• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Beyninde Kist ya da başka problem çıkan arkadaşlar...

tuğcu bence senin hiç bişeyin yok. yani beyin kanaması veya tumor gibi. çünkü eğer olsaydı şu an bilgisayar başında duramazdın ağrıdan.
ama içini rahatlatmak için çektirmen çok iyi oldu. en azından kuşkularından kurtulacaksın yerimseniben

tuğcu bence senin hiç bişeyin yok. yani beyin kanaması veya tumor gibi. çünkü eğer olsaydı şu an bilgisayar başında duramazdın ağrıdan.
ama içini rahatlatmak için çektirmen çok iyi oldu. en azından kuşkularından kurtulacaksın yerimseniben

ya aslında bende bılıyorum ama bu gunlerde ıyıce panık oldum ya bırsey varsa dıye agrımasa bıle basım heran agrıyacak gıbı gelıyor aılemde cok huzursuz benım yuzunden onlard arahat edecekler artık ayrıca ılgın ıcın cok tskler

ya aslında bende bılıyorum ama bu gunlerde ıyıce panık oldum ya bırsey varsa dıye agrımasa bıle basım heran agrıyacak gıbı gelıyor aılemde cok huzursuz benım yuzunden onlard arahat edecekler artık ayrıca ılgın ıcın cok tskler
rica ederim canım benim. öptüm seni Şeniz :enbuyukkk:
denise85 sen ıyısın dımı gectı yanı artık bır sorunun yoktur ınsallah
evet canım iyiyim çok şükür hihoyyyt

bugun sonucumu aldım ve ıkı doktora gosterdım ALLAH a sukur hıcbır sey cıkmadı sonuc olrak bırsey bulanamadıgı ıcın deprosyon ılacı verdıler ılk gıttıgım doktorda mıgren demıstı bakalım ne olacak 1 ay sonra tekrar gıdecem

çok sevindim canım benim :1hug:

benım sorunlarım bıtmıyor hastalık hastası oldum bu yasta sımdıde koltuk altımda bırsey varmı acaba dıye taktım kafaya orda cok mınık fındıktan kucuk bır sısılık farketmıstım bundan aylar once gecen gun bakayım derken bulamadım ama agrımaya basladı arada bır agrıyor genel cerahıden randevu aldım carsamba gunune acaba dogru yeremı randevu aldım genel cerahı bakar dımı

merhaba arkadaşlar,bütün yazılanları okudum herkese çok geçmiş olsun diyorum.Bende;4yıl önce bir bayılma geçirdim ve çekilen mr da araknoid kist çıktı.ama boyutları küçüktü.bu mrdan 2 yıl sonra baş ağrılarım ve baş dönmelerim başladı.tekrar dr gittim.kist büyümüştü ve ameliyat önerildi.çok korktum başta ama tek tedv. bu olduğunu öğrendim .ameliyat oldum ve şant takıldı.şu anda çok iyiyim şikayetlerim kayboldu.ama herkese taavsiyem mutlaka kontr. yaptırsınlar.ben şuanda Tokat ilindeyim dr um çok harika bir insan.herkese tavsiye edebnilirim.burası küçük bir il ama gerçektende ben sadece dr uma çok güvendim.DR M.SALİH GÜNERİ ben herşeyi ona borçluyum.Allah ondan razı olsun.

Ya babamda şiddetli baş ağrısı vardı.bigün gözleri ebru gündeş gibi kaydı-düştü.pelte gibi.ben dolaptaki suyu kafaya boşalttım.onu yapmasaymışım felç olurmuş..bissürü emar falan..beyne giden damarda daralma varmış.bir ilaç hep kullanması gerekiyomuş ama devlet belli bir testteki yükseklikte karşılıyomuş..kan sulandırıcı bişiy..şimdi ilacı devlet karşılamıyo diye parayla alıyor..ferah tutun kendinizi her baş ağrısı beyin tümörü değildir..

Merhaba... yorgun savaşçı ... 2007de yaşamış olduğunuz durumun bir benzerini şuan ben ablamla yaşıyorum.. internette arama yaparken bu sayfadaki yazınıza denk geldim.. Umarım artık sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur.. Doktorlarla ilgili o kadar çok problem yaşıyoruz ki... bizim de aklımız çok karışmış durumda... mafoldumben
Son olarak ne karar verdiğinizi ve bu kararı ne şekilde verebildiğiniz konusunda bize biraz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Nörologlar ve Beyin Cerrahları bambaşka şeyler söylediler.. biri moralimizi dibe vururken diğeri yükseltti.. biri ölürsün dedi diğeri takip edilebilir dedi...
En kısa zamanda cevap yazabilmeniz dileğiyle...

Son düzenleme:
Merhaba... yorgun savaşçı ... 2007de yaşamış olduğunuz durumun bir benzerini şuan ben ablamla yaşıyorum.. internette arama yaparken bu sayfadaki yazınıza denk geldim.. Umarım artık sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur.. Doktorlarla ilgili o kadar çok problem yaşıyoruz ki... bizim de aklımız çok karışmış durumda... mafoldumben
Son olarak ne karar verdiğinizi ve bu kararı ne şekilde verebildiğiniz konusunda bize biraz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Nörologlar ve Beyin Cerrahları bambaşka şeyler söylediler.. biri moralimizi dibe vururken diğeri yükseltti.. biri ölürsün dedi diğeri takip edilebilir dedi...
En kısa zamanda cevap yazabilmeniz dileğiyle...

Merhaba, mesaj yazdığınız gece profilinize yazmıştım hemen ancak siz bir daha uğrayamamışsınız sanırım kk'ya.

Babanıza ne teşhisi kondu acaba? Bir de daha önce bir ameliyat, hastalık vbgeçirmiş miydi beyinle ilgili? Size tavsiyem araştırma yaparak doktorlara gidin. Ben belki toplam da 5-6 doktora gitmiş oldum. Sonuç:migren!

arkadaşım araknoid kisti zararsızdır için rahat olsun geçmiş olsun tam bilgi alamadığım için bu kadar yazabildim Prof.Dr.Murat İMER çapada gözükmen faydalı olur tekrar geçmiş olsun

aksim, 2 sene önce yaşadık bu korkuları şükür ki bu ara değil, tabii migren güzel eşlik ediyor bu aralar ayrı bir yoğunlukla o ayrı :bbo:

Canım benimde 2 haftaır süren baş ağrılarım var ve yanaklarımdada agrı var k.b.b gıttım tomografı sünıslere çekıldı temız çıktı.DR nörolojıye gönderdi.bugun yarın gıdıcem ..Sana teşhisi nasıl koydu migrende.şikayetlerın nasıldı benım şakaklarda zonklayıcı aşrılar var hergün sabahtan aksama kadar

Canım benimde 2 haftaır süren baş ağrılarım var ve yanaklarımdada agrı var k.b.b gıttım tomografı sünıslere çekıldı temız çıktı.DR nörolojıye gönderdi.bugun yarın gıdıcem ..Sana teşhisi nasıl koydu migrende.şikayetlerın nasıldı benım şakaklarda zonklayıcı aşrılar var hergün sabahtan aksama kadar

bana migren teşhisi konana kadar ömrümden ömür götüren bir teşhis konmuştu arkadaşım, bu topic ve hatta kendimi kaybedip iki topic açmıştım o aralar farkında olmadan :kedi:

sese ve ışığa aşırı duyarlılık belirgin rahatsızlıklardı, ne araba kornasına ne televizyonun normal parlaklığına dayanabiliyordum. Bir çocuk ağlamasın, biri yüksek sesle konuşmasındı yanımda çekiçle mi vuruyorlardı, matkapla mı deliyorlardı sanki kafamı :gitme: ancak ilk nörolog bana yanlış tedavi uyguladığı için -ilaçların dozunu arttırarak hem de :oklava: - benim şikayetler birbirine karışmıştı o zamanlar:gitme:

gecikmeden git, ihmale gelmiyor, dilerim migren değildir seninki, gerilim tipi baş ağrısı olmuştu 3 yıl önce dediğin gibi 2-3 ilaçla 8-10 günde yeniden doğmuştum. Ama migren ömür boyu sanırım :gitme:

bana migren teşhisi konana kadar ömrümden ömür götüren bir teşhis konmuştu arkadaşım, bu topic ve hatta kendimi kaybedip iki topic açmıştım o aralar farkında olmadan :kedi:

sese ve ışığa aşırı duyarlılık belirgin rahatsızlıklardı, ne araba kornasına ne televizyonun normal parlaklığına dayanabiliyordum. Bir çocuk ağlamasın, biri yüksek sesle konuşmasındı yanımda çekiçle mi vuruyorlardı, matkapla mı deliyorlardı sanki kafamı :gitme: ancak ilk nörolog bana yanlış tedavi uyguladığı için -ilaçların dozunu arttırarak hem de :oklava: - benim şikayetler birbirine karışmıştı o zamanlar:gitme:

gecikmeden git, ihmale gelmiyor, dilerim migren değildir seninki, gerilim tipi baş ağrısı olmuştu 3 yıl önce dediğin gibi 2-3 ilaçla 8-10 günde yeniden doğmuştum. Ama migren ömür boyu sanırım :gitme:

Çok geçmiş olsunn Allah sağlık sıhhat versin hepimize:Saruboceq:

canım benım de aynen temız çıktı kbb de nörolojiye gidicem yarın bakalım ne dicek korkuyorum ya. benımde burun kenarları ve alnım şakaklarıma kadar giden bi ağrı var uzun zamandır geçmiyo:gitme:

Back
X