Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beymenin en iyi yaz kokusu?
- Konu Sahibi ahvalim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mart 2016
- 267
- 155
- 103
- 33
Beymenin değil aslında beymwnde satılan kokulardan bahsetmek istedimMerhaba beymenin kendine ait parfümleri var mı bilmiyorum. Ama beymende satılan Tom ford soleil blanc tam bir yaz kokusudur:)
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.974
- 498
- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
Yeni keşfim Yves saint laurent supreme bouquet Aman Allahım o nasıl bir kokudur yaa bu yaz kokum bu . Birde tabiki Parfums de marly Delina
Allahımmm bu delina bi tek bana galiba gül kolonyası gibi geliyor Çok basit ve sıradan, mevlütlerde ikram edilen gül suyu....
Tom ford'un Neroli Portofino parfümü tam bir şahane yaz parfümü. Onu da öneririm. Ysl parfümlerini beğeniyorum. Supreme bouquet'i merak ettim bakayım, gül kokulu değildir umarım..
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Ysl supreme bouquette gül kokusu almıyorum yok.Allahımmm bu delina bi tek bana galiba gül kolonyası gibi geliyor Çok basit ve sıradan, mevlütlerde ikram edilen gül suyu....
Tom ford'un Neroli Portofino parfümü tam bir şahane yaz parfümü. Onu da öneririm. Ysl parfümlerini beğeniyorum. Supreme bouquet'i merak ettim bakayım, gül kokulu değildir umarım..
Delina icin yorumunuza şok oldum sanırım siz gül notasını sevmediğiniz için size öyle geliyor olabilir.
- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
Ysl supreme bouquette gül kokusu almıyorum yok.
Delina icin yorumunuza şok oldum sanırım siz gül notasını sevmediğiniz için size öyle geliyor olabilir.
Evet galiba en son bombshellde hissettim ama burnuma yoğun bi gül gelmiyordu. Delinayı kullanabldim. onu beğendiyseniz, lancome idole ve idole intense de beğenebilirsiniz. :) Öneririm.
ysl'e bakıcam. ^^
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Evet lancome idole ü de baya begenmiştim annemde vardı onda denemiştim. Chloe signature de cok severim mesela o da baya güllü. :)Evet galiba en son bombshellde hissettim ama burnuma yoğun bi gül gelmiyordu. Delinayı kullanabldim. onu beğendiyseniz, lancome idole ve idole intense de beğenebilirsiniz. :) Öneririm.
ysl'e bakıcam. ^^
Şimdi delina exclusifi merak ediyorum biraz. Daha tatlı bir gül kokusuysa belki birdahakine onu tercih edebilriim. Her ne kadar gül kokusu sevsemde daha ağır kokular genelde benim sık elimin gittiği kokular oluyor. Dior addict,v&r flowerbomb,jimmy choo edp, black opium,armani si ,hypnotic poison gibi ciceksi ferah kokulara daha cok bahar ve yaz aylarında şans veriyorum genelde.