- 4 Kasım 2009
- 277
- 16
- 42
-
- Konu Sahibi MeLeKzuzum
Merhaba,
Dün 4 tane idrar testi farklı markalardan yaptım hepsi çift çizgi çıktı. Kan testi yaptırdım 4,93 doktor yoktu laboratuvar daki kişi tam olarak negatif değil pozitifr yakın. Ne var ne yok diyebiliriz dedi. Bu şekilde bir olay yaşayan var mı? Bana yardımcı olur iseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkürler.
Kaybettiğim bebeiğimde de aynısı olmuştu idrarda çıkıyordu kanda çıkmadı meğer makinelerinde sorun varmış. Gerçi şimdi güvenilir bir hastanede yaptırdım. Kafam çok karışık. Dayanabilirsem çarşambaya kadar dayanacam doktorumla görüşücem bakalım. Hayırlısı umarım gelmiştir bebişim.
kızlar ya ben anlamıyorum 4leri 5 leri ben de yaptırdım sonuç 39,28 çıktı acaba hamilemiyim :Saruboceq:
Canım öncelikle geçmiş olsun tekrar kan testi yaptırdı mı sonuç ne çıktı merak ettim benimde adetim iki gün geçince 4,26 çıkmıştı sonra dr negatif dedi ve ben progestan kullandım 10 gün şimdi ilacımın bitmesinden 4 gün geçti hala hastalanmadım dr ultrasonla alttan muayenede etti kist felan yoktu bikaç gün bekleyip bende tekrar kan testi yaptırmak istiyorum regl olmazsam
hamilesin :) 2 günde bir değerinin ıkıye katlaması lazım:) güzelce katlanır merak etme yeterki olumlu düşün :)sağlıkla gelsin bebişin.