• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyoğlu mecidiyeköy özel nehir kız öğrenci yurdu

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Hanimlar merhaba kardeşim ıstanbul da üniversite kazandı hangi turda yazdiracagimizi bilemedik bu özel nehir kız yurdu hakkında bilginiz var mi acaba bu yurdu internetten araştırdık ama nasıl bir yer tam olarak bilmiyoruz bu yurtla ilgili bilgisi olan var mi acaba

Ben İstanbulda çalışırken mecidiyeköyde özel bir yurtta kalmıştım. Şiili Merkez camii'nin çok yakınındaydı. Aynı yurt mu bilmiyorum. Caminin öte tarafında başka bir özel yurtta kalıyordu oda arkadaşlarımın yakın arkadaşı. Nehir diye hatırladım nedense adını. Pahalı fakat bakımlı olduğunu hatırlıyorum.

Ben İstanbulda çalışırken mecidiyeköyde özel bir yurtta kalmıştım. Şiili Merkez camii'nin çok yakınındaydı. Aynı yurt mu bilmiyorum. Caminin öte tarafında başka bir özel yurtta kalıyordu oda arkadaşlarımın yakın arkadaşı. Nehir diye hatırladım nedense adını. Pahalı fakat bakımlı olduğunu hatırlıyorum.
Aylık 950 tl demişler canım aramış bizimkiler böyle fiyat vermişler peki başka kalan arkadaşın var mi memnunlarmi yeme içme yokmuş sadece sabah kahvaltısı veriyorlarmis birde deterjan peçete tuvalet kağıdı herşeyi öğrenciye aldiriyorlarmis senin başka bir bilgin var mi

Arkadaşım değildi zaten kuzum, kulak misafiri olmuştum sadece. Oradaki tüm yurtlarda peçete deterjan vs sana aittir, sabah kahvaltısından başka birşey yoktur. Güvenlikli dalan diye palavra atarlar inanma. Haritadan baktım da sanırım aynı yurt. Benim eski yurda yakın. Gece nöbetçisini kafalayıp bar a falan giderler çoğu kez yurda sarhoş dönerdi oda arkadaşlarım. Hem akşam yemeğinin olmaması çok kötü. Her akşam dışardan yerdik. Günde 20 Tl yemeğe giderdi nerdeyse. Yerinizde olsam şişlide oda kiralayan evler var. 500 tl civarında. Oda kiralayın başınız daha az ağrır

Arkadaşım değildi zaten kuzum, kulak misafiri olmuştum sadece. Oradaki tüm yurtlarda peçete deterjan vs sana aittir, sabah kahvaltısından başka birşey yoktur. Güvenlikli dalan diye palavra atarlar inanma. Haritadan baktım da sanırım aynı yurt. Benim eski yurda yakın. Gece nöbetçisini kafalayıp bar a falan giderler çoğu kez yurda sarhoş dönerdi oda arkadaşlarım. Hem akşam yemeğinin olmaması çok kötü. Her akşam dışardan yerdik. Günde 20 Tl yemeğe giderdi nerdeyse. Yerinizde olsam şişlide oda kiralayan evler var. 500 tl civarında. Oda kiralayın başınız daha az ağrır
Hem çok pahalı hemde güvenlik yöntemi azmıs canım sen böyle diyince daha da panik oldum sonuçta uzak bir yer olunca aile üstüne dusemiyor birde benim kardeşim saf Tuhaf oldum ya

Başka bu yurtlar ilgili bilgisi olan var mi acaba

ben mecidiyekoy ozel bilgi kiz ogrenci yurdunda kaliyorum. yazin bi aceleyle kaydoldum ama okulum beykozda ve bana cok uzak tazminatsiz cikmam icin yerime birini bulmam gerekiyor aylik 900 tl ama yurtlar 10 aylik oldugu icin taksitleri 12 aya bolup ayda 750 yapiyorlar dusunenler yazabilirse cok sevinirim. simdiden tesekkurler

Hanimlar merhaba kardeşim ıstanbul da üniversite kazandı hangi turda yazdiracagimizi bilemedik bu özel nehir kız yurdu hakkında bilginiz var mi acaba bu yurdu internetten araştırdık ama nasıl bir yer tam olarak bilmiyoruz bu yurtla ilgili bilgisi olan var mi acaba
İstanbul'un en nezih semtlerinden birinde bulunmakta. Çok güzel bir yurt.

Back