Ben hazir alicam mecbur saracoglununkini bi arastircamHayır hazır almadım, bir arıcıdan ayrı ayrı aldım ürünleri kendim karıştırdım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bhcg cok yavas artiyor yardimm
- Konu Sahibi Hazalily
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bhcg düşük başlayanlar bhcg düzensiz artış
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Her iki dış gebeliği iğneyle mi sonlandırıldı, yoksa ameliyat mi oldunuz? O zaman değerleriniz nasıl ilerlemişti hatırlıyor musunuz ? Ben akşam testimi tekrarladım 52 çıktı, iki gün önceki 39 du. Tekrar dış gebelik geçiriyor olma ihtimalim yüksekMerhaba
Daha once 2 dis gebelik ve kimyasal yasadim..rahim filminde sol tupum acildi 7 ay once ve artik cok yoruldum tam tup bebege baslayacaktik ki kanda bhcg 8.8 cikti ve normal adetimin 3.gunuydu sonra 2 gun arayla kan verdim 16, 19.3 bugunde 22.8 cikti basina boyle bir durum gelen var mi yardim edin lutfen
İkisi de igneyle dustu ilkinde iki doz yaptilar 15gun yattim hastane de ilkinde cok bise anlamadim ogrendigimde 108di ertesi gun bi sanci girdi karnima sonra degerlerim cok yavas bi sekilde dusmeye basladi 1 hafta dustu 60a kadar sonra beni bayiltacak kadar agri girdi ve 180e geri cikti bi anda2.sinde de degerlerim once 2 kati artti bir hafta sonra yine bi agri girdi.ben agriyi tanidim direk sonra bi dustu bi yukseldi az miktar da tabi o sekilde tani konuldu o da tek igneyle sonlandi 1hafta yattim dis gebelik degildir insallah kan vermeye devam et 2 gunde leken gelecek mi kontrol et.benim ikisinde de lekem sadece peceteye silince geliyorduHer iki dış gebeliği iğneyle mi sonlandırıldı, yoksa ameliyat mi oldunuz? O zaman değerleriniz nasıl ilerlemişti hatırlıyor musunuz ? Ben akşam testimi tekrarladım 52 çıktı, iki gün önceki 39 du. Tekrar dış gebelik geçiriyor olma ihtimalim yüksek
Cok geçmiş olsun, kendim de yaşadım gerçekten cok yorucu ve yıpratıcı süreç. Ben bugun doktora göründüm, rahim duvarın bayağı kalınlaşmış bu iyi bisey dedi, ben araştırdım dis gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor. Durumunuzdan haberdar edin siz deİkisi de igneyle dustu ilkinde iki doz yaptilar 15gun yattim hastane de ilkinde cok bise anlamadim ogrendigimde 108di ertesi gun bi sanci girdi karnima sonra degerlerim cok yavas bi sekilde dusmeye basladi 1 hafta dustu 60a kadar sonra beni bayiltacak kadar agri girdi ve 180e geri cikti bi anda2.sinde de degerlerim once 2 kati artti bir hafta sonra yine bi agri girdi.ben agriyi tanidim direk sonra bi dustu bi yukseldi az miktar da tabi o sekilde tani konuldu o da tek igneyle sonlandi 1hafta yattim dis gebelik degildir insallah kan vermeye devam et 2 gunde leken gelecek mi kontrol et.benim ikisinde de lekem sadece peceteye silince geliyordu
Bugun gittim doktora bende kimyasal muhtemelen dis gebelik pek sanmiyorum dedi cumaya kadar bekleyelim kanamayla atman icin dediCok geçmiş olsun, kendim de yaşadım gerçekten cok yorucu ve yıpratıcı süreç. Ben bugun doktora göründüm, rahim duvarın bayağı kalınlaşmış bu iyi bisey dedi, ben araştırdım dis gebelikte de rahim duvarı kalınlaşıyor. Durumunuzdan haberdar edin siz
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
Benim geçen haziranda amh değerim 1.09 du ve doktor bu degerle kalamazsın diyemem dedi, ağustos ayinda hamile kaldim sonra kalbi durdu, simdi yine hamileyim henüz kalp atışını duymadık ama 1 altında olsa imkansız denir bence takma bunlariAmh degerim 1.36 cikti doktorum bu degerle kendiliginden saglikli bir gebelik ihtimali cok zor demisti sanirim bundan dolayi da cok stres yapiyorum
Gercekten doktorlar bazen tum umudumuzu elimizden alip sonra moralinizi yuksek tutun diyor ya dalga mi geciyorsun demek geliyor icimdencok sevindim senin icin ins kalp atisini duyar saglikla buyudugunu gorursun ve kucagina alirsinBenim geçen haziranda amh değerim 1.09 du ve doktor bu degerle kalamazsın diyemem dedi, ağustos ayinda hamile kaldim sonra kalbi durdu, simdi yine hamileyim henüz kalp atışını duymadık ama 1 altında olsa imkansız denir bence takma bunlari
Son adet tarihiniz neydi ?Bugun gittim doktora bende kimyasal muhtemelen dis gebelik pek sanmiyorum dedi cumaya kadar bekleyelim kanamayla atman icin dedi
29mayis son adet tarihim ve 3.gun cikan degerler buSon adet tarihiniz neydi ?
Merhaba nasilsin gittin mi tekrar doktora29mayis son adet tarihim ve 3.gun cikan degerler bu
Merhaba, ben iki günde bir test tekrarı yapıyorum.Merhaba nasilsin gittin mi tekrar doktora
Bugün gecikmenin tam 8. günü
Değerlerim şöyle:
39
52
132
222
En son dün gece test yaptım, doktor bekleyeceğiz diyor.
Sizin durumunuz ne oldu var mi bi gelişme? Durumunuzdan haberdar edin lutfen
Benimde 22cikmisti en son ondan 4gun sonra 80cikinca doktor bekleyelim pazartesi tekrar bakalim dedi ama bugun degisik ni kasik agrim var gaz agrisi gibi kas agrisi gibi farkli yaniMerhaba, ben iki günde bir test tekrarı yapıyorum.
Bugün gecikmenin tam 8. günü
Değerlerim şöyle:
39
52
132
222
En son dün gece test yaptım, doktor bekleyeceğiz diyor.
Sizin durumunuz ne oldu var mi bi gelişme? Durumunuzdan haberdar edin lutfen
Sizinki biraz daha yavaş artıyor sanki. Açıkcası bana kalsa ben doktordan igne ile müdahale etmesini istiyorum ama doktor yanaşmıyor buna. Bu tüpümü de kaybedeceğim diye cok korkuyorum. Lütfen durumunuzdan haberdar edin. Adetinizden kac gün geçtiBenimde 22cikmisti en son ondan 4gun sonra 80cikinca doktor bekleyelim pazartesi tekrar bakalim dedi ama bugun degisik ni kasik agrim var gaz agrisi gibi kas agrisi gibi farkli yani
Son düzenleme:
Bu arada kanamanız var mi ? Önceki dış gebeliklerinizde kanamanız var miydi ? Benim ilk dış gebelikte gecikmenin 5. Gününde kanamam başlamıştı. Bu defa kanamam yok, tam aksine azar azar beyaz akıntı geliyor.Benimde 22cikmisti en son ondan 4gun sonra 80cikinca doktor bekleyelim pazartesi tekrar bakalim dedi ama bugun degisik ni kasik agrim var gaz agrisi gibi kas agrisi gibi farkli yani
Kanamam yok suan dis gebeliklerim de kanamam olmustu bi kac gun surdu sonra peceteye silimce geliyordu sadeceBu arada kanamanız var mi ? Önceki dış gebeliklerinizde kanamanız var miydi ? Benim ilk dış gebelikte gecikmenin 5. Gününde kanamam başlamıştı. Bu defa kanamam yok, tam aksine azar azar beyaz akıntı geliyor.
Korkma sakin degerlerin normal artiyor suan takibine devam et tupunu kaybetmen icin coook yuksek olmasi lazim zaten ki eger tupte kalici bi sıknti varsa bunu surekli tekrarlar.sen dis gebelik fikrini cikar aklindan en az %60 artmasi lazim ve seninde oyle icini ferah tutSizinki biraz daha yavaş artıyor sanki. Açıkcası bana kalsa ben doktordan igne ile müdahale etmesini istiyorum ama doktor yanaşmıyor buna. Bu tüpümü de kaybedeceğim diye cok korkuyorum. Lütfen durumunuzdan haberdar edin. Adetinizden kac gün geçti
gecen defa değerim 400 lerde iken tüpüm patladı o yüzden korkuyorumKorkma sakin degerlerin normal artiyor suan takibine devam et tupunu kaybetmen icin coook yuksek olmasi lazim zaten ki eger tupte kalici bi sıknti varsa bunu surekli tekrarlar.sen dis gebelik fikrini cikar aklindan en az %60 artmasi lazim ve seninde oyle icini ferah tut
Yaa ccok uzuldum ama o tupte dedigim gibi hasar varmistir zatenalinmasaydi her gebeliginde bu skntiyi yasayacaktin sana birsey olmamis dua et benim degerim 765e kadar cikmisti ama yerini bile bulamamislardi ve sonra tekrar yasadim ayni seyi simdi rahim filmi cektirdim ama hala ayni korku var.sen korkma sag tupunde filmde bisey cikmamisti dimi zaten Allahin izniyle birsey olmaz olumlu dusungecen defa değerim 400 lerde iken tüpüm patladı o yüzden korkuyorum
Hsg çekildiği sırada inanilmaz bir agri olmuştu, sedyeyle çıkarıldım odadan. Doktor tup kapalıydı şimdi açıldı dedi. Ameliyattan sonra Amh değerim düştü bayağı, acaba ameliyatla ilgisi var miydi diye düşünüyorum. Suan 0,91de. Ya daha da düşerse tup bebek şansım bile kalmasaYaa ccok uzuldum ama o tupte dedigim gibi hasar varmistir zatenalinmasaydi her gebeliginde bu skntiyi yasayacaktin sana birsey olmamis dua et benim degerim 765e kadar cikmisti ama yerini bile bulamamislardi ve sonra tekrar yasadim ayni seyi simdi rahim filmi cektirdim ama hala ayni korku var.sen korkma sag tupunde filmde bisey cikmamisti dimi zaten Allahin izniyle birsey olmaz olumlu dusun
Korkma tup bebek icin tuplerin alinsa bile sansin var amh degeri dustugu icin zaten bu tedaviyi deniyoruz ne degerlerle gebe kalanlar var yat ve dinlen sadece emin ol hayatimda suan o kadar olumsuz sey var ki kendimden gectim artik ama binde bir ihtimal olsa bile ben bu bebege tutunmak istiyorum o da bana tutunsun dizi film aciyorum surekli kafami dagitmak icin hic birsey dusunmek istemiyorum sende oyle yap bizde o ufak ihtimallerle mutlu olanlardan olalim inan bunaHsg çekildiği sırada inanilmaz bir agri olmuştu, sedyeyle çıkarıldım odadan. Doktor tup kapalıydı şimdi açıldı dedi. Ameliyattan sonra Amh değerim düştü bayağı, acaba ameliyatla ilgisi var miydi diye düşünüyorum. Suan 0,91de. Ya daha da düşerse tup bebek şansım bile kalmasa