- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
"Allah sana daha iyilerini, daha güzellerini nasip etsin inşallah canım." de araya laf karışınca uygun zamanı bulunca gözlerinin içine bakarak "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. züğürdün canı yorulmak istiyorsa izin vermek lazım. istediği kadar yorulsun.hahahaha" de bak nasıl öyle kalıyo daha da ağzını açabiliyomu
Ne demek ya ? Tavırlara bak kadındaki. Çok sinirlendim. O kadında kesinlikle aşağılık kompleksi var. Sizin yanınızda kendisi ezilmemek için sizi ezmeyi tercih ediyor. Sakın buna izin vermeyin. Ben olsam alamazlar falan dediğinde "Ne zamandan beri insanların özel hayatına, yaşamına karışılır oldu ? Herkes seviyesini, yerini bilsin. " der kalkar giderdim. Ne bu ego ? Kesin görüşmeyi falan. İsterse yan odanızda yaşasın. Böyle insanlarla arkadaşlık kurmayın, size de ailenizde de zarar verirler. Bırak kendini yesin dursun. Düşmeyin seviyesine.[/QU
canım inan bende laflarımla ezmeyi çok beceririm ama öyle ortamalarda yapıyorki bunu, herkesin içinde onunla aşık atmak istemiyorum...onunla böyle bi münakaşaya girsem eminim karşılık verecek uzayacak mevzu.....dinlemzliğe geliyorum duymuyorum ama sanki zorla gözüme sokar gibi konuşuyor lafları....o bu şekil bi laf sokunca herkesi bi sessizlik alıyor benim yüzüme bakıyor herkes...yani anlayacağınız laf versem laf gelecek laf lafı açacak laf bilmem neyi açacak hesabı....irtibatı kesmem pek mümkün değil çünkü kaynanasıyla beraber otururyorlar ve ben kaynanasını çok severim canımı veririm oda bana deli olur çok sever....ama işte bu gelini yüzünden gidip gelmeyi azalttım...kaynanasına da pek bişey diyemiyorum kadın çok içerler eminim... ezilir büzülür karşımda... birde kesin duramaz gider bi iki laf söyler gelinine nazikçe söylese bile eminim işler fena boyuta gider gelin hanımın tavrıyla...inanın napacağımı şaşırdım...ortam olarak hep birlikte gider geliriz ortak arkadaşlarımız hep aynı...alakamı kessem bütün çevrem alt üst olur...çünkü hep topluca gidip geliniyor çevreyle....haliyle gurbetteyiz ayak uydurmam gerekiyor...
mesela bi başka olay anlatayım, ben zayıf bi bayanım...ama bununla hiç övünmedim hava atmadım kimseye...kilolu bayanlarıda asla eleştirmedim.... bu arkadaşım da okadar zayıf ki bir deri bir kemik neredeyse.... üflesen uçacak gibi....bende zayıfım ama boyuma göre iyiyim ve herkeste imrenir kiloma....o aşırı zayıf olunca artık nefsini tatmin etmek adınamıdır yoksa dikkatleri bana çekmek adınamıdır bilmem ayy sen gittikçe zayıflıyorsun ya iyice kötüleştin dedi.... çok canım sıkıldı tutamadım kendimi...ben yıllardır bu kilomdayım ama sen yakında kaybolacaksın dedim....çünkü kilo almak için çabalıyor olmuyor aksine gittikçe fena hale geldi...asla insanların yaradılmışlıklarıyla dalga geçmek küçümsemek istemem ama artık canıma tak etti napıyım duramadım...çok canımı acıtıyor artık kızlar....bunla alakayı kesmem mümkün değil, ama en azından neler söyleyebilirim de böyle tavrından vazgeçirebilrim nolur akıl verin...
Ay agzina saglik!hakedene hak ettigini vereceksin:))))
"Allah sana daha iyilerini, daha güzellerini nasip etsin inşallah canım." de araya laf karışınca uygun zamanı bulunca gözlerinin içine bakarak "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. züğürdün canı yorulmak istiyorsa izin vermek lazım. istediği kadar yorulsun.hahahaha" de bak nasıl öyle kalıyo daha da ağzını açabiliyomu
Hic altta kalma amaci zaten belli ve icin icin seni kiskandigini dusunuyorum ayy okurken gicik oldumm ya,hic altta kalma yapistir lafini soyledigine soyleyecegine bin pisman olsun seni dusurmeye calistigi duruma sen onu dusur bir iki olur uc olmaz kanimca,terbiyesiz kadin allah nilir kendinde asagilik kompleksi vardir boyle kapatmaya calisiyordur.
canım en güzel en asil en çok kendine yakışan şekilde hareket ediyorsun.seni tebrik ederim, sen onun seviyesine düşme ,belli ki elinde olmayan sebeplerden dolayı kıskanıyor seni,kaynanasıda çok seviyormuş belki bu durumlar kıskanmasını tetikliyordur ,sen birşey demedikçe aslında emin ol o çıldırıyordur ,amacı senin cevap vermeni sağlayarak kendi seviyesine düşürmek belkide insanların gözünde ,öyle bir ortamda sana laf söylenmesi ve senin karşılık vermemen inan bana seni yermez onu düşürür,insanların onun hakkında içlerinden ne geçirdiğini az çok tahmin edebiliyorum.
Kalbin edebi sükûttur susan kurtulur,güzellik dilin altında gizlidir. Sükût, incelik, edep ve zarafet insanı her gittiği yerde sultan yapar
komşun bile olsa arana mesafe koy az görüş hatta görüşme canım.benimde canımı sıkan bir arkadaşım var az çok senin bu komşuya benziyor ben araya mesafe koydum bence bu tiplerin aşağılık kompleksi var kıskanıyorlar böyle saçmalıyorlarbende senin gibiyim insanları krmayı bozmayı sevmem hazır cevap da hiç değilim yani öyle yarı şaka yarı ciddi cevaplarda veremem bu nedenle az görüşmeyi seçtim sende öyle yap
böyle insanlar benimde etrafımda var bi kaç tane..
sen neden susuyorsun ki?sen sustukça o bu tavrından vazgeçti mi?hayır!!
e o zaman taktik değiştir:))yani illede laf dalaşına girilcek diye bişey yok ki....
gülerek şakaya vurarak cevap ver geç!!ciddiye bile alma yani!!ama susup herkrsin içinde seni rezil etmesine izn verme!!!ne demek ya herkesin içinde o memur maaşı alamaz demek!!!
aklını kaçırmış herhalde!!!o bunu dediğinde sen de gülerek"ay evet memur maaşıyla geçiniyoruz..napıcaksın bunada şükür...sizin gibi bol bol harcayamıyoruz"deseydin poposunun üstüne otururdu!!!herkesden o utanırdı sonuçta herkes onları bilyo değil mi!!o senle dalga geçeçeğine sen onla geç...susup içine atmaktan daha iyi....illede kabalaşıcaksın diye bişey yok...
mesafe koymayı denedim ama kaynanasıyla çok samimiyiz ve haliyle kadının ne suçu varki diye devam ettim...26 yaşındayım ve kaynanası yaşca benden çok çok büyük olmasına rağmen el pençe durur karşımda çokda sever...yani bi patavatsız yüzünden kadıncaazla da arama soğukluk katmak istemiyorum...dolaylıda olsa bi şekilde çözmek istiyorum...ama nasıl...