- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
tuğce evet hepsi görünür tomografide hiç merak etme , iyi haberini bekliyorum. kendine çok iyi bak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğcu bence senin hiç bişeyin yok. yani beyin kanaması veya tumor gibi. çünkü eğer olsaydı şu an bilgisayar başında duramazdın ağrıdan.
ama içini rahatlatmak için çektirmen çok iyi oldu. en azından kuşkularından kurtulacaksın yerimseniben
rica ederim canım benim. öptüm seni Şeniz :enbuyukkk:ya aslında bende bılıyorum ama bu gunlerde ıyıce panık oldum ya bırsey varsa dıye agrımasa bıle basım heran agrıyacak gıbı gelıyor aılemde cok huzursuz benım yuzunden onlard arahat edecekler artık ayrıca ılgın ıcın cok tskler
evet canım iyiyim çok şükür hihoyyytdenise85 sen ıyısın dımı gectı yanı artık bır sorunun yoktur ınsallah
çok sevindim canım benim :1hug:bugun sonucumu aldım ve ıkı doktora gosterdım ALLAH a sukur hıcbır sey cıkmadı sonuc olrak bırsey bulanamadıgı ıcın deprosyon ılacı verdıler ılk gıttıgım doktorda mıgren demıstı bakalım ne olacak 1 ay sonra tekrar gıdecem
çok sevindim canım benim :1hug:
Merhaba... yorgun savaşçı ... 2007de yaşamış olduğunuz durumun bir benzerini şuan ben ablamla yaşıyorum.. internette arama yaparken bu sayfadaki yazınıza denk geldim.. Umarım artık sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur.. Doktorlarla ilgili o kadar çok problem yaşıyoruz ki... bizim de aklımız çok karışmış durumda... mafoldumben
Son olarak ne karar verdiğinizi ve bu kararı ne şekilde verebildiğiniz konusunda bize biraz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Nörologlar ve Beyin Cerrahları bambaşka şeyler söylediler.. biri moralimizi dibe vururken diğeri yükseltti.. biri ölürsün dedi diğeri takip edilebilir dedi...
En kısa zamanda cevap yazabilmeniz dileğiyle...
anaaaa gecmis olsun, cücüm ya bisey demedin hec,
buara üst üste geldi hersey sana ya:teselli:
aksim, 2 sene önce yaşadık bu korkuları şükür ki bu ara değil, tabii migren güzel eşlik ediyor bu aralar ayrı bir yoğunlukla o ayrı :bbo:
Canım benimde 2 haftaır süren baş ağrılarım var ve yanaklarımdada agrı var k.b.b gıttım tomografı sünıslere çekıldı temız çıktı.DR nörolojıye gönderdi.bugun yarın gıdıcem ..Sana teşhisi nasıl koydu migrende.şikayetlerın nasıldı benım şakaklarda zonklayıcı aşrılar var hergün sabahtan aksama kadar
bana migren teşhisi konana kadar ömrümden ömür götüren bir teşhis konmuştu arkadaşım, bu topic ve hatta kendimi kaybedip iki topic açmıştım o aralar farkında olmadan :kedi:
sese ve ışığa aşırı duyarlılık belirgin rahatsızlıklardı, ne araba kornasına ne televizyonun normal parlaklığına dayanabiliyordum. Bir çocuk ağlamasın, biri yüksek sesle konuşmasındı yanımda çekiçle mi vuruyorlardı, matkapla mı deliyorlardı sanki kafamı :gitme: ancak ilk nörolog bana yanlış tedavi uyguladığı için -ilaçların dozunu arttırarak hem deklava: - benim şikayetler birbirine karışmıştı o zamanlar:gitme:
gecikmeden git, ihmale gelmiyor, dilerim migren değildir seninki, gerilim tipi baş ağrısı olmuştu 3 yıl önce dediğin gibi 2-3 ilaçla 8-10 günde yeniden doğmuştum. Ama migren ömür boyu sanırım :gitme:
Canım benimde 2 haftaır süren baş ağrılarım var ve yanaklarımdada agrı var k.b.b gıttım tomografı sünıslere çekıldı temız çıktı.DR nörolojıye gönderdi.bugun yarın gıdıcem ..Sana teşhisi nasıl koydu migrende.şikayetlerın nasıldı benım şakaklarda zonklayıcı aşrılar var hergün sabahtan aksama kadar