir insallah saglikla yukselir canim
bnmde 49.13 ay ne zor ya bu değer yükeselecek mi ne kadarlık bebişler acabahani nerde senn hamilelk takvimin tatlım
Bencede normal icini rahat olsun degsrin yukselecektir gec ollenmeden kaynaklanio bi gun gecmesinegore degerin gayet normal tatlimsaol cnm geç döllenme olmuş olabilir mi peki doktora adetimin 1 gün geçtiğini söyleyince bu değerin normal olduğunu söyledi 1hafta sonra tekrar çağırdı işte
Bencede normal icini rahat olsun degsrin yukselecektir gec ollenmeden kaynaklanio bi gun gecmesinegore degerin gayet normal tatlim
Adetinkac gun gecti canimbnmde 49.13 ay ne zor ya bu değer yükeselecek mi ne kadarlık bebişler acabahani nerde senn hamilelk takvimin tatlım
tadini cikar canjm insdegerin saglikli yukselir kotu dusunme ferah tut icini gerisi gelir strese gjrme etkilersinbebisi hazalada yazicam canim kac gunii bjlmiorumçok sağol cnm ya Allah razı olsun çok takılıyo aklıma içime su serptin valla o zamanhazal1595 ında değeri normal kaç haftalık sence ay cnm baya sordum ama hem çok mutluyum hem kafama takıldı iste
Canim stres yapma icinj ferah tut allah saglikla o duyguu-yu size yasatamayinasip etsinAdetinkac gun gecti canim
Ya cnm bnm durum biraz karışık ben ağustos ayında düşük yaptim dusukten 21 gün snra adet gördüm o adetin arkasına 15 gün snra yine gördüm eylül ayında iki kez bu ayın 1 nde bitti adet dünde bu değer çıktı hamileyim yani adetim ne zaman bilmiyorum düzeni değişti tahminim yaklaşık iç haftalık değil mi hbu değerAdetinkac gun gecti canim
benimde geçen hafta 4.74 dü dün 67.46 çıktı canım yani bu değeer sürekli kendini katlıo...bence normalKizlar benim bat 19 ekim di olmadım 1 gün gecikti idrar testi yaptım ćok silik 2.ćizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım sonuç 26,5 çıktı bu değer normal mi peki çok merak ediyirum doktor çok küçük daha dedi 1 hafta sonra tekrardan gidip kan verecem
Canim evet uc haftalik bebisin daha yeni gun gectikce o degerler yukselior iki gun sonra tekrar saglik ocaginda yaptie yukselio ise korkma dkkat etYa cnm bnm durum biraz karışık ben ağustos ayında düşük yaptim dusukten 21 gün snra adet gördüm o adetin arkasına 15 gün snra yine gördüm eylül ayında iki kez bu ayın 1 nde bitti adet dünde bu değer çıktı hamileyim yani adetim ne zaman bilmiyorum düzeni değişti tahminim yaklaşık iç haftalık değil mi hbu değer
evet cnm çok saol ztn yarın gideceğim bir çnki pazar verdim en son kan dur bakalım ne olacak tşk tekrarCanim evet uc haftalik bebisin daha yeni gun gectikce o degerler yukselior iki gun sonra tekrar saglik ocaginda yaptie yukselio ise korkma dkkat et
Anladm cnm birbirimize destek icin burdayiz allah saglikla kucagimizaalmayi nasip etsinevet cnm çok saol ztn yarın gideceğim bir çnki pazar verdim en son kan dur bakalım ne olacak tşk tekrar
amin cnm bnm düşükten snra korku var içimde bakalım inş hayırlısı olur sende sağ salim alırsın kucağına cnmAnladm cnm birbirimize destek icin burdayiz allah saglikla kucagimizaalmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?