• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg cok yavas artiyor yardimm

Korkma tup bebek icin tuplerin alinsa bile sansin var🙏 amh degeri dustugu icin zaten bu tedaviyi deniyoruz ne degerlerle gebe kalanlar var yat ve dinlen sadece emin ol hayatimda suan o kadar olumsuz sey var ki kendimden gectim artik 🥺ama binde bir ihtimal olsa bile ben bu bebege tutunmak istiyorum o da bana tutunsun 🙏dizi film aciyorum surekli kafami dagitmak icin hic birsey dusunmek istemiyorum sende oyle yap bizde o ufak ihtimallerle mutlu olanlardan olalim inan buna 🤗
İnanın benim de aynen öyle, dört bir yandan sorun üstüne sorun çıkıyor hayatımda. Suan tek düşündüğüm tüpümü kaybetmeden su süreci atlatmak. Yepyeni bir hayata başlamak icin adım atacağım. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Tabi ki haber vericem ins mutluluklarimizi paylasiriz 🙏❤️
Ben şimdi hastaneden geldim, değerim 220 den 150 ye düşmüş, hafiften lekelenmem başladı. Doktor muhtemelen kimyasal gebelik ama hala risk var iki gün sonra tekrar kan testi yapıp yanıma gel dedi, Umarım düşüş devam eder 🙏🏻🙏🏻 Sizde var mi bir gelişme ?

Ben şimdi hastaneden geldim, değerim 220 den 150 ye düşmüş, hafiften lekelenmem başladı. Doktor muhtemelen kimyasal gebelik ama hala risk var iki gün sonra tekrar kan testi yapıp yanıma gel dedi, Umarım düşüş devam eder 🙏🏻🙏🏻 Sizde var mi bir gelişme ?
Yaa cok uzuldum saglikli olur diye ummustum 🥺ins hizlica duser bian once kurtulursun ben sabah gidicem hastaneye ,😔

Ben de dış gebelik geçirdim, mevcudun düşük olması sorun değil gün aşırı x2 kat artmasi gerekiyor beta hcg de demişti doktorum ve artmamisti benim. Insallah gün aşırı x2 artar sizin

Ben de dış gebelik geçirdim, mevcudun düşük olması sorun değil gün aşırı x2 kat artmasi gerekiyor beta hcg de demişti doktorum ve artmamisti benim. Insallah gün aşırı x2 artar sizinki
Cok geçmiş olsun 💐 bizimkinin sağlıklı gebelik olmadığı kesinleşti aslinda, kimyasal olmasına razıyım dış gebelik olmasın yeter

İnanır misiniz benim aklımdan da tam siz geçiyordunuz. Benim Kanama yok maalesef, suan hastaneye geldim kan verdim sonucu bekliyorum. Eğer yükseliş varsa hemen metx igne yapmalarını isteyeceğim. Sizin durumunuz nasıl ?
Ayni benimde durumlar doktor yarin tekrar bhcg istedi 😔

Kızlar çok üzücü gercekten ne ümitlerle gittiğinizi düşünüyorum bende 3+4 haftadayim ve beta hcg 7.9 çıktı aşılama yaptırmıştım bu ay pek ümidim yok sanki olmayacak gibi bu düşünceye girmek istemiyorum 2 yıl oldu çocuğum olmuyor çok yıpratıcı bir süreç inşaallah sonucum yükselir

Back