• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bezinin sızdırması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
mrb arkadaşlar 14 günlük oğluma prima bez kullanıyorum ama sürekli sızdırma yapıyor delircem valla. gece de oluyor ve ben komple üstünü değişmek zorunda kalıyorum.tabii haliyle uyanıyor 2 saat uyumuyor!!!bilmiyorumkismileacaba markadan mı? daha ii, önereceğiniz bez var mı.bi de göbeği hala düşmedi bu durumu yaşayan var mı??

bebeğin iri bir bebekse 2 numara bez kullanabilirsin. ayrıca yine molfix 1 numara alabilrisin molfix diğer markalara göre daha iri yapılı bir bez. benimde oğlum 4 numara prima kullanıyordu. hep sızdırma oldu. bende molfix 4 numara aldım primaya göre daha büyük ve çok rahat ettim.

bende ilk doğduğu günlerde oğluma pirma kullandım sürekli sızdırıyodu bebeğim uykusundan hep uyanıyordu. Uzun zamandırr huggies kullanıyorum hiç sızdırma olmadı şimdiye kadar denemeni tavsiye ederim.

bebeğim 50 günlük 2 defa huggies kullandım 2 saat sonra çişi dışına çıkmıştı.sonra hep prima kullandım ancak gece uykusunda bikaç kez çıktı..50 günlük olmasına ve yaklaşık 5 kg olmasına karşın şuan primanın 3 numarasını kullanıyoruz rahatız.aslında 2 numara tam geliyor ama gece uykusunda dışarı sızdırabiliyor..bence primanın bi numara büyüğünü kullanmayı deneyin..

benim bebeğim bir aylık huggies ve prima kullanıyorum çokta memnunum,molfiksin 1 numarasını hiç tavsiye etmiyorum,zorda kalıp onu almıştım,bebeğime büyük geldi sızdırma yaptı.

bencede prima 3,5 aylık bebegim hem pişik engelliyo hem sızdırmıyo bezlerken daha dikkatli bezle bence hiç sızıntı yaşamadık

bebegım 49 gunluk 5 kılo prıma 3 numara bez kullanıyorum sızdırmıyor memnunum...
1 kere huggıes denedım o sızdırdı 1 kerede molfıx denedım oda bebegın bacaklarını kestı lastık yerlerı. herkesın onerısı farklı benım begenmedıgım bezlerı baskaları gayet rahat kullanabılıyor.
bıraz deneme yanılma yoluyla en ıyısını bulucaksın bence. bıde dıgerlerını dene.

Benimki 9,5 aylık hala sızdırıyor kaka dışına, prima kullananların birçoğunun sorunu bu galiba, ince çok iyi oluyor ama kaka olayına gıcık oluyorum.

numarasını yükselt canım kücük gelip asagı kayma yapıyor
bide huggies arkadan lastıklı ıyı kavrıyor bide onu dene istersen
ben prima kullanıyorum bir kez oldu sızdırma

göbeğinin düşmediğini söylemişsiniz bu durumda
bezini iyice giydiremiyorsunuzdur bundan da kaynaklanabilir
çünkü bizde prima kullanıyoruz göbek varken biraz aşağıdan bağlıyordum bezini
hep dışına çıkıyordu ama sonradan rahatladık
6 ay bitti prima kullanıyoruz ve ben memnunum

yenidoğan 1 den başladık ela 2600 doğdu şimdi 6680 3 numara kullanıyorum çok memnunum bez büyük olunca sızdırır birde kenarlarını fırfır gibi olan yerleri bacak kısmındaki oraları açmayı ihmal etme

dogdugu gunden berı pirima kullanıyorum arada bır sızdırmaa oluyordu gecenlerde pişik oldu huggies deneyeyım dedım deneyıp denemedıgıme pişman oldum 3numara sını hem sıktı lastık izleri gecti hem hergun sızdırdı sureklı kıyafet degıstırdık tekrar pirimaya dondum 1buyuk paket bez boşuna aldık duruyor pirima en iyisi

benim eşim sayesinde denemediğim bez kalmadı
kızımız ilk dogdugu zamanlar ben çıkamıyordum markete ve her seferinde farklı markayla geldi hgsden cn bebeye molfxe kadar ama en rahat ettiğimiz prima oldu diğerlerinde hergun ya da 2 gunde bir çıkarken primada belki kızım çok hareket ettiyse haftada 1 bazen dahada uzun süre hiç sızıntı olmadı
ancak üst üste sızma oldugunda bezi mesela 3tü 4 e geçtik sıkıntı bitti
4dede başlayınca 4+ geçtik yine çok rahatız

Back