Bhcg cok yavas artiyor yardimm

Hazalily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
56
9
36
35
Merhaba
Daha once 2 dis gebelik ve kimyasal yasadim..rahim filminde sol tupum acildi 7 ay once ve artik cok yoruldum tam tup bebege baslayacaktik ki kanda bhcg 8.8 cikti ve normal adetimin 3.gunuydu sonra 2 gun arayla kan verdim 16, 19.3 bugunde 22.8 cikti basina boyle bir durum gelen var mi yardim edin lutfen

Cok geçmiş olsun kötüyü düşünmeyin lütfen sakin kalmaya çalışın. Benim de bir dış gebeligim oldu. Tüpüm alındı. Kalan tüpüm de kapalıydı, İki ay önce hsg çekildim açıldı dedi doktor. Bu ay gebelik oluştu. Normal adetimin 2. Gününde hcg 39 çıktı. Benim de düşük değerim. Bugün tekrar kan vericem. Ama kendimi korkutmamaya sakin kalmaya çalışıyorum, iyi düşünelim iyi olsun. Suan elimizden gelen tek şey; sakin olmak, düzenli takip ve dua

İns degerin yuksek cikar dua edicem sana dgerin cikinca haber ver dis gebelik lanetim gibi oldu artik.tup bebek icin kendimi maddi manevi cok zor hazirlamistim tedaviye baslayacagimiz gun bu degeri gormek mahvetti beni.cunku normal adetliydim belki ustune goruyorumdur diye heycanlandim bi ama kan degerleri beni mahvetti

Ben de tüp bebek tedavisine başlamak icin adet olmayı bekliyordum. Ben sevindim esasen cunku en azından gebe kalabiliyoruz. Elbet bir gün tutucak sağlıklı bir gebelik, olmadı tup bebek yaparız dimi moralinizi yüksek tutun ve sakin olun, gelişmeleri haber verin. Ben de size dua edeceğim

Amh degerim 1.36 cikti doktorum bu degerle kendiliginden saglikli bir gebelik ihtimali cok zor demisti sanirim bundan dolayi da cok stres yapiyorum

Amh degerim 1.36 cikti doktorum bu degerle kendiliginden saglikli bir gebelik ihtimali cok zor demisti sanirim bundan dolayi da cok stres yapiyorum
Benim de Amh düşük, 0.91. Bence biraz nasip meselesi. Evet elimizi çabuk tutmamız gerekiyor ama umutsuz degil. Yumurta kalitemizi artıracak şekilde beslenirsek doğal yoldan da gayet tabi gebe kalabiliriz. Arı sütü bal polen propolis karışımı hazırladım ben, onu kullanıyorum. Faydasının olacağını düşünüyorum. Tup bebek yapacak olsak bile en azından yumurta kalitesini arttirir ve sağlıklı bir embriyo oluşumunu desteklemiş oluruz, içinizi ferah tutun

Onu bende yapicam ya cok faydasi olan kisi okudum buradan ins sana da fayda etmistir karisimi hazir mi aldin nasil yaptin

Arkadaşlar ben 43 yaşındayım .bir tüp bebek negatif ve birde normal hamile kalıp kalp atışı olmadı kürtajım var.her ay ovülasyon testi her ay hamilelik testi .vitaminler kürler neler neler yaptım olmadı .amh0.75
Stres beni çok yordu .kendimce karar aldım ve bıraktım hamile kalma yolundaki çabamı .bıraktığım ay hamile kalmışım şuan 7+4 hamileyim .iki defa ilişki yaşayarak .stres hamile kalmada etken diye düşünüyorum.allah isteyen herkese nasip etsin

Yaa cok sevindim senin icin rabbim insallah saglicakla bebegine kavusmak nasib etsin

Hiç stres yapmayın benim arkadaşim tüp bebekle hamile kaldi onunda bu şekildeydi olmicak diye düşünuyodu ama sonrasinda yükselmeye başladi bence hiç stres yapmayin sabredip bekleyin

Bhcg bu sekildeyken normal artisi mi oldu
Aynen hatta şuanda canımıza okuyo hiç söz dinlemiyo biraz bekle mercimeğine zaman ver dediğim gibi ne yaparsak yapalim hersey olucağina variyo bende tüp bebek hastasiyim şu süreçte öğrendiğim en önemli şey kafaya takmamak

İcimi o kadar rahatlattin ki suan o ufacikta olsa umudumu yeserttin cok tesekkur ederim tup bebege mi basladin

İcimi o kadar rahatlattin ki suan o ufacikta olsa umudumu yeserttin cok tesekkur ederim tup bebege mi basladin
2016 dan beri tedavi göruyorum da şuan gittiğim merkezi değiştiricem yeni bi dr ve merkez ariyorum şuan senin güzel şeylere ihtiyacin var düşünmemen gerekiyor herkesin hamileliği birbirinden çok farkli sen bebişine yoğunlaş ki annesine sımsıkı tutunsun o arkadaşima doktor bile umut vermedi o kadar kötü konuştu çok ağladı üzüldü bende hamile kaldim o zaman benim değerler çok güzeldi 2 günde bi artişi 2 katiydi ama şuan benim bebeğim yanımda yok ama onun ki yanında herşey nasip kısmet RABBIM neyi emrettiyse o oluyo hiç üzme kendini umuduna saril❤

Amin insallah hepimiz icin iyi olur kayibin hepsi kotu tabi ki ama dua ediyorum hep rabbim dis gebeligi kimseye tecrube ettirmesin ins bu sene senin de benim de isteyen herkezin kucagin dolar

Amin insallah hepimiz icin iyi olur kayibin hepsi kotu tabi ki ama dua ediyorum hep rabbim dis gebeligi kimseye tecrube ettirmesin ins bu sene senin de benim de isteyen herkezin kucagin dolar
Amin artik bizimde buradaki konularimiz değişir o zaman level atlariz İNŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…