Allah kolaylık versın rabım baska sorun vermesın ınsaallah,kesınlıkle susman gerekır ır kere konustunmu senın neye kızdıgını anlar ve daha cok ustune gelır.
Bırak senın neye nasıl kızdıgını kırıldıgını bılmesın senı cözemesın hatta soyledıklerıne oyle cevaplar verkı senı ıncıtemedıgını dusunsun sonra baktı ıncınmıyor uzulmuyorsun bu sefer telaslanıcak ve hata yapmaya baslıycak
cevaplar ver derken karsılık degıl sen ne yaparsan yap esın sana neden demez bunu anlatmaya calısan cevaplar bu yemek olur fatura olur.
Amiin herkese versin rabbim ama ben hep çift yönlü düşünrm canm ya soyle derse ki sanrm oyle bi imaj cizdm ya bu kıza ne dersem diyim bişey demiyo güler yüzlü yine benle iyi fln yani beni yoğurablceği bi hamur zannedeblr bundan korkuyorum..eşimin benden yana olduğunu biliyo zaten fatura yemek fln ki canım inan ben cok tutumluyumdur aslında ailecek beni cok sevdiler sen bitanecik gelin oldun diyodu ama diyorum ya dengesiz
zor, çook zor..........
bence oyle dusunme derım senı yuguramayacagının farkında aslında,ne derse desın guler yuzlu ol ama lafını soyle soylerken gul ,yanı aslında umursamıyorsun onun soyledıklerını ama lafındanda gerı kalmıyorsun bu sefer kadın her sozune cevap duyucagını bılıcek bır sure sonrada senın verıcegın cevaplarla nasıl bas edecegını dusunucek ne soylersem cevap veremezler baslıycak bunları dusunurken sacma seyler cıkıcak ortaya.
Evvet mantıklı sağol canım denicem zaten bundan sonra daha nadir görüşcez o kesin umarım atanırım şehir değişikliği yaparız..Hoş o hergün eşimi arayıp ne yiyip içtiğimize kadar sorar canım tam meraklı oğlundanda fırça yer ama yine de bitmez merakı cok azimli cok:)ama sunu demek istiyorum biliyomusun annem beni kimlere emanet ettiğini gördü herşey için teşekkürler,sence?:)
Kayinvalideler zor iş...allah kolaylik versin....bizim aramızda nerdeyse 5000 km fark var ama evliliğimizin ilk yılları hep uzaktada olsa dibimizdeydi sanki...helede en çok kızdığım şey oldursen birşey anlatmaz ama birazcık tansiyonu kalksa oğlum hastayım halsizim bacagim ağrıyor yada dr gittim der....yani oğlu ne yapsin yanindamiki koşup sana yardıma gelsin...uzmekten başka amacı yok...cokta hasta olsa yine anlicamda neyse....sana tavsiyem bu tür şeylerle eşini arani soğutma şimdi iyi olur zamanı geldikçe bu küçük problem olmuş yıllar sonra bile esinle kin yapmanıza sogumaniza en ufak hataniz gözlerde büyümesine neden olur....
dılerım hersey ıstedıgın gıbı olur,karsındakı ınsanı sen tanıyorsun ve aldıgın taktıklerden yada tecrubelerden hangısı karsıdakı kısıye goreyse onu uygulabundan sonra az gorusecegınız ıcın fazla dusunmenede gerek kalmaz.
Meraklılık konusuna gelınce oyle olmayan parmakla sayılıcak kadar az.
Aılen ıcınde hos degıl bunlar ama malesef insanın elinde degil bazı seylerde.
Hayatta herşeyi sev
Ama kendinden çok sevme sakın!.
Senden değerlisi yok.
Kims seni düşünmez sen tek başına kalınca.
alacagın her kararda önce kendini düşün..
Hayatta herşeyi sev
Ama kendinden çok sevme sakın!.
Senden değerlisi yok.
Kims seni düşünmez sen tek başına kalınca.
alacagın her kararda önce kendini düşün..
canım benim seni anlıyabiliyorum bence ters cevap sakın verme çünkü bu sefer seni herkese rezil eder eşinle bile aranızı bozar saygısız geri cevap veriyo felan diye o konuşsun sen gül anlamamışsın gibi yada küçümserce bak ne dedin sen felan gibi oda bu sefer bakcak sen kızmıyorsun 1 söyler 2 söyler sonra söylmez diye düşünüyorum.aman ne derse desin umursama.çokta üstüne düşme sana nasıl değer veriyosa sende o kadr değer ver.otur evinde dersini çalış git gez açık giyiniyo felan dese de eşim kabul ediyo beni böyle seviyo gibisinden laf sok alttan alttan.onu psikolojik rahatsızlığı varmış gibi düşün yani ne kendini üz ne eşinle aran kötü olsun gül geç yoksa sende taktıkca psikolojin bozulur.önemli olan eşinle aranın iyi olması.eşine de pek bahsetme
Hakedenlerden ziyade ,İşte bende bu felsefeye cok inanıp uygulayamayanlardanm ama bundan sonra gercekten denicem en azından hakedenlere!!
Hakedenlerden ziyade ,
Kendin için birşeyler yap
Yok canım ne tersi düzünü veremedik ki daha :) kibarca uyarımı yapıyorum ki ben o dindar geçinenlerden daha bilinçli olduğumu düşünüyorum kitabımızın anlamını anlayarak okudum biliyorum herşey açık giyinmek değil eşimde karışamıycağını belrtti ama hemen ben sizin iyiliğinzi düşünüyorum fln demeye başlıyo anlamıyo canım zaten ona okadar takmıyorum, inan psikolojimi bozdu zaten cok önemsedim ben her gelmelerinde misafr tabakları cıktı aslında ben yaptım sanrm onu öyle hoş en basta da yaptı yani huyu böyle cidden balayından döndüğümzde eşime ne kadar zayıflamışsın oğlum diyebilen bi zihniyet ulen ben senden böyle teslim aldım:))şimdide zayıfla diyo bakım iyi çünki becerikliyimdr yemek yönnden fln cok şaşırdı zaten beklemiyodu benden sanrm biraz kıskançlık bile yapıyo..eşime de daha bahsetmicem cok bakalım nolcak canım hayırlısı..
tontriko arkadaşımızda bayağı ağır konuşmuş..sanane kim çalışıyo kim çalışmıyo..kazandığın kendine çalıştığın da kendine..başkalarından sanane...sanki çalışırken kendisi dedikodu yapmıyo:)insan heryerde dedikodu yapabilir evde,işte,arabada,heryerde bunun özel yeri sadece ewde olmak deil belirtelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?