Bence de bekle bhcg takibini yapBugün baktırmadınız mi yine ? Benim 107 ye düşmüş, doktor kurtaj yapalım dedi ama kabul etmedim. Bekleyeceğim biraz daha
Yarin vericem tekrar kanBence de bekle bhcg takibini yap
Degerinin nasil arttigi onemli insallah guzel sonuclar alirsinKızlar çok üzücü gercekten ne ümitlerle gittiğinizi düşünüyorum bende 3+4 haftadayim ve beta hcg 7.9 çıktı aşılama yaptırmıştım bu ay pek ümidim yok sanki olmayacak gibi bu düşünceye girmek istemiyorum 2 yıl oldu çocuğum olmuyor çok yıpratıcı bir süreç inşaallah sonucum yükselir
Amin inşaallahDegerinin nasil arttigi onemli insallah guzel sonuclar alirsin
Merhaba nasilsin?degerim78den 76ya dusmus.doktorum dis gebelik olmayabilir kimyasaldir diyor.mtx vurabilirim istersen yine de dedi.ama ben istemedim takibi yaptirip laparoskopi ameliyati istedim.Bugün baktırmadınız mi yine ? Benim 107 ye düşmüş, doktor kurtaj yapalım dedi ama kabul etmedim. Bekleyeceğim biraz daha
Ameliyat neden istediniz ki ben onu anlamadımMerhaba nasilsin?degerim78den 76ya dusmus.doktorum dis gebelik olmayabilir kimyasaldir diyor.mtx vurabilirim istersen yine de dedi.ama ben istemedim takibi yaptirip laparoskopi ameliyati istedim.
Cunku bu 3.dis gebeligim olacak.ve rahim filmide cekindim filmde sol tupte tikaniklik vardi acildi dediler.ama bi hasar kaldiysa o gozukmuyormus filmde.yani dis gebelik geciriyorsam sebebi o tup muhtemelen.ömür boyu bu skntiyi yasamak istemiyorum.tup bebek yaptirdigim zaman da basima dert olacak cunkuAmeliyat neden istediniz ki ben onu anlamadım
Eğer yine aynı tüpte ise evet ameliyat olup tüpü aldırmak daha mantikliCunku bu 3.dis gebeligim olacak.ve rahim filmide cekindim filmde sol tupte tikaniklik vardi acildi dediler.ama bi hasar kaldiysa o gozukmuyormus filmde.yani dis gebelik geciriyorsam sebebi o tup muhtemelen.ömür boyu bu skntiyi yasamak istemiyorum.tup bebek yaptirdigim zaman da basima dert olacak cunku
Ayni tup muhtemelen cunku orada batma hissi var.yemegi bile biraz fazla kacirsam orada baski oluyor agriyorEğer yine aynı tüpte ise evet ameliyat olup tüpü aldırmak daha mantikli
Aşılamanın kaçıncı gününde yaptırdın canım kan testini benimde bugün 12. GunumKızlar çok üzücü gercekten ne ümitlerle gittiğinizi düşünüyorum bende 3+4 haftadayim ve beta hcg 7.9 çıktı aşılama yaptırmıştım bu ay pek ümidim yok sanki olmayacak gibi bu düşünceye girmek istemiyorum 2 yıl oldu çocuğum olmuyor çok yıpratıcı bir süreç inşaallah sonucum yükselir
Kanamanız başladı mi ? Rahim duvarınız ne durumda ? Son adet tarihiniz neydi ? Ben artık korkmaya başladım bu durumdanAyni tup muhtemelen cunku orada batma hissi var.yemegi bile biraz fazla kacirsam orada baski oluyor agriyor
Kanamam yok henuz benim doktorda israrla kimyasal diyorKanamanız başladı mi ? Rahim duvarınız ne durumda ? Son adet tarihiniz neydi ? Ben artık korkmaya başladım bu durumdanBenim kanama yok leke de yok suan. Doktor dün rahim duvarın kalın kurtaj yapalım dedi. Sata göre yarın 7. Haftaya giriyor. Özelde muayene olduğum doktor ısrarla kimyasal gebelik bu bekle diyor. Kimyasal gebelik 7.haftaya kadar mi ?
Salgın mi oldu acabaKanamam yok henuz benim doktorda israrla kimyasal diyoryani hemen hemen herkez de bu sıkntı var bu ara
Size sarilip ağlayasım var biliyor musunuzKanamam yok henuz benim doktorda israrla kimyasal diyoryani hemen hemen herkez de bu sıkntı var bu ara
Canım 12. Günde yaptırdım ben cuma günü tekrar yaptiricam inşaallahAşılamanın kaçıncı gününde yaptırdın canım kan testini benimde bugün 12. Gunum
Ayni duygular bende de var cok yoruldumSize sarilip ağlayasım var biliyor musunuzhastaneye gitmekten aşırı yoruldum, alttan muayene olmaktan… kan vermekten… acaba hiç anne olamayacak miyim endişesi …
Guzel bir haberim var, beta değerim 37 ye düşmüş. Daha yükselmez herhaldeAyni duygular bende de var cok yoruldumkollarim delik desik agriyor artik ben daha muayane olmadim bi sekilde kactim biktim.cunku artik birbirimizi en iyi biz anlariz
Cok guzel dusmus cok sevindimGuzel bir haberim var, beta değerim 37 ye düşmüş. Daha yükselmez herhalde
Doktor değer sıfırlanınca adet gelir dedi. İnsallah siz de en kısa sürede sağlıkla atlatirsiniz bu sureciCok guzel dusmus cok sevindimadetine ne kadar var
Amin insallahDoktor değer sıfırlanınca adet gelir dedi. İnsallah siz de en kısa sürede sağlıkla atlatirsiniz bu sureci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?