- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
merhaba kızlar benimde annemin böyle bir problemi var 2 kez emar çekildi büyümeyen bir kist var ama annem saplantı yaptı salı günü tekrar gidicez bakalım bu dr. ne diycek(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunn Allah sağlık sıhhat versin hepimize:Saruboceq:
canım benım de aynen temız çıktı kbb de nörolojiye gidicem yarın bakalım ne dicek korkuyorum ya. benımde burun kenarları ve alnım şakaklarıma kadar giden bi ağrı var uzun zamandır geçmiyo:gitme:
merhaba kızlar benimde annemin böyle bir problemi var 2 kez emar çekildi büyümeyen bir kist var ama annem saplantı yaptı salı günü tekrar gidicez bakalım bu dr. ne diycek(
Selam arkadaşlar
Benimde göz kapagı düşmesi sikayetiyle gittigim doktorda emar sonucu küçük bir timör görmüstü doktor sonra 6 ay sonra emar verdi ama hamileyim 2 aylık
sinir ve strese bağlı olarak beynimde bir bölge biraz büyümüş sanırım bunun bir de ismi vardı ama şuan kağgıtlarımı aradım bulamadım
doktorumu arayım hamıleligimi haber versemmi bilmiyorum kendimi çokta korkutmak istemıyorum
kızlar bana muhakkak cevap verin bilgi sahibi olanlar, ablamda 5 cm lik ur çıktı 3 gün oldu acile gittik acilde dili dolandı elleri tutuldu ciddi bişi olduğunu anlayınca mr çektiler ur çıktı, neyse randevuları aldım haftaya bikaç dr.dan. ancak şu anda ablam evde sol tarafını kullanamayacak biçimde yatıyor. eğer dr.lar ameliyat derse mutlaka adı bu konuda çıkmış başarılı,yani şu mucize yaratanlardan fln, ünlü dr.lar vardır. bana ankarada dr isimleri verirseniz süper olur. yani dr iyiyse ankarada istanbulda olur. kızlar gerek tanı gerekse ameliyat konusunda bana isim verin lütfen
bir ikinciside urun iyi yada kötü olduğunu nasıl anlayacaklar, hani başka bir organ olsa örnek alınır ama bu beyin. haftaya doktora randevumuz var ama ben sabırsızlanıyorum lütfen bu deneyimi yaşamış olanlar cvp versin. iyi yada kötü olduğunu nasıl anlayacaklar
birde urla ilgili iki tedavi varmış biri ameliyat, diğeride ulrasonla ilgili bişiydi glb(adı dilime gelmedi şimdi) bu yöntemi denemiş olan varmı, bu yöntemi deneyipte ameliyat olmayalım derken bu esnada hastalık ilerlerse birde??
slm arkadaslar bnim sorrunumda
mr sonucunda beyın damarında genişleme cıktı
dr mr anjiosu ıstedı onda daha net olurmus bu konu hakkında bılgısı olna varmı acaba ???
tedavi şekiller hakkında??
aslında ılk soyledıgınde cok etkılenmedım
ama eve gelıp nette bi arastıma yapınca cok tedırgın oldum
28 yasındayım
acaba erken teshıs oldugu ıcın sanlımıyım??
yoksa bu kalıcı bı hastalıkmı
kafam cok karısık