Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bhcg 0.100 olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi Birinsann
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yani bu durumda olan insanlar çOkmüş ama ne zaman bidaha kan versem onu bilemedimBütün 0.100 çıktıysa mesela ertesi gün tekrar test yaptır 1000 olmuş ise olabilirsin ama yine aynı değerlerde geziyorsa değilsin denektir
Daha hala olmadım adet 4 gün önce verdiğim kafam 0.100du acaba bidaha ne zaman versem kiBenim daha önceki hamileliğimde 3 gün öncesinde yaptırdığım da 2.30du adetim gecikince yaptırınca 70 çıkmıştı. Belli olmuyor yani geciktiyse daha olmadıysa tekrar kan verin
Daha hala olmadım adet 4 gün önce verdiğim kafam 0.100du acaba bidaha ne zaman versem ki
Yarın tekrardan ver bence
Eşimde bırakalım varsa zaten belli olur zamanla diyo hiç vermeyelim diyo en azından Şubat 10 kadar bekluycmYarın tekrardan ver bence
Tabiki ilk kan vermenden bir hafta sonra yada üç gün sonrası verirsen çıkarYani bu durumda olan insanlar çOkmüş ama ne zaman bidaha kan versem onu bilemedim
Gebelik testi aldım erken cikarandan ypcm birazdanBenim daha önceki hamileliğimde 3 gün öncesinde yaptırdığım da 2.30du adetim gecikince yaptırınca 70 çıkmıştı. Belli olmuyor yani geciktiyse daha olmadıysa tekrar kan verin
Gebelik testi aldım erken cikarandan ypcm birazdan
Oo bekliyoruz sonucu hadi hayırlısı :)
Ve ben hala adet olmadım yaOo bekliyoruz sonucu hadi hayırlısı :)
Ve ben hala adet olmadım ya
Tekrar test yaptın mı
Ya fikir verin bana kızlar ya napim hamile miyim değilmiym bilmiyorumVe ben hala adet olmadım ya
HayırTekrar test yaptın mı
Tekrar yap bence hatta kan verebiliyorsan direk tekrar kan ver çıkmazsa doktora görün derim canım
Söktürücü içiyorum zaten kiBence değilsin canım, adet gecikmesinin pekmez çok nedeni olabilir. Hormonlar, stres, mevsim değişikliği. 1 hafta içinde kendi kendine sökülmezse doktora git, söktürücü verir
Tarlusal var evde onu içiyorum doktoea randevu aldım 14ne verdiSöktürücü içiyorum zaten ki