- 4 Kasım 2009
- 277
- 16
- 42
-
- Konu Sahibi MeLeKzuzum
canım sağol inşallah bir sorun olmaz. ben 3 ay önce kürtaj da oluğum için biraz korkuyorum açıkcası. ne bilim işte insanoğlu düşünmeden edemiyor. Rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında inşallah. bu arada yarın yine yaptırcam kan testi bakalım.
benimde 8 ay once 4 aylik gebeligim sonlandi _Allah bidaha yasatmasin.
Canım öncelikle geçmiş olsun tekrar kan testi yaptırdı mı sonuç ne çıktı merak ettim benimde adetim iki gün geçince 4,26 çıkmıştı sonra dr negatif dedi ve ben progestan kullandım 10 gün şimdi ilacımın bitmesinden 4 gün geçti hala hastalanmadım dr ultrasonla alttan muayenede etti kist felan yoktu bikaç gün bekleyip bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum regl olmazsam
çok geçmiş olsun sana da canım.inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayız. bu arada senin durumun nasıl.
Biraz daha iyiyim kanamam azaldı.çok kötüydüm hiç böyle parçalı kanamam olmamıştı. hayırlısı işte. hergün yeni umut bizim için:)
parçalı kanama düşük olmasın sakın
kimyasal gebelik denen olayı yaşadım o yüzden kanamam çok olmuş
umarım değerin güzelce katlanır. ne güzel regli olmamışsın demekki umut var :) bende olmasaydım umudum olacaktı. kısmet değilmiş. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.
Canım öncelikle geçmiş olsun herşeyin hayırlısı eminim doğru zamanda kendisi gelecektir bebeğin:ecrin_bebek: bu arada ben hamileymişim 4-5 haftalık dedi dr değerim 2180.8 olmuş Allah isteyen herkese nasip etsin
anladım kimyasal gebelik olayını detaylı anlatırmısınız?
sende olumlu düşün:) bebişin sıkıca tutunsun sana:)