• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg cok yavas artiyor yardimm

H HappyGirl nasilsin durumunda bi degisiklik var mi
Merhaba, cok şükür iyiyim, adet oldum 4. Gun bugün. Kontrole gittim beta hcg bakmadık ama ultrason muayenesi oldu. Rahim incelmiş bir sorun yok dedi doktor. Ben letu kullanarak gebe kalmıştım, doktor bu ay ara verelim dedi ama ben ara vermek istemiyorum. Tekrar deneyeceğim

Merhaba, cok şükür iyiyim, adet oldum 4. Gun bugün. Kontrole gittim beta hcg bakmadık ama ultrason muayenesi oldu. Rahim incelmiş bir sorun yok dedi doktor. Ben letu kullanarak gebe kalmıştım, doktor bu ay ara verelim dedi ama ben ara vermek istemiyorum. Tekrar deneyeceğim
Letu ne catlatma hapi gibi mi ?
Ben daha adet olmadim yarin doktora gidecegim

Simdi hastaneden geliyorum 1e dusmus sukur 🙏ama kanamam baslamadi hala.bende klomen kullanmak istiyorum ama doktorum tup bebekten yana oldugu icin kullanamiyorum
Ya sizin Amh düzeyiniz o kadar da düşük degil ki doktor neden tup bebekte bu kadar ısrarlı? Daha önce kullandınız mi hiç klomen, femara, letu gibi ilaçlar. Bence başka bir doktordan daha görüş alın. Bir de yumurta kalitesini artıracak takviyeler alabilirsiniz. Arı sütü bal polen propolis karışımı veya Mfk takviyeleri gibi

Ya sizin Amh düzeyiniz o kadar da düşük degil ki doktor neden tup bebekte bu kadar ısrarlı? Daha önce kullandınız mi hiç klomen, femara, letu gibi ilaçlar. Bence başka bir doktordan daha görüş alın. Bir de yumurta kalitesini artıracak takviyeler alabilirsiniz. Arı sütü bal polen propolis karışımı veya Mfk takviyeleri gibia
Asilama yapildi bir kez tutmadi 😒 onun haricinde baska tedavi denemedim hic

Asilama yapildi bir kez tutmadi 😒 onun haricinde baska tedavi denemedim hic
Başka bir doktorla daha görüşün, dediğim gibi yumurta kalitesini artıracak takviye ürünler kullanın. Doktor Mfk yi duymuşsunuzdur, tavsiyelerini uygulamaya çalışın. Yürüyüş yapma, fazla kilonuz varsa kilo verme, yeşillik tüketmek gibi şeyler. Amh değeriniz cok düşük degil çünkü. Fsh kac ona da baktınız mi ?

Başka bir doktorla daha görüşün, dediğim gibi yumurta kalitesini artıracak takviye ürünler kullanın. Doktor Mfk yi duymuşsunuzdur, tavsiyelerini uygulamaya çalışın. Yürüyüş yapma, fazla kilonuz varsa kilo verme, yeşillik tüketmek gibi şeyler. Amh değeriniz cok düşük degil çünkü. Fsh kac ona da baktınız mi ?
Hormon testlerim normal cikiyor sıkntı yok onlarda..burada tup bebek yaygin ozele gitsen direk tup bebek devlet hastanelerinde de normal kadin dogmcu randevu bulamiyoruz.mfk duydum ama cesaret edemiyorum faydasi oluyor mu olmuyor mu guvenemedim😒

Back